Αποστολέας Θέμα: All Range Watches...  (Αναγνώστηκε 9932 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

batman1345

• Επισκέπτης
Απ: All Range Watches...
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 22:46:03 μμ »
Τί, θες να το κάνουμε κι αυτό 30 σελίδες για να ικανοποιηθείς;

να πεις σε ποιο range ειναι η oris, η fortis... κτλ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 22:50:25 μμ »
Μπραβο για τον χρονο σου,ειναι μια δυσκολη καταταξη και ο καθενας θα κανει την δικη του,στο τελος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 23:02:46 μμ »
εγώ αναρωτιέμαι πού κατατάσεται μια εταιρεία σαν τη seiko που κατασκευάζει και πολύ φτηνά και πολύ ακριβά ρολόγια...
Εκτός αν το όνομα Grand Seiko θεωρείται άλλη εταιρεία..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 23:19:12 μμ »
Σε γενικές γραμμές λεει την αληθεια...αλλα ο διάβολος κρυβεται στις λεπτομέρειες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 23:51:06 μμ »
Σε γενικές γραμμές λεει την αληθεια...αλλα ο διάβολος κρυβεται στις λεπτομέρειες.
Μιλάς με γρίφους, μάγε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 23:52:32 μμ »
εγώ αναρωτιέμαι πού κατατάσεται μια εταιρεία σαν τη seiko που κατασκευάζει και πολύ φτηνά και πολύ ακριβά ρολόγια...

ενταξει η seiko χωριστηκε σε seiko και gran seiko... οποτε οκ... πιστευω... ενταξει ολοι εχουμε συμπαθειες... το θεμα ειναι οτι περιπου η λιστα σωστη ειναι θελω να πιστευω... η middle range οκ εχει πολυ καλα ρολογια... αλλα θελει ενα κλικ... αλλο να δεις καποιον που φοραει ενα tudor και αλλον που φοραει ενα seiko το tudor θα σου κανει πιο πολυ εντυπωση... τεσπα δε ξερω... εγω γι αυτο το ανοιξα να βρουμε μια μεση λυση... και γω την hamilton την ειχα για high range αλλα η μαμα swatch την εχει middle...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 00:27:30 πμ »

ενταξει η seiko χωριστηκε σε seiko και gran seiko... οποτε οκ... πιστευω... ενταξει ολοι εχουμε συμπαθειες... το θεμα ειναι οτι περιπου η λιστα σωστη ειναι θελω να πιστευω... η middle range οκ εχει πολυ καλα ρολογια... αλλα θελει ενα κλικ... αλλο να δεις καποιον που φοραει ενα tudor και αλλον που φοραει ενα seiko το tudor θα σου κανει πιο πολυ εντυπωση... τεσπα δε ξερω... εγω γι αυτο το ανοιξα να βρουμε μια μεση λυση... και γω την hamilton την ειχα για high range αλλα η μαμα swatch την εχει middle...

Aν ποτέ πάρω GS θα πάρουμε σβάρνα τα μαγαζιά να το συγκρίνεις με όποιο Tudor θέλεις. Kι αν διαλέξεις το Tudor, εγώ θα σου δώσω το GS επί τόπου...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 00:36:55 πμ »
Bat, στο τέλος μας τα χαλάς λίγο. Καλύτερα την 3η κατηγορία να την κάνεις "High Range & Luxury" και να βάλεις μέσα και τις GS, Rolex, Ω κλπ.,
και η τελευταία να είναι καθαρά ΥΩ, ("High End") όπου μέσα θα είναι AP, VC, PP κλπ. -Θ.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 11, 2013, 01:01:31 πμ από WhiteLionR »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 00:37:51 πμ »

Aν ποτέ πάρω GS θα πάρουμε σβάρνα τα μαγαζιά να το συγκρίνεις με όποιο Tudor θέλεις. Kι αν διαλέξεις το Tudor, εγώ θα σου δώσω το GS επί τόπου...

to GS το εχω πιο ψηλα στη λιστα απο το tudor...  :) ειναι στα luxury δες...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 00:39:57 πμ »
Bat, στο τέλος μας τα χαλάς λίγο. Καλύτερα την 3η κατηγορία να την κάνεις "High Range & Luxury" και να βάλεις μέσα και τις GS, Rolex, Ω κλπ.,
και η τελευταία να είναι καθαρά ΥΩ, όπου μέσα θα είναι AP, VC, PP κλπ. -Θ.

τα range και τα πρωτα ρολογια ειναι ετσι οπως τα εχει η swatchgroup... δες http://www.swatchgroup.com/en/brands_and_companies/watches_and_jewelry δεξια στην μπαρα...

δε μπορει το rado και το Longines να ειναι μαζι με τη rolex και την omega...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 00:41:56 πμ »

to GS το εχω πιο ψηλα στη λιστα απο το tudor...  :) ειναι στα luxury δες...

ναι , αλλά άλλα λες πιο πάνω....γι᾽αυτό και σου τα έγραψα ....
Εγώ συμφωνώ με το Θοδωρή απόλυτα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 00:46:21 πμ »
που λεω αλλα Χαρη; Βασικα και η ιδια η seiko εχει χωρισει τα seiko απο τα grand seiko... γιαυτο αλλα site... αλλα τελειως υλικα... οποτε τις εχω παρει σαν 2 εταιριες... οπως και η toyota με την lexus... μια εταιρια ειναι αλλα σε 2 κατηγοριες ανηκουν... δε σε πιανω...

αμα εννοεις την συγκριση με το seiko και το tudor δεν εννοουσα grand seiko...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 00:48:18 πμ »
που λεω αλλα Χαρη; Βασικα και η ιδια η seiko εχει χωρισει τα seiko απο τα grand seiko... γιαυτο αλλα site... αλλα τελειως υλικα... οποτε τις εχω παρει σαν 2 εταιριες... οπως και η toyota με την lexus... μια εταιρια ειναι αλλα σε 2 κατηγοριες ανηκουν... δε σε πιανω...

αλλο να δεις καποιον που φοραει ενα tudor και αλλον που φοραει ενα seiko το tudor θα σου κανει πιο πολυ εντυπωση..

και δώρο μια φωτό..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 00:52:42 πμ »
Χαρη δε συγκρινα grand seiko με tudor... απλα seiko με tudor... σου ειπα παρε παραδειγμα την toyota με την lexus ετσι ειναι και η seiko... μια εταιρια toyota... 2 κατηγοριες... απλη toyota σουπερ lexus... ετσι και η seiko μια εταιρια seiko... δυο κατηγοριες seiko middle και grand seiko luxury...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 00:56:22 πμ »
Χαρη δε συγκρινα grand seiko με tudor... απλα seiko με tudor... σου ειπα παρε παραδειγμα την toyota με την lexus ετσι ειναι και η seiko... μια εταιρια toyota... 2 κατηγοριες... απλη toyota σουπερ lexus... ετσι και η seiko μια εταιρια seiko... δυο κατηγοριες seiko middle και grand seiko luxury...

μόλις το ᾽σωσες!! Σε πιστεύω....
Είπες τίποτα για το ρολόι της φωτό;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions