Αποστολέας Θέμα: Seiko 5 SNZG15J1  (Αναγνώστηκε 66287 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος m0d3_z3r0

• Jr. Member
  • *
  • Expect the unexpected
    • Προφίλ
Απ: Seiko 5 SNZG15J1
« Απάντηση #390 στις: Ιανουάριος 15, 2014, 22:42:22 μμ »
Batman καπιτάλα :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Expect the unexpected

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #391 στις: Ιανουάριος 15, 2014, 23:18:59 μμ »
Κοιτα επειδη αυτο το μηνα και μου φυγαν τα λεφτα στα αυτοκινητα... δε μπορω να σου κανω δωρο επι πληρωμης ρολοι που σκεφτομουνα... αλλα θα σου βρω ρολοι... μαλλον θα σου βρω καποιον ΔΩ.ΡΟ  :P :P :P :P :P αφου ετσι ειμαστε οι Ελληναρες ανεργοι με iphone 5s  :D :D :D :D περα απο την πλακα αστο πανω μου ενα ρολογακι δωρο θα στο κανω...  γιατι ξερω οτι εχεις μικροβιο και με 3-4 χρονια ανεργιας τα χομπι και τα παθη μενουν πολυ πισω... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #392 στις: Ιανουάριος 15, 2014, 23:20:40 μμ »
Κοιτα επειδη αυτο το μηνα και μου φυγαν τα λεφτα στα αυτοκινητα... δε μπορω να σου κανω δωρο επι πληρωμης ρολοι που σκεφτομουνα... αλλα θα σου βρω ρολοι... μαλλον θα σου βρω καποιον ΔΩ.ΡΟ  :P :P :P :P :P αφου ετσι ειμαστε οι Ελληναρες ανεργοι με iphone 5s  :D :D :D :D περα απο την πλακα αστο πανω μου ενα ρολογακι δωρο θα στο κανω...  γιατι ξερω οτι εχεις μικροβιο και με 3-4 χρονια ανεργιας τα χομπι και τα παθη μενουν πολυ πισω... ;)

Το φιλαράκι σου είναι ο νέος φίλος;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #393 στις: Ιανουάριος 15, 2014, 23:48:25 μμ »

φιλαρακι μου ναι... νεος οχι πρεπει να ειναι ο πιο παλιος...  :P :P :P  ειναι το καλυτερο παιδι μονο οταν κοιμαται  :P :P οταν δεν κοιταται τα τελευταια χρονια που ειναι ανεργος 3 η 4 εχασα λιγο τη μπαλα κανει δημοσιες σχεσεις με τις ξενες χωρες... Λευκορωσια... Μεξικο... Αμερικη... Αυστραλια... Καναδα μιλαει με μονο με γυναικες εννοειται... και αληθεια μου σπαραζει την καρδια που δεν μπορω να τον βοηθησω ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #394 στις: Ιανουάριος 15, 2014, 23:50:56 μμ »

φιλαρακι μου ναι... νεος οχι πρεπει να ειναι ο πιο παλιος...  :P :P :P  ειναι το καλυτερο παιδι μονο οταν κοιμαται  :P :P οταν δεν κοιταται τα τελευταια χρονια που ειναι ανεργος 3 η 4 εχασα λιγο τη μπαλα κανει δημοσιες σχεσεις με τις ξενες χωρες... Λευκορωσια... Μεξικο... Αμερικη... Αυστραλια... Καναδα μιλαει με μονο με γυναικες εννοειται... και αληθεια μου σπαραζει την καρδια που δεν μπορω να τον βοηθησω ...

νέος εδώ ρε συ!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #395 στις: Ιανουάριος 16, 2014, 00:23:09 πμ »
α ναι εδω ειναι κωλοψαρο χαχχαχα να του πω να παρει 50;  ;D ;D ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
  • Expect the unexpected
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Ιανουάριος 16, 2014, 00:52:03 πμ »
Να πάρω....αν είναι να βγω με ρολογιά why not? :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Expect the unexpected

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #397 στις: Ιανουάριος 16, 2014, 01:06:18 πμ »
Να πάρω....αν είναι να βγω με ρολογιά why not? :P

ωραίος!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
  • Expect the unexpected
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Ιανουάριος 16, 2014, 10:15:30 πμ »
Απο χθες παίρνω κάμψεις ρεεεεεεεεεεεεεε αλλά την ώρα ακόμα το 14880 την βλέπω και στο pc :P Λοιπόν Μήτσε για να μην σε βάλω σε έξοδα θα μου βρεις ένα Vostock αλλά Ρώσικο όχι Europe και αηδίες και είμαστε κομπλέ :P Εϊσαι?Και σύντομα που θα οικονομήσω θα σου πάρω ένα Speedmaster έτσι να παίζεις! ¨οχι με την πλαστικούρα.....κρύσταλλο χχχαχαχαχχ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Expect the unexpected

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #399 στις: Ιανουάριος 21, 2014, 00:27:55 πμ »
Οφειλω να ομολογησω οτι το λουρακι Hirsch Liberty ειναι απιστευτο... δινει αλλη αιγλη στο ρολοι... το Σαββατο το βραδυ που ειχα βγει εξω με 5 φιλες που γυναικες και ασχετες απο ρολογια με ρωτουσαν αν αλλαξα ρολοι... και ποσο ακριβο ειναι... απιστευτο παχος δερματος απιστευτη ποιοτητα καταληκτικες ραφες... θα ανεβασω φωτο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #400 στις: Ιανουάριος 21, 2014, 00:31:45 πμ »
Οφειλω να ομολογησω οτι το λουρακι Hirsch Liberty ειναι απιστευτο... δινει αλλη αιγλη στο ρολοι... το Σαββατο το βραδυ που ειχα βγει εξω με 5 φιλες που γυναικες και ασχετες απο ρολογια με ρωτουσαν αν αλλαξα ρολοι... και ποσο ακριβο ειναι... απιστευτο παχος δερματος απιστευτη ποιοτητα καταληκτικες ραφες... θα ανεβασω φωτο...

Σε πιστεύω, αλλά έχω να κάνω μια παρατήρηση:
Καλά, όλες έχουν μάθει για το SNZG15J1?  :D :D
Άντε ανέβασε καμιά φωτό με τις 5 φίλες σου να δούμε αν λες αλήθεια για το ....λουράκι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #401 στις: Ιανουάριος 21, 2014, 00:34:43 πμ »

Άντε ανέβασε καμιά φωτό με τις 5 φίλες σου να δούμε αν λες αλήθεια για το ....λουράκι!
Οι δυο ηταν φιλες μου οι αλλες ηταν φιλες τους... και το κακο αυτη που μαρεσε ηταν παντρεμενη... στα 28... ε ρε κοσμε...  :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #402 στις: Ιανουάριος 21, 2014, 00:44:41 πμ »

Ρε Χάρη, εδώ στο φόρουμ έχει κάνει το θέμα 30 σελίδες,
φαντάσου live στο μιλητό τι προπαγάνδα θα έχει κάνει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #403 στις: Ιανουάριος 21, 2014, 00:49:56 πμ »

Ρε Χάρη, εδώ στο φόρουμ έχει κάνει το θέμα 30 σελίδες,
φαντάσου live στο μιλητό τι προπαγάνδα θα έχει κάνει.
κρυβε λογια... και Νικολα ερχετε ο ερωτας...  :P :P αμα δε μιλαει ολο το φορουμ γι αυτο δε θα κανουμε δουλεια... παντως ειδα την φωτο απο την μαθητρια σου... α και να ξερεις μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης το μακρινο 2005 ειχα γραψει 20 ολοστρογγυλα...  :P :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #404 στις: Ιανουάριος 21, 2014, 01:00:31 πμ »
κρυβε λογια... και Νικολα ερχετε ο ερωτας...  :P :P αμα δε μιλαει ολο το φορουμ γι αυτο δε θα κανουμε δουλεια... παντως ειδα την φωτο απο την μαθητρια σου...
κρύβε λόγια...... 8)

α και να ξερεις μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης το μακρινο 2005 ειχα γραψει 20 ολοστρογγυλα...  :P :P
Αφού είσαι μορφή
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions