Αποστολέας Θέμα: Να παρω replica ή όχι ?  (Αναγνώστηκε 52749 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Να παρω replica ή όχι ?
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 01:22:02 πμ »
ο καθενας ειναι ελευθερος να πραξει και να κινηθει οπως θελει, προσωπικα δεν μπαινω στη διαδικασια να αγορασω ρεπλικα ρολοι, παπουτσι, κινητο, ρουχο κτλ προτιμω το αυθεντικο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 04:29:09 πμ »
Να πάρω replica ή όχι.
Απάντηση: ΟΧΙ
Γιατί?
Εδώ είναι το κρίσιμο σημείο. Το να ρωτάς σημαίνει ή ότι είσαι 7 χρόνων ή ότι κάποια στιγμή της ζωής σου έπεσες πάνω σε ένα αντικείμενο προιόν αντιγραφής και δεν το θεώρησες σκουπίδι, αλλά αντίθετα το βρήκες ποιοτικό και πολύ καλό για την τιμή του.
Αν βρήκες κάτι ποιοτικό με το αυθεντικό προιόν ή έστω αρκετά καλό για τα λεφτά του, ε τότε πάρε και replica ρολόι.
Τουλάχιστον εσύ τη διαφορά δεν θα την καταλαβαίνεις στο υπογράφω.
Κανένας από την κατηγορία ανθρώπων που παίρνει μαιμούδες δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά ή νομίζει ότι η διαφορά είναι ελάχιστη και είναι και χαρούμενος με το προιόν.
Όλα οφείλονται στον τρόπο σκέψης:
1ος τρόπος ) Παπούτσι NIKE AIR MAX 90 από πλανόδιο= 25 πεταμένα ευρώ (για παπούτσι που δεν έχει καμία σχέση με το αυθεντικό όπως το αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλος 1)
2ος τρόπος ) Παπούτσι NIKE AIR MAX 90 από πλανόδιο= 135 κανονική τιμή μείον 25 που έδωσες= 110 ολόκληρα ευρώ που γλίτωσες!!! (για παπούτσι σχεδόν ίδιο με το αυθεντικό όπως το αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλος 2)
Μπορεί για μένα να είσαι μέγας γυφταρμάς άμα σε δω στο δρόμο, αλλά από την άλλη εγώ για να έχω αίσθηση πληρότητας από το προιόν που πήρα θα έχω δώσει 135ευρώ ενώ εσύ μόνο 25 και θα χαίρεσαι το ίδιο.
Άρα η φύση σε έχει προικίσει με έναν εγκέφαλο που σου έχει εξοικονομήσει 110ευρώ να τα κάνεις κάτι άλλο πιο χρήσιμο από παπούτσια ή ρολόι.

Που είναι πάλι το κρίσιμο σημείο στο οποίο ο πρακτικός εγκέφαλος που σου χάρισε η φύση δεν σε πάει πολύ μπροστά ώστε να σώσεις αυτά τα χρήματα και να γίνεις ένας μικρός Ωνάσης για αρχή??
Ενώ θα μπορούσες να πάρεις κάτι καλύτερο με τα 110ευρώ που θεωρητικά γλίτωσες πχ. καλό παντελόνι κτλ. θα πέσεις πάλι στον κύκλο του ότι τα πάντα τα βρίσκεις στην λαική, κινέζικα, σχεδόν ίδια με 10-20ευρώ.

Οπότε στο τέλος έχεις φάει όλα σου τα λεφτά σε ένα σωρό φθηνές χαζομάρες, είσαι ντυμένος σαν γυφταρμάς από πάνω μέχρι κάτω, εσύ νομίζεις ότι είσαι έξυπνος και η κατηγορία 1 γλιτώνει από σένα πολύ γρήγορα αφού η εξωτερική σου εμφάνιση φωνάζει από μακριά ότι δεν ταιριάζεις εγκεφαλικά και αισθητικά με άτομα της 1ης, σε αποφεύγουν ευγενικά στα κοινωνικά σύνολα και όλα έρχονται σε μια φυσική ισορροπία.
Τέλος καλό όλα καλά.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 09, 2014, 04:52:50 πμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 07:50:41 πμ »
Μα δεν μιλάω για περιπτώσεις Sub και τέτοιου είδους ρολόγια αλλά για πιο σπάνια και περίπλοκα , ίσως και για απλά που δεν μορείς να αποκτήσεις (πχ εμένα μου αρέσει ο NAUTILUS της Pattek) , τι αντίστοιχο homage θα μπορούσα να πάρω ? Πολλές φορές η ρεπλίκα ικανοποιεί και τις αισθητικές ανησυχίες των μη εχόντων παχιά πορτοφόλια  ::)

Αν πάρεις ρέπλικα με πολυπλοκότητες και μείνεις ευχαριστημένος εγω θα σου κάνω ακόμα μία ίδια δώρο.
Ο ασιατικός κλώνος της 7750 έχει μέση διάρκεια ζωής 1 με 3 μήνες.
Σε ΟΛΕΣ τις ρέπλικες μετά από λίγο μένουν τα κουμπιά στο χέρι, πέφτει η κορώνα,  ξεκολλάνε οι δείκτες κοκ.
Χώρια που αν καθήσεις κάπου και έρθει ένας που ξέρει ή εχει το ίδιο ρολόι γίνεσαι ρόμπα.
Και ξέρεις γιατί γίνονται αυτά;
Γιατί οι ρέπλικες είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, και αυτοι που τις φτιάχνουν και τις πουλάνε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Και εμεις που τις αγοράζουμε ΚΟΡΟΙΔΑ.
Είμαι κάθετα αντίθετος στο να υπάρχει αυτό το νήμα στο φόρουμ.

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 07:53:28 πμ »
Istar συμφωνώ μαζί σου με 1000

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

adi32

• Επισκέπτης
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 10:42:13 πμ »
Δεν ειναι το ιδιο να παρεις μαιμου τηλεοραση (που ουτε καν θα αναβει η θα κανει εκρηξη) ή μαιμου παπουτσια που θα προκαλεσουν βλαβες στο ποδι σου με το να παρεις ενα ρολογακι που  ισως ουτε καν να το κοιτας ποτε
Η σωστη απαντηση θα ηταν
Η ρεπλικα ταδε θα χαλασει σε 5 μερες και θα χασεις και τα  30ε που εδωσες
Αυτο θα βοηθαγε καποιον που δεν ξερει στο να μην αγορασει
Το να λεμε ου μη κακο κλειστε το κλπ σημαινει οτι φοβομαστε τη ρεπλικα για τον χ λογο, γιατι χανουμε λεφτα κλπ
Καποιον που δεν εχει αυτο το χομπυ και που θελει ενα ομορφο  ρολοι απλα για να βλεπει την ωρα τι τον νοιαζει αν η γραμματοσειρα ειναι 2,3 αντι για 2,31 ή μεσα εχει χρυσο ή παστουρμα ή αν λεει ρολεξ με πιο λευκα γραμματα κλπ   Δε νομιζω το 2014 οτι υπαρχουν ανθρωποι που παιρνουν ενα τετοιο ρολοι για να κανουν επιδειξη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 10:50:51 πμ »
Ναι λογικα θα χαλασει σε λιγοτερο απο μερικους μηνες και θα εχεις πεταξει 30 ευρω και επισης ηθελα να ξερω αν σε ρωτησει καποιος για το ρολοι τι θα πεις αμ πεις αληθεια θα νιωσεις ασχημα αν πεις ψεματα παλι θα νιωσεις ασχημα και αν ο αλλος ξερει απο ρολογια θα γινεις και ρεζιλι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

leon

• Επισκέπτης
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 11:09:24 πμ »
Καλημέρα,από ένα σημείο και μετά, η επιμονή αγοράς ενός ρολογιού ρέπλικα τείνει σε "χαζομάρα" ,από την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν αυθεντικά ρολόγια αναγνωρισμένων οίκων τα οποία μάλιστα καλύπτουν όλα τα γούστα από αισθητικής όσο και λειτουργικής πλευράς και μάλιστα σε κόστος,αν όχι πάντα,τις περισσότερες φορές ίδιο με την αγορά μιας ρέπλικα.

Είναι σαν π.χ. να αγοράσω μια "μαϊμού" από μια φημισμένη μάρκα κατασκευής στιλό με 10 ευρώ αντί να αγοράσω στιλό εγκεκριμένης πάλι μάρκας με τα ίδια χρήματα.

Το μόνο που μπορώ να δικαιολογήσω στην αγορά ενός ρολογιού ρέπλικα είναι:
1ον το να επιθυμώ μια συγκεκριμένη μάρκα αλλά λόγω τιμής να συμβιβάζομαι με ρέπλικα της ίδιας μάρκας.
2ον από απλή περιέργεια.
3ον από αφέλεια - άγνοια.

Ίσως εάν ο υποψήφιος αγοραστής ενός ρολογιού ρέπλικα είχε στην κατοχή του ένα ρολόι γνήσιο,να αναθεωρούσε την άποψή του.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 11:44:47 πμ »
Δεν θα έχει ποτέ αυθεντικό ρολόι.( Δες την απάντηση μου πάνω κατηγορία 2).
Ακόμη κάτι που δεν θα έχει αυθεντικό? Άρωμα.
Γιατί να δώσει για μια κολώνια 45-80ευρώ ενώ την ίδια ποσότητα την παίρνει από αρωματοπωλείο με 10ευρώ. Οι τιμές είναι πραγματικές.
Πόσο μάλλον για ένα άρωμα που μόλις κάνεις μπάνιο φεύγει τελείως όσο περνάει η μέρα εξασθενεί κτλ.
Η αντιγραφή γιαυτόν κάνει την δουλειά θεωρεί ότι μυρίζει ίδια και δεν παίρνει χαμπάρι ότι δεν είναι έτσι.
(Τα αρώματα αντιγραφή δεν έχουν τόνους για όσους γνωρίζουν και δεν αλλάζουν όσο περνάει η ώρα. Είναι μια απλή αντιγραφή της γενικής μυρωδιάς του αυθεντικού).
Δεν παίρνει μαιμού, μόνο αν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου όπως βλέπετε πάνω με την τηλεόραση αν το αντικείμενο ανατινάζεται, ακρωτηριάζει πόδια.
Δεν ειναι το ιδιο να παρεις μαιμου τηλεοραση (που ουτε καν θα αναβει η θα κανει εκρηξη)
Και αυτό μόνο αν περνάει ρεύμα μεγάλης τάσης, γιατί κάτι φορτιστές, μπαταρίες για κινητό και τέτοια τα θεωρεί ευκαιρίες.

Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ (από προσωπική εμπειρία): Όταν δεις έναν από την κατηγορία 2 να φοράει κάτι αυθεντικό δύο είναι η λόγοι.
1) Κάποιος από την κατηγορία 1 του το πήρε δώρο σε κάποια γιορτή γενέθλια κτλ.
2) Γυναίκα= ή μπήκε σε σχέση πρόσφατα και τον γυρνάει η γυναίκα στα μαγαζιά για να τον κάνει άνθρωπο και αυτός ακολουθεί όπως κάθε νέος σε σχέση, ή θέλει να βγάλει γκόμενα.
Είναι και ο μόνος τρόπος όταν πάρει κάτι το αυθεντικό δώρο και το δει σε διάρκεια χρόνου να αρχίσει να προβληματίζεται στην αρχική του σκέψη περί ομοιότητας των αντικειμένων και στην επόμενη αγορά του να αγοράσει κάτι και αυτός αυθεντικό και μάλιστα θα το διατυμπανίσει με περηφάνεια σαν να είναι εξαιρετικό γεγονός στην ζωή του.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: Θα αγοράσει αυθεντικό αλλά μόνο από το brand που πήρεως δώρο και τεσταρε. Μόνο αυτό το bran παρδέχεται. Όλα τα άλλα παραμένουν παρόμοια με την μαιμού στο κεφάλι του που δεν αξίζει να δώσεις λεφτά.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε ένα ρολόι δώρο στον adi32 ή να του προξενέψετε την αδερφή/ξαδέρφη/φίλη σας μην προσπαθείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με λογικά επιχειρήματα γιατί έχει κατασκευάσει δικά του για τα προιόντα που δεν σκοτώνουν άνθρωπο πχ. κάλτσες από πανέρι που δεν πειράζει άμα η ραφή σε ενοχλεί για δυο χρόνια μέχρι να λιώσουν και να τις πετάξεις επιτέλους, αφού ζεσταίνουν τα πόδια.
Δεν έχει νόημα, αφήστε τον πάνω στην μπανανιά να κρεμιέται ανάποδα και να χαίρεται.

PS: Έχει βρει τώρα τελευταία μια κολπάρα ο άτιμος. Ενώ παλιά αγόραζε και μαιμού γυαλιά, μόλις έμαθε ότι είναι επικίνδυνο για τα μάτια       
      προβληματίστηκε. Τι έκανε? Αγοράζει πλέον τους σκελετούς από πλανόδιο στην παραλία και βάζει γνήσιους φακούς τους πιο φθηνούς
      βέβαια.
      Γιατί τους πιο φθηνούς? Είπαμε υλικό που δεν το αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλός του δεν θέλει να το πληρώσει. Που να το δει το extra   
      φίλτρο στους πιο ακριβούς.
      Αφού δεν το βλέπει δεν υπάρχει, έτσι λειτουργεί το κεφάλι του. "Και που να ξέρω εγώ ρε μάγκα ότι το φίλτρο που λέει εδώ το
      prospectus δεν το λέει μόνο για να ξεγελάνε τον κόσμο και να δίνει λεφτά. Μπορεί η rayban εδώ να λέει έτσι και εμένα ο οπτικός να
      μου πουλήσει άλλους φακούς? Σάμπως θα το καταλάβω?
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 09, 2014, 12:11:06 μμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 12:36:30 μμ »
Το άλλαξα λίγο, δεν με άφηνε να προσθέσω.

Δεν θα έχει ποτέ αυθεντικό ρολόι.( Δες την απάντηση μου πάνω κατηγορία 2).
Ακόμη κάτι που δεν θα έχει αυθεντικό? Άρωμα.
Γιατί να δώσει για μια κολώνια 45-80ευρώ ενώ την ίδια ποσότητα την παίρνει από αρωματοπωλείο με 10ευρώ. Οι τιμές είναι πραγματικές.
Πόσο μάλλον για ένα άρωμα που μόλις κάνεις μπάνιο φεύγει τελείως όσο περνάει η μέρα εξασθενεί κτλ.
Η αντιγραφή γιαυτόν κάνει την δουλειά θεωρεί ότι μυρίζει ίδια και δεν παίρνει χαμπάρι ότι δεν είναι έτσι.
(Τα αρώματα αντιγραφή δεν έχουν τόνους για όσους γνωρίζουν και δεν αλλάζουν όσο περνάει η ώρα. Είναι μια απλή αντιγραφή της γενικής μυρωδιάς του αυθεντικού).
Δεν παίρνει μαιμού, μόνο αν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου όπως βλέπετε πάνω με την τηλεόραση αν το αντικείμενο ανατινάζεται, ακρωτηριάζει πόδια κτλ.
Δεν ειναι το ίδιο να πάρεις μαιμού τηλεόραση (που ούτε καν θα ανάβει η θα κάνει έκρηξη)
Και αυτό μόνο αν περνάει ρεύμα μεγάλης τάσης, γιατί κάτι φορτιστές, μπαταρίες για κινητό και τέτοια τα θεωρεί ευκαιρίες.

Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ (από προσωπική εμπειρία): Όταν δεις έναν από την κατηγορία 2 να φοράει κάτι αυθεντικό δύο είναι οι λόγοι.
1) Κάποιος από την κατηγορία 1 του το πήρε δώρο σε κάποια γιορτή γενέθλια κτλ.
2) Γυναίκα= ή μπήκε σε σχέση πρόσφατα και τον γυρνάει η γυναίκα στα μαγαζιά για να τον κάνει άνθρωπο και αυτός ακολουθεί όπως κάθε νέος σε σχέση, ή θέλει να βγάλει γκόμενα.
Είναι και ο μόνος τρόπος όταν πάρει κάτι το αυθεντικό ως δώρο να το δει σε διάρκεια χρόνου να αρχίσει να προβληματίζεται στην αρχική του σκέψη περί ομοιότητας των αντικειμένων και στην επόμενη αγορά του να αγοράσει κάτι και αυτός αυθεντικό και μάλιστα θα το διατυμπανίσει με περηφάνεια σαν να είναι εξαιρετικό γεγονός στην ζωή του.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: Θα αγοράσει αυθεντικό μια φορά, αλλά μόνο από το brand που πήρε ως δώρο και τέσταρε. Μόνο αυτό το brand παραδέχεται. Όλα τα άλλα παραμένουν παρόμοια με την μαιμού στο κεφάλι του που δεν αξίζει να δώσεις λεφτά.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε ένα ρολόι δώρο στον adi32 ή να του προξενέψετε την αδερφή/ξαδέρφη/φίλη σας μην προσπαθείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με λογικά επιχειρήματα γιατί έχει κατασκευάσει δικά του για τα προιόντα που δεν σκοτώνουν άνθρωπο πχ. κάλτσες από πανέρι που δεν πειράζει άμα η ραφή σε ενοχλεί για δυο χρόνια μέχρι να λιώσουν και να τις πετάξεις επιτέλους, αφού ζεσταίνουν τα πόδια.
Δεν έχει νόημα, αφήστε τον πάνω στην μπανανιά να κρεμιέται ανάποδα και να χαίρεται.

PS: Έχει βρει τώρα τελευταία μια κολπάρα ο άτιμος. Ενώ παλιά αγόραζε και μαιμού γυαλιά, μόλις έμαθε ότι είναι επικίνδυνο για τα μάτια       
      προβληματίστηκε. Τι έκανε? Αγοράζει πλέον τους σκελετούς από πλανόδιο στην παραλία και βάζει γνήσιους φακούς τους πιο φθηνούς
      βέβαια.
      Γιατί τους πιο φθηνούς? Είπαμε, υλικό που δεν το αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλός του δεν θέλει να το πληρώσει.
      Πώς θα το δει το extra φίλτρο στους πιο ακριβούς?
      Αφού δεν το βλέπει δεν υπάρχει, έτσι λειτουργεί το κεφάλι του. "Και που να ξέρω εγώ ρε μάγκα ότι το φίλτρο που λέει εδώ το
      prospectus δεν το λέει μόνο για να ξεγελάνε τον κόσμο και να δίνει λεφτά. Μπορεί η rayban εδώ να λέει έτσι και εμένα ο οπτικός να
      μου πουλήσει άλλους φακούς? Σάμπως θα το καταλάβω?

PS2: ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ τα άτομα της κατηγορίας 1 για να τον αποφύγουν και πάλι ευγενικά στα κοινωνικά σύνολα?
        Πολύ εύκολα και πάλι φωνάζει από μακριά έστω και με το αυθεντικό.
        Αφού μια φορά το χρυσοπλήρωσε το αυθεντικό, για να πιάσουν τόπο τα λεφτά θα μοιάζει κάπως έτσι

Θεωρεί ότι τα λεφτά πιάνουν τόπο στο προιόν με τις στάμπες τις ραφές τα χρώματα όπου το πορτοκαλί είναι πιο ακριβό από το μαύρο, το μέγεθος. Kάτι σαν να λέμε μπλούζα με το κιλό.

Δύσκολα αναγνωρίζεται αν του το αγόρασαν δώρο και του πήραν κάτι τέτοιο

Σε αυτό το προιόν δεν μπορεί να δει τα χρήματά του. Θεωρεί ότι σε μια απλή μπλε μπλούζα το σηματάκι αυτό το φτιάχνει και η μάνα του σε 5 λεπτά!!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 09, 2014, 12:45:58 μμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

adi32

• Επισκέπτης
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 12:52:13 μμ »
Μερικοι φαινεται εχουν τοσο ακριβα αυθεντικα ρολογια που τα πληρωνουν τοσο ακριβα γιατι τους εξασφαλιζουν τοσο ελευθερο χρονο ωστε να γραφουν ιστοριες για αγριους
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 12:56:30 μμ »
istar νομιζω το παρακανες φιλε.Δεν λεω οτι διαφωνω με οσα λες αλλα ενταξει δεν χρειαζεται να γινεσαι επιθετικος και προσβλητικος.adi παρε αγορι μου οτι σου κανει κεφη αλλα να γραφεις σε ενα φορουμ που ασχολειτε με ρολογια για μαιμου ρολογια δεν εχει νοημα γιατι εμ θα τα ακουσεις εμ δεν θα παρεις απαντηση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 13:07:22 μμ »
Νομίζω ότι ο Istar έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους θέση...
Συμφωνώ απόλυτα, και πάλι μπράβο, αγαπητέ!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 13:21:03 μμ »
Αγαπητε αν συνεχισεις ετσι εισαι κοντα στην τριτη κατηγορια που δεν αναφερεις.. αυτη του κλαρινογαμπρου...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marsta1

• Member
  • **
  • rolex datejust 126200
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 13:26:47 μμ »
το θεμα ειναι οτι και τα hommage ουσιαστικα και κατα 70% απο αυτα που υπαρχουν ειναι ρεπλικες του πρωτοτυπου,απλα βαζουν το λογοτυπο το δικο τους και καλυπτονται απο τον νομο.δεν ισχυει 100% αυτο που λεω αλλα κατα ενα μεγαλο ποσοστο,δεν ειναι κατακριτεο να το παρεις,και εγω οπως και πολλοι εχουμε παρει και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι,το θεμα του λογοτυπου ειναι το ζητημα,για αυτο και το WUS  και το καθε μεγαλο φορουμ δεν θελουν ρεπλικες γιατι μπορει να χανουν διαφημισεις απο τις επισημες εταιριες.τωρα το αν θα παρει καποιος μια ρεπλικα ειναι δικαωμα του και καλα κανει και ρωταει να μαθει.ας μην την πεφτουμε σε καποιον εμεις που εχουμε τις σουπερ ρολογαρες και τα ξερουμε ολα. νομιζω οτι οι κατα καποιον τροπο κλικες δεν κανουν καλο σε ενα φορουμ.ελπιζω να μην παρεξηγηθω φιλτατοι....

κλικες σε χωρο ωρολογοφιλων???ελατε ρε παιδια πατε να κανετε το ασπρο μαυρο τωρα??τα πραγματα ειναι τοσο απλα!!σε οποιον αεσει ρεπλικα ας την παρει!εδω δεν ασχολουμαστε με ρεπλικες τοσο απλο!!θα καθησουμε να εξηγησουμε τα αυτονοητα πια??
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marsta1

• Member
  • **
  • rolex datejust 126200
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 13:28:31 μμ »
Το να αρέσει σε κάποιον η σχεδίαση ή το στυλ ενός πανάκριβου ρολογιού πχ. με complication που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να αγοράσει και να το αγοράσει σε ρεπλίκα (όχι απαραίτητα για να πουλήσει μούρη αλλα γιατί του αρέσει) πόσο κατακριτέο είναι ??

και εμενα μου αρεσει η vacheron.τι λες να κανω???να αγορασω κανενα vacceroon?????? ;D ;D ;D ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions