0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Mike-arg στις Φεβρουάριος 18, 2019, 11:15:43 πμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 18, 2019, 09:40:18 πμΛες,να δουμε τιποτα τετοιο?Tudor,ρολογια σε πιο προσιτες τιμεςΚατά τη γνώμη μου θα αλλάξουν λίγο τη κάσα και θα βάλουν grown guards, δύσκολα θα έχει την ίδια ακριβώς κάσα με τα BB. Θα ήθελα να δω και εγώ snow flakes, τώρα αυτό που ξέρουμε ότι το dial θα είναι printed. Γενικα όμως σαν μοντέλο πιστεύω θα πάει πολύ καλά αρκεί να μην κάνουν κάποια μεγάλη γκάφαΑκολουθουν στρατηγικη Ρολεξ,ο κοσμος το βλεπει με καλο ματι
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 18, 2019, 09:40:18 πμΛες,να δουμε τιποτα τετοιο?Tudor,ρολογια σε πιο προσιτες τιμεςΚατά τη γνώμη μου θα αλλάξουν λίγο τη κάσα και θα βάλουν grown guards, δύσκολα θα έχει την ίδια ακριβώς κάσα με τα BB. Θα ήθελα να δω και εγώ snow flakes, τώρα αυτό που ξέρουμε ότι το dial θα είναι printed. Γενικα όμως σαν μοντέλο πιστεύω θα πάει πολύ καλά αρκεί να μην κάνουν κάποια μεγάλη γκάφα
Λες,να δουμε τιποτα τετοιο?Tudor,ρολογια σε πιο προσιτες τιμες
Έχουμε και νεο.Τudor ecodrive.Ονειρωξη? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 18, 2019, 10:55:54 πμΈχουμε και νεο.Τudor ecodrive.Ονειρωξη? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.