παιδια ευχαριστω
σιγουρα για την μικρη τα BABY-G εχουν απειρες παραλαγες και μπορουμε να βρουμε κατι καλο που θα της αρεσει . το προβλημα μου ειναι ο γιος και εξηγω ειναι ατομο που θελει να κυριαρχει στο περιβαλλον του εχει αυτοχρησθει υπαρχηγος στο σπιτι , δεν δεχεται σαν αρχηγο ιση με μενα την μανα του, λοιπον με τα λιγα αγγλικα μου αν καταλαβαινω καλα τα BABY-G
υπαρχουν στην κατηγορια ladys watches , αν μπει στο νετ και δει οτι τα BABY-G ειναι μικροτερα γιατι απευθυνονται σε χερακια κοριτσιων , θα γινει χαμος.
η casio δεν εχει κατηγορια παιδικα , τα μικροτερα ειναι γυναικεια . και εκει ειναι το προβλημα και για αυτο απευθυνθηκα εδω . τα citizen και τα seiko εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν μικρα , θα το ψαξω.
lambros να σε ταξιδεψω περισσοτερο σε γειτονικο βουνο εχουμε βρει απολιθωμενα οστρακα σε ενα κοντινο βουναλακι υπαρχει μαρτυρια συγγραφεα για απολιθωμενους αμμωνιτες , ειχαμε παει το καλοκαιρι , βρηκαμε ρωμαικη οδο αλλα δεν μπορεσαμε μεσα στα πουρναρια να τους ανακαλυψουμε , δυστυχως τα πουρναρια χαθηκαν τον αυγουστο (δεν βαλαμε εμεις φωτια ) και τωρα εχει προγραμματιστει 2η εξορμηση . ακομη ο γιος εχει κανονισει με φιλο ορειβατη να διασχισουν μια κοιλαδα (ο φιλος εχει ανεβει ιμαλαια , αραρατ και τα μικρα τρελαινονται να ακουνε ιστοριες.
ευχαριστω παιδια.