Αποστολέας Θέμα: Service ερωτησεις  (Αναγνώστηκε 33025 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
Απ: Service ερωτησεις
« Απάντηση #105 στις: Αύγουστος 30, 2016, 18:58:05 μμ »
Η θολουρα ειναι δειγμα υγρασιας, δεν θελει πολυ...Παντα ετσι συμβαινει στην αλλαγη μπαταριας..Αμα δεν αναφερεις εσυ εξαρχης την λεξη "στεγανοποιηση" δε μπαινει καν στον κοπο να σου πει οτι δεν την κανει κι ουτε να σου πει οτι θα χεις θεμα μετα την αλλαγη μπαταριας, χαζος ειναι?  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος misterK

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Αύγουστος 30, 2016, 19:57:09 μμ »
Ότι λέει ο harolagoha.

Είχα αλλάξει το Δεκέμβρη μπαταρία, μες στα κρύα, και από τότε μου βγάζει θολούρα πότε πότε στο καντράν.

Το θέμα είναι ρε φίλε ότι σε κορόιδεψαν από παντού και σου χάλασαν και το ρολόι.

Άντε να τα ξαναπώ?
Πού είναι οι τεχνίτες ρε που*** μου?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Η υπερανάλυση κοστίζει.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Αύγουστος 30, 2016, 20:04:51 μμ »
ναι,το ρολοι μαλλον του το χαλασαν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος himtan

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Αύγουστος 30, 2016, 20:18:22 μμ »
Το ρολόι το πήγα πριν 1 ώρα σε ένα μαγαζί που μου πρότεινε με pm μέλος του forum. Ελπίζω να μην έχει κάτι μη αναστρέψιμο το ρολόι. Περιμένω νέα την Πέμπτη τώρα.
Ευχαριστώ για την βοήθεια σε όσους έστειλαν pm.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 30, 2016, 20:19:53 μμ από himtan »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Αύγουστος 30, 2016, 20:22:14 μμ »
ελπιζω να πηγες σε καλο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Αύγουστος 30, 2016, 20:35:53 μμ »
Η θολουρα ειναι δειγμα υγρασιας, δεν θελει πολυ...Παντα ετσι συμβαινει στην αλλαγη μπαταριας..Αμα δεν αναφερεις εσυ εξαρχης την λεξη "στεγανοποιηση" δε μπαινει καν στον κοπο να σου πει οτι δεν την κανει κι ουτε να σου πει οτι θα χεις θεμα μετα την αλλαγη μπαταριας, χαζος ειναι?  ;)

Η υγρασία, είναι μέσα στο ρολόι, σε μορφή ΥΠΕΡΘΕΡΜΟΥ ατμού, και μόλις χαμηλώσει η θερμοκρασία, συμπυκνώνεται, και θολώνει το τζαμάκι.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Αύγουστος 30, 2016, 21:09:18 μμ »

Η υγρασία, είναι μέσα στο ρολόι, σε μορφή ΥΠΕΡΘΕΡΜΟΥ ατμού, και μόλις χαμηλώσει η θερμοκρασία, συμπυκνώνεται, και θολώνει το τζαμάκι.

Α γεια σου, ιδου και η επιστημονικη εξηγηση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος himtan

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Αύγουστος 30, 2016, 22:22:39 μμ »
ελπιζω να πηγες σε καλο

Και εγώ αυτό ελπίζω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Αύγουστος 30, 2016, 23:48:58 μμ »

Ακριβώς, που σημαίνει πως αν και μπορεί να δημιουργήθηκε κατά την αλλαγή μπαταρίας αλλά αφού δεν το είχε παρουσιάσει όλο το προγενέστερο διάστημα πρέπει να σκεφτείς αν έχεις αλλάξει και κάποιες συνήθειες (που ακουμπάς το ρολόι, πως το χρησιμοποιείς σε σχέση με το παρελθόν κ.τ.λ.).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος himtan

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Αύγουστος 31, 2016, 00:42:42 πμ »
Ακριβώς, που σημαίνει πως αν και μπορεί να δημιουργήθηκε κατά την αλλαγή μπαταρίας αλλά αφού δεν το είχε παρουσιάσει όλο το προγενέστερο διάστημα πρέπει να σκεφτείς αν έχεις αλλάξει και κάποιες συνήθειες (που ακουμπάς το ρολόι, πως το χρησιμοποιείς σε σχέση με το παρελθόν κ.τ.λ.).

Την υγρασία το ρολόι την παρουσίασε ξαφνικά στην δύση του ηλίου και ενώ έβγαλε υγρασία (όπως πάντα) στην Θεσσαλονίκη. Δεν νομίζω να φταίει κάτι άλλο, γιατί δεν έκανα κάτι διαφορετικό.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 31, 2016, 00:44:54 πμ από himtan »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Αύγουστος 31, 2016, 00:46:15 πμ »

Την υγρασία το ρολόι την παρουσίασε ξαφνικά στην δύση του ηλίου και ενώ έβγαλε υγρασία (όπως πάντα) στην Θεσσαλονίκη. Δεν φταίει κάτι που έχω αλλάξει σε συνήθειες σίγουρα, γιατί δεν έκανα κάτι διαφορετικό.

ok τότε. Να ξέρεις όμως πως εννοώ πως ακόμη μπορεί και να έχεις μετακομίσει, ή να κοιμάσαι σε βορινό δωμάτιο, κτλ
Όλα αυτά με τη ρήτρα ότι αναγνωρίζουμε πως από τότε που άλλαξες μπαταρία δεν έγινε σταγάνωση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Αύγουστος 31, 2016, 16:46:41 μμ »
Δυό τρείς σταγόνες να έχουν περάσει, φθάνει.

Η υγρασία μετριέται με την σχετική υγρασία, επι τοις 100 (%), για συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας και πίεσης, που μεταβάλλεται, ανάλογα με την άνοδο / κάθοδο της θερμοκρασίας, αλλά η ουσία είναι η απόλυτη υγρασία, δηλαδή το καθαρό βάρος του νερού ( γραμμάρια ), σε συγκεκριμένο περιβάλλον.

Αυτό έχει περάσει στο ρολόι, και στην ζέστη γίνεται 'αέριο", και στο κρύο, "υγρό".

Δεν έχει καμμιά σχέση η υγρασία (όπως πάντα) στην Θεσσαλονίκη ή να κοιμάσαι σε βορινό δωμάτιο.

Θα είχε σχέση αν το ρολόι επικοινωνούσε ΕΛΕΥΘΕΡΑ με το περιβάλλον, και ταυτόχρονα έπεφτε η θερμοκρασία του στο σημείο δρόσου ( Dew point ), οπότε θα δημιουργούσε συμπύκνωμα ΕΠΑΝΩ στην κάσα, και με λίγη διαρροή, και μέσα.

Το ρολόι ΕΧΕΙ ΒΡΑΧΕΙ, πχ σε πλύσιμο χεριών, έφαγε μια βροχή, και επειδή είναι ΧΩΡΙΣ στεγάνωση, κάποια / ες σταγόνες, πέρασαν μέσα.

Ανοιγμα, καθάρισμα, ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ, και..........τέλος.   
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Αύγουστος 31, 2016, 17:44:48 μμ »
πρίν μερικές μέρες επικοινώνω με το σέρβις της Seiko, τους ρωτώ για συγκεριμένο πυκνωτή kinetic ρολογιού, μου απαντούν δεν τον έχουν διαθέσιμο και θα υπάρχει σε στόκ μετά από τουλάχιστο 2 μήνες (!), δεν υπήρχε φυσικά περίπτωση να περιμένω τόσο καιρό, τους καλημερίζω και πρίν κλείσω μου λένε να το στείλω αν θέλω σε αυτούς να κάνουν αλλαγή στον πυκνωτή (όταν έρθει με γαιδούρι εξ' Ανατολάς) και να μου κάνουν και σέρβις/στεγανοποιήση γιατί είναι καταδυτικό, τιμη; 80 ευρώ ! εν ολίγεις 80 + 18 κούριερ ( 2 Χ 9 ) + 2 μήνες χρονικό διάστημα για μια αλλαγή capacitor και 2 φλάτζες !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος himtan

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 20:22:24 μμ »
Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα από το κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που έδωσα το ρολόι και μου είπαν ότι χρειάζεται μια φλάντζα αλλαγή, ένα καθάρισμα και σιλικόνη στην κορόνα. Μαζί με μία καινούργια μπαταρία μου ζήτησαν 15euro για όλα αυτά. Σε 2 μέρες θα το παραλάβω από ότι μου είπαν, και δεν πιστεύουν ότι θα εμφανίσει ξανά υγρασία μετά από αυτό. Για να δούμε...

Υ.Γ. Κλαίω ακόμη τα 60 ευρώ (+14 ευρώ μεταφορικά) της επιεικώς απαράδεκτης αντιπροσωπίας της Jacques Lemans στο Βόλο. Μείνετε μακρυά από αυτούς.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 05, 2016, 20:26:05 μμ από himtan »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 20:26:21 μμ »
Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα από το κατάστημα που έδωσα το ρολόι και μου είπαν ότι χρειάζεται μια φλάντζα αλλαγή, ένα καθάρισμα και σιλικόνη στην κορόνα. Μαζί με μία καινούργια μπαταρία μου ζήτησαν 15euro για όλα αυτά. Σε 2 μέρες θα το παραλάβω από ότι μου είπαν, και δεν πιστεύουν ότι θα εμφανίσει ξανά υγρασία μετά από αυτό. Για να δούμε...

...αν το κάνουν σωστά, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Ζήτα να το τεστάρουν και να σου δώσουν και την εκτύπωση της δοκιμής πιέσεως, για να έχεις την ημερομηνία ελέγχου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.