Αποστολέας Θέμα: Seiko 5 SNZG15J1  (Αναγνώστηκε 66220 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

batman1345

• Επισκέπτης
Seiko 5 SNZG15J1
« στις: Νοέμβριος 11, 2013, 14:16:44 μμ »
Σημερα ηρθε... το πρωτο μου ρολοι αυτοματο ειναι γεγονος... πρωτες εντυπωσεις απλα τοσο απλο και απλα τοσο ΥΠΕΡΟΧΟ...οντως το χρωμα της κασας του απλα δεν υπαρχει... μπορει να μην ειχα δικα μου ρολογια αλλα εχω δει και εχω φορεσει αρκετα... και πιστεψτε με η κασα του δεν υπαρχει...

μερικες φωτο και η συντομη παρουσιαση του... εσεις απλα σκεφτητε τι χρωμα nato να του βαλω πρασινο η μαυρο η του Bond (ετσι πρεπει να λεγεται το μαυρο με 2 ασημενιες γραμμες) χαχαχα ΠΕΤΑΩ...!!!!

Να συνοψισω το ρολοι ειναι το Seiko 5 SNZG15-J1 (J=Made in Japan) (K=Made in Korea) και τα δυο ειναι ακριβως τα ιδια ρολογια απλα το J γραφει στο dial του απο το 8 μεχρι το 6 made in Japan. Το ρολοι ανηκει στην κατηγορια military (στρατιωτικα) για μενα ειναι all around κλασικο αλλα και μοντερνο ταυτοχρονα... το βασικοτερο που ξεχασα ειναι σιγουρα value for money εφοσον η τιμη του ειναι κατω απο τα 100€...
Τωρα η κασα του ειναι ολα τα λεφτα καταρχειν ειναι ανοξειδωτη απο χαλυβα κοινως ατσαλι με ματ χρωμα (Sandblasted=Αμμοβολη) το πισω καπακι του ειναι διαφανες για να φαινεται ο 7S36B (Automatic,23 jewels,No Hacking,Nor Manual Winding) το dial του ειναι ευαναγνωστο με ημερομηνια και μερα (σε αγγλικα και εβραικα με κοκκινο την Κυριακη και το Σαββατο αντιστοιχα) αλλα το φανταστικο που κανει την διαφορα ειναι ο κοκκινος δεικτης των δευτερολεπτων... και εχει στεγανωτιτα μεχρι τα 100m... η κασα του ειναι 42mm με παχος τα 12mm, το Lug width ειναι 22mm, το κρυσταλλο του ειναι Hardlex και οχι Ζαφειρι (τωρα εγω δεν εχω αποψη ποιο ειναι καλυτερο αλλα απο ερευνα που εκανα λενε οτι δεν χαραζεται και οτι ειναι αρκετα καλο) και ολο αυτο ζυγιζει (μαζι με τον ιμαντα που εχει απο τη μαμα Seiko) 81gr...

Ελπιζω να μην ξεχασα κατι για την ωρα αλλα σιγουρα εδω θα ειμαι να σας ζαλιζω...!!!

Υ.Γ.
Οι φωτογραφιες ειναι αρκετα μεγαλες το αφησα default δυστυχως και ειναι απο το Sony Xperia Neo V οποτε συγνωμη αν δε φαινονται καλα...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 11, 2013, 14:26:57 μμ από batman1345 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
Απ: Seiko 5 SNZG15J1
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 14:18:53 μμ »
Ενθουσιασμός βλέπω  ;D

Καλορίζικο!!!!!

Άριστη επιλογή!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 14:25:02 μμ »
Ενθουσιασμός βλέπω  ;D

Καλορίζικο!!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Άριστη επιλογή!

Ευχαριστω!! Μεγαλος ομως... ειλικρινα αυτο το ρολοι οι φωτογραφιες το αδικουν παρα παρα πολυ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
    • http://www.polite.gr/
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 14:32:30 μμ »
πολυ καλη επιλογη !!
καλοφορετο!!!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 14:34:49 μμ »
Καλοφόρετο, είναι απίστευτο και πανέμορφο ρολόι σε ξεφτίλα τιμή, άριστη χρονομετρία και ποιότητα seiko, τοσο απλά.... ;)

Πάρε μια φώτο και από το δικό μου (σε μπλέ) και δες και τι μπορείς να κάνεις με το ρολόι σου αμα εχεις ορεξη να αλλαζεις λουρακια για να μην το βαρεθείς ποτε.   ;D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 14:55:12 μμ »
Καλοφόρετο, είναι απίστευτο και πανέμορφο ρολόι σε ξεφτίλα τιμή, άριστη χρονομετρία και ποιότητα seiko, τοσο απλά.... ;)

Πάρε μια φώτο και από το δικό μου (σε μπλέ) και δες και τι μπορείς να κάνεις με το ρολόι σου αμα εχεις ορεξη να αλλαζεις λουρακια για να μην το βαρεθείς ποτε.   ;D

Σωστος σωστος!!!!! Εισαι ο ανθρωπος μου!! χαχα κοιτα αυριο θα πεταχτω στον Σταθμο στην Αθηνα να δω αμα εχει nato matte ομως σε χρωμα μαυρο η πρασινο... και περιμενω και εναν φιλο απο δω να δω τελικα αν θα μου δωσει το εργαλειο του για να ειμαι αυτονομος απο ρολογα! ειναι απιστευτο ρολογακι!! εσυ απο που πηρες τα δικα σου; τωρα κοιταω στο forum για να ψαξω να βρω απο internet φτηνα λουροσαιτ... τα δικα σου δεν παιζονται... ολα ειναι πανεμορφα! αν μπορεις δωσε μου μερικες πληροφοριες για τις αγορες σου...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 14:55:46 μμ »
πολυ καλη επιλογη !!
καλοφορετο!!!  :)

Ευχαστιστω...!! ευχαριστω!! να σαι καλα!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 15:01:17 μμ »
Καλορίζικο! Θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ αυτό το ρολόι! Στα λεφτά που το φίνει η SEIKO, τους κλέβουμε μάλλον :Ρ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

Αποσυνδεδεμένος ennea

• Sr. Member
  • Κράτησα τη ζωή μου... κατά το πλάγιασμα της βροχής
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 15:03:49 μμ »
Με γεια! Από τα πιο άνετα σέικο στο χέρι.
Τώρα μένει να πάρεις και το μπλε.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 15:12:11 μμ »
Καλορίζικο! Θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ αυτό το ρολόι! Στα λεφτά που το φίνει η SEIKO, τους κλέβουμε μάλλον :Ρ

Σε ευχαριστω... νομιζω εχεις δικιο  :D :D

Με γεια! Από τα πιο άνετα σέικο στο χέρι.
Τώρα μένει να πάρεις και το μπλε.  :)

Οντως ειναι αρκετα ανετο... δικιο εχεις... απλα μια διορθωση τωρα μενει να παρω το ΤΕΡΑΣ... χαχαχα  :P :P :P εννοω το Seiko SRP307J1... λιγες μερες υπομονη για να εχω τον θρυλο του Diver στα χερια μου... χαχαχα  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 15:14:20 μμ »

Το έχω το ρολόι και είναι πραγματικά υπέροχο για τα χρήματά του :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 15:25:07 μμ »

Το έχω το ρολόι και είναι πραγματικά υπέροχο για τα χρήματά του :)

Ε τοτε εχεις ΣΙΓΟΥΡΑ 1.000.000% ΔΙΚΙΟ...  ;) ;) ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 15:27:34 μμ »
H seiko μια χαρά το δίνει. Άλλο μας κλέβουνε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 15:39:15 μμ »

Σωστος σωστος!!!!! Εισαι ο ανθρωπος μου!! χαχα κοιτα αυριο θα πεταχτω στον Σταθμο στην Αθηνα να δω αμα εχει nato matte ομως σε χρωμα μαυρο η πρασινο... και περιμενω και εναν φιλο απο δω να δω τελικα αν θα μου δωσει το εργαλειο του για να ειμαι αυτονομος απο ρολογα! ειναι απιστευτο ρολογακι!! εσυ απο που πηρες τα δικα σου; τωρα κοιταω στο forum για να ψαξω να βρω απο internet φτηνα λουροσαιτ... τα δικα σου δεν παιζονται... ολα ειναι πανεμορφα! αν μπορεις δωσε μου μερικες πληροφοριες για τις αγορες σου...

Το μπλε είναι το μαμά, το πορτοκαλί 5 ευρώπουλα από ebay, τα αλλα 2 τα εφτιαξα με τα χεράκια μου (δες στο παρακατω link πως) http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=5612.0

Δες το τωρα πως δείχνει και με Bond (με αυτο το φοραω τωρα).... ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Στέλιος.

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 16:03:20 μμ »
Καλοφόρετο το ρολόι!
Να προσέχεις πως φτιάχνεις την ώρα. Να γυρίζεις του δείκτες με τη φορά που γυρίζουν κανονικά και όχι ανάποδα. Είμαι παθών.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions