Το άλλαξα λίγο, δεν με άφηνε να προσθέσω.
Δεν θα έχει ποτέ αυθεντικό ρολόι.( Δες την απάντηση μου πάνω κατηγορία 2).
Ακόμη κάτι που δεν θα έχει αυθεντικό? Άρωμα.
Γιατί να δώσει για μια κολώνια 45-80ευρώ ενώ την ίδια ποσότητα την παίρνει από αρωματοπωλείο με 10ευρώ. Οι τιμές είναι πραγματικές.
Πόσο μάλλον για ένα άρωμα που μόλις κάνεις μπάνιο φεύγει τελείως όσο περνάει η μέρα εξασθενεί κτλ.
Η αντιγραφή γιαυτόν κάνει την δουλειά θεωρεί ότι μυρίζει ίδια και δεν παίρνει χαμπάρι ότι δεν είναι έτσι.
(Τα αρώματα αντιγραφή δεν έχουν τόνους για όσους γνωρίζουν και δεν αλλάζουν όσο περνάει η ώρα. Είναι μια απλή αντιγραφή της γενικής μυρωδιάς του αυθεντικού).
Δεν παίρνει μαιμού, μόνο αν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου όπως βλέπετε πάνω με την τηλεόραση αν το αντικείμενο ανατινάζεται, ακρωτηριάζει πόδια κτλ.
Δεν ειναι το ίδιο να πάρεις μαιμού τηλεόραση (που ούτε καν θα ανάβει η θα κάνει έκρηξη)
Και αυτό μόνο αν περνάει ρεύμα μεγάλης τάσης, γιατί κάτι φορτιστές, μπαταρίες για κινητό και τέτοια τα θεωρεί ευκαιρίες.
Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ (από προσωπική εμπειρία): Όταν δεις έναν από την κατηγορία 2 να φοράει κάτι αυθεντικό δύο είναι οι λόγοι.
1) Κάποιος από την κατηγορία 1 του το πήρε δώρο σε κάποια γιορτή γενέθλια κτλ.
2) Γυναίκα= ή μπήκε σε σχέση πρόσφατα και τον γυρνάει η γυναίκα στα μαγαζιά για να τον κάνει άνθρωπο και αυτός ακολουθεί όπως κάθε νέος σε σχέση, ή θέλει να βγάλει γκόμενα.
Είναι και ο μόνος τρόπος όταν πάρει κάτι το αυθεντικό ως δώρο να το δει σε διάρκεια χρόνου να αρχίσει να προβληματίζεται στην αρχική του σκέψη περί ομοιότητας των αντικειμένων και στην επόμενη αγορά του να αγοράσει κάτι και αυτός αυθεντικό και μάλιστα θα το διατυμπανίσει με περηφάνεια σαν να είναι εξαιρετικό γεγονός στην ζωή του.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: Θα αγοράσει αυθεντικό μια φορά, αλλά μόνο από το brand που πήρε ως δώρο και τέσταρε. Μόνο αυτό το brand παραδέχεται. Όλα τα άλλα παραμένουν παρόμοια με την μαιμού στο κεφάλι του που δεν αξίζει να δώσεις λεφτά.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε ένα ρολόι δώρο στον adi32 ή να του προξενέψετε την αδερφή/ξαδέρφη/φίλη σας μην προσπαθείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με λογικά επιχειρήματα γιατί έχει κατασκευάσει δικά του για τα προιόντα που δεν σκοτώνουν άνθρωπο πχ. κάλτσες από πανέρι που δεν πειράζει άμα η ραφή σε ενοχλεί για δυο χρόνια μέχρι να λιώσουν και να τις πετάξεις επιτέλους, αφού ζεσταίνουν τα πόδια.
Δεν έχει νόημα, αφήστε τον πάνω στην μπανανιά να κρεμιέται ανάποδα και να χαίρεται.
PS: Έχει βρει τώρα τελευταία μια κολπάρα ο άτιμος. Ενώ παλιά αγόραζε και μαιμού γυαλιά, μόλις έμαθε ότι είναι επικίνδυνο για τα μάτια
προβληματίστηκε. Τι έκανε? Αγοράζει πλέον τους σκελετούς από πλανόδιο στην παραλία και βάζει γνήσιους φακούς τους πιο φθηνούς
βέβαια.
Γιατί τους πιο φθηνούς? Είπαμε, υλικό που δεν το αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλός του δεν θέλει να το πληρώσει.
Πώς θα το δει το extra φίλτρο στους πιο ακριβούς?
Αφού δεν το βλέπει δεν υπάρχει, έτσι λειτουργεί το κεφάλι του. "Και που να ξέρω εγώ ρε μάγκα ότι το φίλτρο που λέει εδώ το
prospectus δεν το λέει μόνο για να ξεγελάνε τον κόσμο και να δίνει λεφτά. Μπορεί η rayban εδώ να λέει έτσι και εμένα ο οπτικός να
μου πουλήσει άλλους φακούς? Σάμπως θα το καταλάβω?
PS2: ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ τα άτομα της κατηγορίας 1 για να τον αποφύγουν και πάλι ευγενικά στα κοινωνικά σύνολα?
Πολύ εύκολα και πάλι φωνάζει από μακριά έστω και με το αυθεντικό.
Αφού μια φορά το χρυσοπλήρωσε το αυθεντικό, για να πιάσουν τόπο τα λεφτά θα μοιάζει κάπως έτσι
Θεωρεί ότι τα λεφτά πιάνουν τόπο στο προιόν με τις στάμπες τις ραφές τα χρώματα όπου το πορτοκαλί είναι πιο ακριβό από το μαύρο, το μέγεθος. Kάτι σαν να λέμε μπλούζα με το κιλό.
Δύσκολα αναγνωρίζεται αν του το αγόρασαν δώρο και του πήραν κάτι τέτοιο
Σε αυτό το προιόν δεν μπορεί να δει τα χρήματά του. Θεωρεί ότι σε μια απλή μπλε μπλούζα το σηματάκι αυτό το φτιάχνει και η μάνα του σε 5 λεπτά!!