Σημερα ηρθε... το πρωτο μου ρολοι αυτοματο ειναι γεγονος... πρωτες εντυπωσεις απλα τοσο απλο και απλα τοσο ΥΠΕΡΟΧΟ...οντως το χρωμα της κασας του απλα δεν υπαρχει... μπορει να μην ειχα δικα μου ρολογια αλλα εχω δει και εχω φορεσει αρκετα... και πιστεψτε με η κασα του δεν υπαρχει...
μερικες φωτο και η συντομη παρουσιαση του... εσεις απλα σκεφτητε τι χρωμα nato να του βαλω πρασινο η μαυρο η του Bond (ετσι πρεπει να λεγεται το μαυρο με 2 ασημενιες γραμμες) χαχαχα ΠΕΤΑΩ...!!!!
Να συνοψισω το ρολοι ειναι το Seiko 5 SNZG15-J1 (J=Made in Japan) (K=Made in Korea) και τα δυο ειναι ακριβως τα ιδια ρολογια απλα το J γραφει στο dial του απο το 8 μεχρι το 6 made in Japan. Το ρολοι ανηκει στην κατηγορια military (στρατιωτικα) για μενα ειναι all around κλασικο αλλα και μοντερνο ταυτοχρονα... το βασικοτερο που ξεχασα ειναι σιγουρα value for money εφοσον η τιμη του ειναι κατω απο τα 100€...
Τωρα η κασα του ειναι ολα τα λεφτα καταρχειν ειναι ανοξειδωτη απο χαλυβα κοινως ατσαλι με ματ χρωμα (Sandblasted=Αμμοβολη) το πισω καπακι του ειναι διαφανες για να φαινεται ο 7S36B (Automatic,23 jewels,No Hacking,Nor Manual Winding) το dial του ειναι ευαναγνωστο με ημερομηνια και μερα (σε αγγλικα και εβραικα με κοκκινο την Κυριακη και το Σαββατο αντιστοιχα) αλλα το φανταστικο που κανει την διαφορα ειναι ο κοκκινος δεικτης των δευτερολεπτων... και εχει στεγανωτιτα μεχρι τα 100m... η κασα του ειναι 42mm με παχος τα 12mm, το Lug width ειναι 22mm, το κρυσταλλο του ειναι Hardlex και οχι Ζαφειρι (τωρα εγω δεν εχω αποψη ποιο ειναι καλυτερο αλλα απο ερευνα που εκανα λενε οτι δεν χαραζεται και οτι ειναι αρκετα καλο) και ολο αυτο ζυγιζει (μαζι με τον ιμαντα που εχει απο τη μαμα Seiko) 81gr...
Ελπιζω να μην ξεχασα κατι για την ωρα αλλα σιγουρα εδω θα ειμαι να σας ζαλιζω...!!!
Υ.Γ.
Οι φωτογραφιες ειναι αρκετα μεγαλες το αφησα default δυστυχως και ειναι απο το Sony Xperia Neo V οποτε συγνωμη αν δε φαινονται καλα...