Αποστολέας Θέμα: Omega Dark Side of the Moon Vs Rolex COSMOGRAPH DAYTONA  (Αναγνώστηκε 12756 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Omega Dark Side of the Moon Vs Rolex COSMOGRAPH DAYTONA
« Απάντηση #75 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 17:37:36 μμ »
Κανένα από τα 2.
Θα πήγαινα για zenith με el primero !
Μεταπώληση τρελή και ομορφιά κ@υλερή!
μια μηχανη 40+ χρονων,καταπληκτικη δε λεω,αλλα οι αλλες δυο εχουν σχεδιαστει μετα απο την δεκαετια του ΄90
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 17:45:49 μμ »
Γιώργο μεταξύ μας, το πρώτο και τελευταίο πράγμα που κοιτάς σε μια γυναίκα, σε ένα αμάξι και σε ένα ρολόι είναι η ομορφιά!

Για μένα η zenith λοιπόν παίζει αλλιώτικη μπαλίτσα από την rolex και την Ω και ας μην έχει την state of the art τεχνολογία ο El Primero.

Για μένα το πιο σημαντικό που δυστυχώς δεν συζητιέται ΚΑΘΟΛΟΥ στο φόρουμ είναι το service των ρολογιών.
Κακά τα ψέματα, στα rolex απ' ότι ακούω από γνωστούς μου και διαβάζω κάνει service και ο Σκλαβενίτης που λέει ο λόγος, για τα άλλα ρολόγια δεν ισχύει αυτό;
Είμαι αναγκασμένος το Ω ή το zenith να το στείλω αντιπροσωπεία; και πόσο κοστίζει ένα τυπικό service στην αντιπροσωπία; ποιά τσεκουρώνει πιο πολύ; και κάθε πότε γίνεται το service; ανά 5χρόνια; πιο συχνά; πιο αραιά;

Δεν έχω βρεί κανένα thread σχετικό με αυτά. Μεμονωμένα μόνο που κάποιος ζητάει να μάθει έναν μάστορα να πάει το ρολόι του και η απάντηση δίνεται πάντα μέσω π.μ. άλλο ανεξήγητο και αυτό.  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 17:48:24 μμ »
Ο  El Primero εχει κανει αποσβεση εδω και χρονια,αυτο ειπα.Για το service ?Μα και τον Primero μπορει να σερβιρει ανεξαρτητος τεχνιτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 17:51:15 μμ »
Δεν έχω βρεί κανένα thread σχετικό με αυτά. Μεμονωμένα μόνο που κάποιος ζητάει να μάθει έναν μάστορα να πάει το ρολόι του και η απάντηση δίνεται πάντα μέσω π.μ. άλλο ανεξήγητο και αυτό.

καλυτερα και ξερεις γιατι?δεν ειναι μονο διαφημιση,αλλα και ρισκο,αν δεν γινει καλη δουλεια και το εχεις γραψει δημοσια,μπορει να παει καποιος που απλα διαβαζει το φορουμ και δεν εχει τη δυνατοτητα να ρωτησει τα μελη ,που εχουν εμπειρια απο τον συγκεκριμενο τεχνιτη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 17:59:41 μμ »
Κανένα από τα 2.
Θα πήγαινα για zenith με el primero !
Μεταπώληση τρελή και ομορφιά κ@υλερή!
+
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 18:16:46 μμ »
Μα δεν θέλω να μου πείς όνομα και διεύθυνση. Μετέφερέ μου την εμπειρία σου απλά.
Εσύ( όχι εσύ γενικά, ο κάθενας) που έχεις rolex-Ω-IWC-zenith με in house μηχανή και το έχεις στα ώπα ώπα το ρολόι σου, το πάς στην αντιπροσωπεία ή σε ανεξάρτητο τεχνίτη για service; πόσο το κόστος στην μία και πόσο στην άλλη περίπτωση; Κάθε πότε;
Αν π.χ. ο ανεξάρτητος μου πεί 50-100€ και η αντιπροσωπεία μου πεί 400-500 υπάρχει διαφορά..

Είναι τόσο επικίνδυνο να το πάω σε έναν τεχνίτη της γειτονιάς μου; δεν θα καταφέρει να το ρυθμίσει σωστά και να κρατάει καλή χρονομετρία όπως πριν;
Υπάρχει περίπτωση να το διαλύσει και να μην μπορεί να το συναρμολογήσει ξανά;
Υπάρχει περίπτωση να μου κλέψει την πανάκριβη in house μηχανή και να μου βάλει μέσα μια ETA που θα τύχει να έχει τις ίδιες διαστάσεις ώστε να χωρέσει στην κάσα; έχετε ακούσει τέτοια περιστατικά;
Τέτοιες απαντήσεις ψάχνω εγώ...

Επίσης άλλη ερώτηση. Το service ενός daytona κοστίζει το ίδιο με ενός submariner;
ή πάει ανάλογα με την μηχανή; όσο πιο πολύπλοκη είναι θα ζητήσει παραπάνω ο μάστορας;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 18:19:25 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #82 στις: Ιανουάριος 15, 2014, 15:43:28 μμ »
Εμένα πάντως τα Zenith σχεδιαστκά δεν με ενθουσιάζουν. Πολύ φορτωμένα ή πολύ vintage look τα περισσότερα. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ , εξαιρετικά !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions