Αποστολέας Θέμα: Seiko 5 SNZG15J1  (Αναγνώστηκε 66299 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

charisps

• Επισκέπτης
Απ: Seiko 5 SNZG15J1
« Απάντηση #105 στις: Νοέμβριος 22, 2013, 12:34:29 μμ »
Ρε Βαγγέλη δεμν παίζεσαι αδερφέ!! Περιμένω ένα φίλο στο δρόμο και διαβάζω αυτά που γράφεις και γελάω μόνος μου σα χαζός!!!

sent from my Note 3 using tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #106 στις: Νοέμβριος 22, 2013, 15:16:56 μμ »
    Αν δεν περάσουμε το νήμα "Σήμερα φόρεσα....." σε ποστς δεν κάνουμε τίποτα...
    Οπότε μη χαλαρώνετε!
    Ιδέες για συζήτηση:
    • Να το κάνει ο batman το Seiko 5 SNZG15J1 modified (ρίξτε ιδέες,εγώ προτείνω ff)
    • Να βάλει κρύσταλλο ζαφείρι;
    • Να του περάσει μηχανισμό με spring drive;
    • Να του βάλει νίτρο; (sorry λάθος φόρουμ)
:D
δωσε πονο λεμε!!!!!! σκεψου κι αλλα αλλα!!!!! ειμαστε πισω ακομα!!!  :D :D :D

Λοιπόν Δημητρη batman, είπαμε τα καφέ -και μάλιστα τα σκούρα καφέ- του πάνε πολύ. Όμως το Hirsch Liberty που έβαλες παραπάνω μάλλον όχι, γιατί είναι αρκετά παχύ για το ρολόι και με γυαλιστό τοκά. Άσε που κοστίζει όσο άλλο ένα ρολόι (σχεδόν  :D).

Πάρε ιδέες από εδώ. Καλά λουράκια, αξιόπιστα μαγαζιά, εξαιρετικές τιμές.
www.watchtime24.com
www.buran01.de
www.strappedfortime.com
www.globalwatchband.com
www.panatime.com

και βέβαια τα all time classics
www.watchbandcenter.com
www.timefactors.co.uk

Mια υπέροχη λύση, που δεν τη βλέπεις συχνά, που ταιριάζει 100% με το στυλ του ρολογιού και πάμφθηνη, είναι τα λουράκια από canvas ή canvas με δέρμα.
http://www.globalwatchband.com/group/90/
http://timefactors.com/tfstraps.htm

μαλιστα οκ ευχαριστω Ηλια θα τα κοιταξω τωρα βασικα απο το wus μου ειπαν μερικα παιδια που το εχουν το ρολοι οτι αυτο του φορανε απλα με ματ αγκραφα που κανει 29€ το λουρακι + 3€ η αγκραφα! Και μερικοι φιλοι απο δω μεσα μου ειπαν να δω δερματινα λουρακια μονο απο κοντα για αρχη να μην παραγγειλω απο εξω γιατι θελει εμπειρια και εγω δεν θελω... δηλαδη να κοβει το ματι σου στο χρωμα το μεγεθος στο φαρδος κτλ φυσικα θα δω τα site που μου λες και ευχαριστω και οποιο μαρεσει θα το ψαξω Ελλαδα να το δω και απο κοντα... εσενα ποια η γνωμη σου για αυτο; δηλαδη να μην παρω κατευθειαν απο εξω;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 22, 2013, 15:21:05 μμ από _Batman_ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #107 στις: Νοέμβριος 22, 2013, 15:22:50 μμ »
Ρε Βαγγέλη δεμν παίζεσαι αδερφέ!! Περιμένω ένα φίλο στο δρόμο και διαβάζω αυτά που γράφεις και γελάω μόνος μου σα χαζός!!!

αμα σε πανε στο τρελοκομειο θυμισου να μου στειλεις τα ρολογια σου... τι θα τα θες εκει μεσα... εκει θα σε εχουνε δεμενο... δε θα φτανεις να τα δεις... χαχαχχαχα   :D :D :D :D για σενα το λεω μην βγεις και μετα τα τρεχεις για service ολα... θα στα κραταω ζωντανα εγω... χαχαχαχα  :P :P :P :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #108 στις: Νοέμβριος 22, 2013, 16:05:27 μμ »
    Αν δεν περάσουμε το νήμα "Σήμερα φόρεσα....." σε ποστς δεν κάνουμε τίποτα...
    Οπότε μη χαλαρώνετε!
    Ιδέες για συζήτηση:
    • Να το κάνει ο batman το Seiko 5 SNZG15J1 modified (ρίξτε ιδέες,εγώ προτείνω ff)
    • Να βάλει κρύσταλλο ζαφείρι;
    • Να του περάσει μηχανισμό με spring drive;
    • Να του βάλει νίτρο; (sorry λάθος φόρουμ)
:D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #109 στις: Νοέμβριος 22, 2013, 23:12:49 μμ »

αμα σε πανε στο τρελοκομειο θυμισου να μου στειλεις τα ρολογια σου... τι θα τα θες εκει μεσα... εκει θα σε εχουνε δεμενο... δε θα φτανεις να τα δεις... χαχαχχαχα   :D :D :D :D για σενα το λεω μην βγεις και μετα τα τρεχεις για service ολα... θα στα κραταω ζωντανα εγω... χαχαχαχα  :P :P :P :P

ρε Δημήτρη, ξέχασες τί δουλειά κάνω;; Στο τρελλοκομείο δεν πρόκειται να μπω ποτέ!! Οπότε μην κάνεις όρεξη....πάντως έτσι τρελλαμένο που σε βλέπω, μπορεί και να σου χαρίσω κανένα που δε φοράω χαχα!! Όλα αυτά βέβαια αν δε σε στείλει ο Βαγγέλης εσένα μέσα !!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #110 στις: Νοέμβριος 23, 2013, 07:59:52 πμ »
Κάπου πήρε το μάτι μου κρύσταλλο με κύκλωπα για το SNZG15J1.
Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο κύκλωπας δεν είναι στην ημερομηνία αλλά στο 5 (ξέρεις πάνω από το sports...).
Θα ήθελες να το συζητήσουμε;
Μπορούμε να μάθουμε πόσο πάει η αγορά, τοποθέτηση, θέμα στεγανότητας, τι προστιθέμενη αξία δίνει στο ρολόι, πόσο επηρεάζει τη χρονομετρία, ποιες εταιρείες έχουν κάτι παρόμοιο και τέλος ένα συγκριτικό με το (παρόμοιο...) Audemars Piguet Royal Oak Chrono δε θα ήταν κακό...
Έλα μη χαλαρώνουμε!
Έχουμε δρόμο ακόμα!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #111 στις: Νοέμβριος 23, 2013, 12:28:22 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #112 στις: Νοέμβριος 23, 2013, 12:35:50 μμ »
Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο κύκλωπας δεν είναι στην ημερομηνία αλλά στο 5 (ξέρεις πάνω από το sports...).
Μπορούμε να μάθουμε πόσο πάει η αγορά, τοποθέτηση, θέμα στεγανότητας, τι προστιθέμενη αξία δίνει στο ρολόι, πόσο επηρεάζει τη χρονομετρία, ποιες εταιρείες έχουν κάτι παρόμοιο και τέλος ένα συγκριτικό με το (παρόμοιο...) Audemars Piguet Royal Oak Chrono δε θα ήταν κακό...
Έλα μη χαλαρώνουμε!
Έχουμε δρόμο ακόμα!!!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #113 στις: Νοέμβριος 23, 2013, 12:41:31 μμ »
Έλα μη χαλαρώνουμε!
Έχουμε δρόμο ακόμα!!!

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Βρέθηκε κύκλωπας!!!
http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=5838.0
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #114 στις: Νοέμβριος 23, 2013, 12:57:06 μμ »
Δεν βλεπω κινηση οταν λειπω!! σαν πολυ χαλαρωσατε εδω μεσα μερικοι μερικοι!! για παμε!!!  :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #115 στις: Νοέμβριος 23, 2013, 13:20:42 μμ »
Δεν βλεπω κινηση οταν λειπω!! σαν πολυ χαλαρωσατε εδω μεσα μερικοι μερικοι!! για παμε!!!  :D :D :D :D

"Batman": Ένας πολύ σοβαρός λόγος να κατεβάσει κανείς το Tapatalk!!! (Κυκλοφορεί και σε Android και σε ios)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #116 στις: Νοέμβριος 23, 2013, 13:25:44 μμ »
Οποιος δεν βαζει post εδω θα τα χρησιμοποιησω εναντιον του!!! ειπαμε πρεπει να περασουμε το Νεες Αφιξεις... και δεν κανουμε δουλεια!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #117 στις: Νοέμβριος 23, 2013, 13:26:33 μμ »

"Batman": Ένας πολύ σοβαρός λόγος να κατεβάσει κανείς το Tapatalk!!! (Κυκλοφορεί και σε Android και σε ios)

Ναι αλλα για να το χρησιμοποιησεις αμα δεν εχει wifi απαιτει 3G... και το 3G απαιτει χρηματα και καρτα...  :P :P :P :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #118 στις: Νοέμβριος 23, 2013, 13:30:40 μμ »

Ναι αλλα για να το χρησιμοποιησεις αμα δεν εχει wifi απαιτει 3G... και το 3G απαιτει χρηματα και καρτα...  :P :P :P :P

Και τί έγινε ρε συ;; ¨Εναν batman έχουμε!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #119 στις: Νοέμβριος 23, 2013, 13:32:06 μμ »
οκ οκ θα το χρησιμοποιω... με επεισες  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions