0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tι κονκάρδες πιστεύετε πρέπει να βάλω στο μανίκι Megadeth, Pearl Jam, Prodigy, NIRVANA ή απλά μία του ΠΑΟΚ?
Είσαι μέλος από το Δεκέμβριο/Ιανουάριο και ψάχνεις για ρολόι στα 100-150ευρώ εδώ και τρείς μήνες?
Mε 9$ δηλαδη περιπου 7 ευρα επαιρνες δυο σουβλακια σπεσιαλ ,κοροιδο πιαστηκες , θα σου εμεναν και δυο χιλιαδες θερμιδες ,τωρα σου εμεινε ενα σκουπιδι .Σοβαρα τωρα , υπαρχουν μηχανικα seiko απο 60 εως 150 ευρω με value for mοney αχτυπητο ακομα και απο κινεζους .Ξεκινα απο creationwatches .
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και εγώ πρέπει να παω για καφέ, θα γελάω κρυφά.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: adi32 στις Μάρτιος 23, 2014, 10:21:59 πμΜερικοι δεν πανε καθολου καλα Οταν ρωτησα για αντιγραφα ημουν κακος αλητης κλπ Οταν συμφωνησα οτι τα αντιγραφα ειναι σκαρτα και ρωτησα για καποιο αυθεντικο παλι ειμαι κακος αα20 χρονια σε διαφορα φορουμ πρωτη φορα βλεπω τοσο αγενειςΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕΔεν μπορω να σε καταλαβω...Και ρολογια σου προτειναμε και μαγαζι με εκπτωση και site..Τι αλλο θες, να στο κανουμε δωρο; Αμα ειναι να μας αγαπησεις να το συζητησουμε...
Μερικοι δεν πανε καθολου καλα Οταν ρωτησα για αντιγραφα ημουν κακος αλητης κλπ Οταν συμφωνησα οτι τα αντιγραφα ειναι σκαρτα και ρωτησα για καποιο αυθεντικο παλι ειμαι κακος αα20 χρονια σε διαφορα φορουμ πρωτη φορα βλεπω τοσο αγενειςΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ