Ποιος ο λόγος να πετάξεις 300-350€ ?
Όχι πάλι σταινχαρτ, ημαρτον.
Είχα ενα κάποτε, τα βράδια με ρωταγε "ΕΙ-ΣΑΙ ΚΙ-ΝΕ-ΖΑΚΙ ? ΤΡΩΣ ΠΟ-ΛΥ ΡΙ-ΖΑ-ΚΙ ? "
Εννοείται ουτε deepblue. Τι μάρκες είναι αυτές, αυτά είναι για τους αμερικανους.
Σε αυτά τα λεφτά ΜΟΝΟ σεικο παιζει, άντε και σιτιζεν.
Αφού δε θες σεικο, διπλασίασε το μπάτζετ και πάρε σκουαλε.
Έφτιαχνε και κάσες για την blancpain που ποσταρε πιο πανω και ο Βαγγέλης.
Άνοιξε νέο νήμα να συζητησουμε για το σκουαλε που θα πάρεις.
Sent from my Xperia T using Tapatalk
Σόρρυ, αλά μετά από 2 μήνες καθημερινής σύμβιωσης με το steinhart το βρίσκω υπέροχο!
Και δόξα τω Θεώ έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 100 ρολόγια, ώστε να μπορώ να κρίνω τουλάχιστον την ποιότητα τους.
Δεν είμαι ο πλέον ειδικός στις μηχανές, αλλά όταν έχω ένα ρολόι πχ ένα χρόνο και η χρονομετρία του είναι καλή θα είμαι ευχαριστημένος!
Ποιότητα κατασκεύης + σωστή χρονομετρία = καλή επιλογή!!
Φυσικά υπάρχει κα το τεράστιο θέμα της εμφάνισης, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό!!
Φυσικά θα έπαιρνα και πάλι seiko, τα οποία τα θεωρώ κορυφαία (άλλωστε πριν 2 μήνες έδωσα 2.000 ευρώ για seiko), άλλα δεν έχω βρει κάτι που να μου αρέσει.
Πρότεινε μου ένα seiko στην τιμή των DB, που να το βρώ όμορφο και θα το πάρω. Σόρρυ αλλά αυτά που φέρνουν στην Ελλάδα δε μου κάνουν κλικ...μόνο ένα μου άρεσε (σχετικά) και το πήρα την προηγούμενη βδομάδα.
Τελικά, όπως μόνο ο Γιώργος φαίνεται να κατάλαβε, θέλω κάτι διαφορετικό και όχι πάνω από 350 ευρώ, γιατί όπως κατάλαβες τον τελευταίο καιρό έδωσα αρκετά χρήματα και δε με παίρνει για περισσότερα.