Αποστολέας Θέμα: Nato-mania  (Αναγνώστηκε 55460 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Nato-mania
« Απάντηση #45 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 14:56:51 μμ »
update

Το τοπικό κάψιμο δεν φαίνεται να έχει πολύ καλά αποτελέσματα στο να μην ξεχειλώνουν και παραμορφώνονται  οι τρύπες στα νατο (τουλάχιστον αυτά που έχω απο gnomon - διάβασα στο wus ότι τα νατο της gnomon έχουν αυτό το θέμα).
Καλύτερη δουλειά κάνει μία ελάχιστη ποσότητα κόλλας στιγμής σε επιφάνεια 1-2mm περιμετρικά της τρύπας. Από την πίσω πλευρά, καναδυό φορές με διαφορά μισαώρου και  προσοχή στην ποσότητα, μην ποτίσει γιατί θα φανεί αλλοίωση χρώματος στην εξωτερική - μπροστινή πλευρά.
Βέβαια κατέστρεψα ένα λουρί με τις πατέντες  :D αλλά τώρα που βρήκα το κόλπο οι τρύπες έγιναν μπετό!  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 16:58:24 μμ »
Πολύ ενδιαφέρον!
Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα με τα νατο της gnomon.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 23:17:43 μμ »
Θέλει προσοχή στην ποσότητα, ίσα-ίσα να γλύψει λίγο η κόλλα από το στόμιο στο λουρί. Στο λουρί που χάλασε έπεσε σταγόνα, πότισε αμέσως και μετά φάνηκε σαν λευκή στάμπα εμπρός.
Πάντως το συστήνω ανεπιφύλακτα, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλο!  ;)

έντιτ: Μήπως είναι πολύ λεπτό το ύφασμα στα dievas της gnomon? Καμία σύγκριση με timefactors έχουμε?
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 30, 2011, 23:19:27 μμ από Stamos »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 10:31:14 πμ »
Θέλει προσοχή στην ποσότητα, ίσα-ίσα να γλύψει λίγο η κόλλα από το στόμιο στο λουρί. Στο λουρί που χάλασε έπεσε σταγόνα, πότισε αμέσως και μετά φάνηκε σαν λευκή στάμπα εμπρός.

έντιτ: Μήπως είναι πολύ λεπτό το ύφασμα στα dievas της gnomon? Καμία σύγκριση με timefactors έχουμε?

Εχω και gnomon Και timefactors. Τα gnomon είναι τα λεπτότερα και μαλακότερα που υπάρχουν. Τα timefactors είναι σαφώς χοντρότερα και πιο σκληρά. Ως αποτέλεσμα αντέχουν περισσότερο οι τρύπες τους. Επίσης επειδή είναι σκληρότερα λυγίζουν λιγότερο γύρω απο τα Lugs με αποτέλεσμα να "φουσκώνει" περισσότερο το ρολόι όταν το φοράς.

Είναι θέμα προτίμησης. Σίγουρα το gnomon θα αντέξουν λιγότερο αλλά μου αρέσει το νατο να μην φουσκώνει το ρολόι. Σαν αίσθηση όταν τα φοράς δεν έχει καποια διαφορά γιατί η σκληράδα κ το πάχος του timefactors δεν είναι τέτοια που θα τα καταλάβεις φορώντας τα.

Ειδικά και μόνο για Rolex Sub No Date, ta timefactors χωράνε δύσκολα με αποτέλεσμα να γδέρνονται.

Ε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 16:32:57 μμ »
με κάνετε κ αμαρτάνω με τα ναϋλονειδή!  >:(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 16:41:39 μμ »
Εγώ αντιθέτως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα timefactors στα Ρόλεξ. Το ίδιο εύκολα με τα gnomon μπαίνουν. Τα timefactors είναι τα καλύτερα ΝΑΤΟ-ZULU που έχω (gnomon, maratac, corvus, divertec, ιταλικά του Δήσιου).

timefactors: Μαλακά, λεπτά, δεν χάνουν τη φόρμα τους, δε χαλάνε οι τρύπες τους.
gnomon:     Πολύ μαλακά, λεπτά, δεν χάνουν τη φόρμα τους, χαλάνε οι τρύπες τους.
maratac:     Πιο σκληρά από τα παραπάνω, μεσαίο πάχος, δεν χάνουν τη φόρμα τους, είναι αρκετά ντούρα, δε χαλάνε οι τρύπες τους
corvus:       Πολύ μαλακά, πολύ λεπτά, χάνουν τη φόρμα τους και χαλάνε οι τρύπες τους (πρώτης γενιάς), σκληρά, πιο χοντρά, δεν χάνουν   
                  τη φόρμα τους, δε χαλάνε οι τρύπες τους, σε ένα σκούριασε η αγκράφα (δεύτερης γενιάς).
divertec:     (ZULU) Σκλήρά, πολύ χοντρά,  δεν χάνουν τη φόρμα τους, δε χαλάνε οι τρύπες τους. Είναι πιο φαρδιά από το ονομαστικό τους
                  πλάτος.Τα 20χιλ είναι 21χιλ πραματικά. Όμως χωράνε σε όλα τα καταδυτικά. Ιδανικά για DOXA.
Δήσιου:      (ZULU) Πολύ μαλακά, μεσαίο πάχος, δεν χάνουν τη φόρμα τους, δε χαλάνε οι τρύπες τους
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 02, 2011, 16:46:00 μμ από Blackbird »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 16:44:16 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 19:07:42 μμ »

Όταν λες κόλλα ποια κόλλα εννοείς; Στιγμής, UHO ;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 19:45:50 μμ »
Κυανοακρυλική. Γνωστή ως στιγμής, σούπερ-γκλου, λόγκο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 21:26:57 μμ »
Ευχαριστώ. Είμαι και εγώ Νατο-λάτρης και έχω πολύ υλικό, οπότε καλόν είναι να γνωρίζω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 22:20:10 μμ »
Σωστά, logo στιγμής.

Πάντως ξαναέκανα παραγγελία πριν μια βδομάδα από gnomon για το light grey που έβγαλα off κai το έχω μετανοιώσει με αυτά που διαβάζω, έπρεπε να δοκίμαζα timefactors...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #56 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 19:00:49 μμ »
το time factors δεν δεχεται paypal η ειναι ιδεα μου?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 20:49:38 μμ »
το time factors δεν δεχεται paypal η ειναι ιδεα μου?

Την είχα και εγώ αυτή την απορία...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 21:08:28 μμ »
Εγώ αντιθέτως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα timefactors στα Ρόλεξ. Το ίδιο εύκολα με τα gnomon μπαίνουν. Τα timefactors είναι τα καλύτερα ΝΑΤΟ-ZULU που έχω (gnomon, maratac, corvus, divertec, ιταλικά του Δήσιου).

gnomon:     Πολύ μαλακά, λεπτά, δεν χάνουν τη φόρμα τους, χαλάνε οι τρύπες τους.
maratac:     Πιο σκληρά από τα παραπάνω, μεσαίο πάχος, δεν χάνουν τη φόρμα τους, είναι αρκετά ντούρα, δε χαλάνε οι τρύπες τους
corvus:       Πολύ μαλακά, πολύ λεπτά, χάνουν τη φόρμα τους και χαλάνε οι τρύπες τους (πρώτης γενιάς), σκληρά, πιο χοντρά, δεν χάνουν   
                  τη φόρμα τους, δε χαλάνε οι τρύπες τους, σε ένα σκούριασε η αγκράφα (δεύτερης γενιάς).
divertec:     (ZULU) Σκλήρά, πολύ χοντρά,  δεν χάνουν τη φόρμα τους, δε χαλάνε οι τρύπες τους. Είναι πιο φαρδιά από το ονομαστικό τους
                  πλάτος.Τα 20χιλ είναι 21χιλ πραματικά. Όμως χωράνε σε όλα τα καταδυτικά. Ιδανικά για DOXA.
Δήσιου:      (ZULU) Πολύ μαλακά, μεσαίο πάχος, δεν χάνουν τη φόρμα τους, δε χαλάνε οι τρύπες τους

Πολυ καλο!Ποιο προτεινεις απο την εμπειρια σου?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #59 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 21:42:06 μμ »

Πολυ καλο!Ποιο προτεινεις απο την εμπειρια σου?

δεν είναι αυτονόητο ότι προτείνει timefactors?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions