Αποστολέας Θέμα: Να παρω replica ή όχι ?  (Αναγνώστηκε 52767 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

adi32

• Επισκέπτης
Απ: Να παρω replica ή όχι ?
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 16:39:33 μμ »
Αν και δε μου αρέσει να υποστηρίζουν ότι λέω ψέματα και να πρέπει να απολογούμαι δημόσια και γελοίους λόγους ορίστε
https://imagizer.imageshack.us/v2/800x800q80/827/q8ks.png
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 16:41:33 μμ »
ρε συ istar αφου πιστευεις οτι ειναι τρολλ παραλληλα δεν πιστευεις οτι ασχοληθηκες παρα πολυ μαζι του? ακομα και γω που εχω γραψει 100 λεξειες σε αυτο το νημα νομιζω και πολλα ειναι! δεν ξαναγραφω τελος και ας ειναι τρολλ ο κυριος και ας μην ειναι !καλησπερα σας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 16:56:08 μμ »
Δεν το έγραψα για τον adi32 το σύνολο τον ποστ, ήταν γενική γνώμη για τις replices και αυτούς που της αγοράζουν.
Κάπου στην πορεία έγινε λίγο πιο προσωπικό όταν με έκρινε για τον χρόνο και χρήμα που έχω ώστε να ξοδεύω χρόνο για να γράφω μεγάλο ποστ.
Γενική είναι η γνώμη πάνω και την γράφω για όλους τους αγοραστές μαιμού προιόντων.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 16:57:41 μμ »
φαντάζομαι ότι εξαντλήθηκε το μεταξύ σας θέμα - έτσι δεν είναι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 17:08:05 μμ »
Καλησπερα σας

δε φοραω ρολογια σχεδον ποτε
Mου ειχε ερθει αυτο το διαφημιστικο

Αξιζει τιποτα η ειναι της πλακας ?

απλα επειδη μου αρεσουν αυτα τα 2 σκεπτομουν να επαιρνα καποιο μονο για την εμφανιση χωρις να με ενδιαφερουν μηχανισμοι κλπ
Γνωριζεις αν απο αυτο το site ειναι κατι της προκοπης ή καμια ψευτικη πλαστικουρα ?
αυτο ειναι το αρχικο ποστ,απο εκει και περα εχουμε κανει μια κουβεντα για τις ρεπλικες

Αξιζει ή ειναι της πλακας?

Στο 99% ειναι  τελειως της πλακας

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 17:12:16 μμ »

Εγώ δεν παρεξηγιέμαι στο internet, ούτε από εκφράσεις ούτε από τίποτα, το έχω δηλώσει πολλές φορές σε posts.
Δεν θεωρώ ότι έχω προσωπική βεντέτα με τον χρήστη ούτε έχω κάτι άλλο να πω στο θέμα νομίζω.
Έραψα ήδη ολόκληρες εκθέσεις γιατί να μην πάρεις replica και γιατί να μην προσπαθήσεις να εξηγήσεις σε κάποιον που παίρνει replices γιατί να μην τις παίρνει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 17:14:39 μμ »

Εγώ δεν παρεξηγιέμαι στο internet, ούτε από εκφράσεις ούτε από τίποτα, το έχω δηλώσει πολλές φορές σε posts.
Δεν θεωρώ ότι έχω προσωπική βεντέτα με τον χρήστη ούτε έχω κάτι άλλο να πω στο θέμα νομίζω.
Έραψα ήδη ολόκληρες εκθέσεις γιατί να μην πάρεις replica και γιατί να μην προσπαθήσεις να εξηγήσεις σε κάποιον που παίρνει replices γιατί να μην τις παίρνει.

οκ Βασίλη....όλοι όσοι διάβασαν τις απόψεις σας κατάλαβαν τί θέλετε να πείτε..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 17:34:21 μμ »
Εγώ χρησιμοποίησα την υπερβολή γιατί ήταν ελαφρύ το θέμα. Replices των λίγων ευρώ και μαιμούδες.
Τώρα αν το ψειρίσω που μπορεί να παρεξηγήθηκε κόσμος έχει διάφορα σημεία.
Στις κάλτες, στις λαικές, στα αρώματα στο μπλουζάκι τo πόλο που ίσως κάποιος έχει και το πέτυχα στο περίπου.
Μια ανάλυση έκανα που δεν είναι καν επιστημονική, είναι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, με δόσεις υπερβολής χωρίζοντας τους αγοραστές μπακάλικα σε δύο κατηγορίες.

Σκέψου ότι κάποιος ψωνίζοντας κάποια πράγματα φθηνά από λαική και κάνοντας θυσίες στις κάλτες, καταφέρνει να αποταμιεύσει ώστε να πάρει ένα και μοναδικό καλό ρολόι.
Αλλά αν το γράψω έτσι δεν θα έχει πλάκα. Θα το κάνω Βασιλάκης Καίλας το θέμα μετά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 17:36:15 μμ »
Αλλά γιατί να κάνω εγώ τον κακό? Κοίτα να δεις πως γίνεται. Ενώ όλα τα παραπάνω γραπτά θα έχουν μείνει για κάποιον να τα διαβάζει..

Φίλε adi32 με συγχωρείς αν παραφέρθηκα παραδέχομαι το λάθος μου, αλλά δυστυχώς τέτοια περιστατικά με νέα προφίλ συμβαίνουν συχνά σε forum και αντέδρασα με κεκτημένη ταχύτητα, χωρίς να το σκεφτώ πολύ καλά και παίρνω πίσω όσα είπα.
Εσύ καλά έκανες και ρώτησες τους ειδικούς του forum και ενδιαφέρθηκες για το email που σου ήρθε.
Δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να κάνω προσωπική επίθεση και να αντιδράσω με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.
Λυπάμαι αν προσβλήθηκε από τα γραπτά μου οποιοδήποτε μέλος του forum.

Φιλικά, Istar.

Έτσι γίνεται σωστά.
Εγώ προσβλήθηκα βάναυσα και απεριόριστα που αποφάσισες να στηρίξεις τις επιλογές σου και δεν δέχτηκες να σε λέει ηλίθιο, με έμμεσο τρόπο, κάποιος, επειδή πας και δίνεις ένα σκασμό λεφτά σε άχρηστα αντικείμενα όπως είναι τα ρολόγια!!!'
Υπάρχουν και κινητά ρε χαζέ Istar για να βλέπεις την ώρα!!  ;)
Πάω να μπω στο mybike να τους κράξω για τα λεφτά που δίνουν και αγοράζουν Aprilia ενώ με ένα αξιοπρεπέστατο σπατανέικο παπί (με υπερθορυβώδη εξάτμιση, ελαφρωμένο στρόφαλο και νικελωμένο πατάκια) και μούρη πουλάω και τη δουλειά μου κάνω μια χαρά!
Ρε τί τραβάμε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 17:38:48 μμ »
Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος που δεν κατάλαβε τί θέλετε να πείτε;
Νομίζω όλοι κατάλαβαν τις απόψεις όλων...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 18:31:05 μμ »
Νομίζω ότι οι προσβολές και τα ειρωνικά σχόλια δεν έχουν θέση σε ένα φόρουμ που δεν εμπεριέχει οπαδισμό. Για ρολόγια μιλάμε , ο καθένας κάνει τις επιλογές του και τις πληρώνει. Στο κάτω κάτω 20-30 ευρώ ακόμα κι αν αποδειχτούν πεταμένα ή κοροιδία για την αγορά μιας ρεπλίκας δεν πονάνε τόσο. Σκέψου κάποιος ''ειδικός'' να πάρει μια ρολογούμπα σούπερ ντούπερ , να την πληρώσει ένα σκασμό λεφτά και να του βγεί ''φλούδα'' τι θα έχει να πεί μετά ??
Θα ήθελα ν απαντήσω σε πολλά σχόλια που έγιναν και γι'αυτά που έγραψα αλλά και γενικά όμως δεν το κάνω για να μην ρίξω πάλι λάδι στη φωτιά .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 18:45:55 μμ »
Θα ήθελα ν απαντήσω σε πολλά σχόλια που έγιναν και γι'αυτά που έγραψα αλλά και γενικά όμως δεν το κάνω για να μην ρίξω πάλι λάδι στη φωτιά

έτσι ακριβώς....επομένως όποιος θέλει γράφει τη δική του άποψη χωρίς να ασχολείται με τους άλλους, που ίσως μπορεί να προσβληθούν..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 21:38:35 μμ »
Καλησπέρα ξανά. Περα από τη φιλολογία και την επιχειρηματολογια, το θεμα αυτού του νηματος κατά τη γνωμη μου εχει ιδιαιτερη βαρυτητα για τη συνολικη εικονα και ποιότητα του φορουμ. Πιστευα οτι οι ιδρυτές κ διαχειριστές του φορουμ εχουν ξεκαθαρίσει την στάση τους απέναντι σε παρανομα και κλεψιτυπα προϊόντα του τυπου αυτού. Προφανως όχι.

Το να συζητά καποιος για θεματα αυτού του τύπου προσελκύει ατομα που εχουν αυτά τα ενδιαφεροντα. Αύριο ποσταρουμε links, μεθαυριο αγγελιες κοκ.

Η αισθηση μου ειναι ότι ειμαστε μια παρέα. Λεμε τις απόψεις μας, συμφωνουμε, διαφωνουμε, μαλλωνουμε, τα ξαναβρισκουμε. Ποτέ δε σκεφτηκα βλεποντας μια αγγελια ενος μελους ότι το ρολόι που πουλάει μπορει να ειναι ρεπλικα, ούτε στο σημερα φόρεσα ψαχνω να δω αν το ρολόι που φοραει ο καθενας ειναι αυθεντικό.

Εφανιζεται λοιπον ενα νεο μελος και ανοιγει θεμα για ρεπλικες. Πως αντιδρουν οι διαχειριστες, τι μηνυμα περνάνε στο νεο αυτό μελος, αυτο ειναι δική τους δουλεια, αλλά αφορά λιγο κι εμενα, με ποιους συναναστρεφομαι και ποιους θεωρω φιλους εστω και μεσω ιντερνετ, ποιους θεωρω σοβαρα και αξιοπιστα ατομα για τα σοβαρα και τα καλαμπουρια, ποιους βρε αδελφε θελω στην παρεα μου.

Συγγνωμη αν δεν τα εγραψα καλα, ειμαι μακρια και δεν εχω τον υπολογιστη μου, ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω.

Στάλθηκε από το ASUS Transformer Pad TF700T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
    • http://www.polite.gr/
« Απάντηση #103 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 22:30:53 μμ »
Το να συζητά καποιος για θεματα αυτού του τύπου

παιρνω αφορμη απο την συγκεκριμενη φραση, του φιλου lakib0i
διοτι την θεωρω καπως υπερβολικη, εφοσον ποτε στο παρελθον δεν εχει
πεσει κατι τετοιο στην αντιληψη μου..

νομιζω οτι, για πρωτη φορα εγινε συζητηση για ρεπλικες σε τετοια εκταση,
αλλα και γενικως γυρω απο αυτο το θεμα.
ακομα και οταν σε καποιες περιπτωσεις, η κουβεντα πηγε προς τα εκει (indy)
δοθηκαν αμεσα οι καταλληλες απαντησεις. κατι που νομιζω οτι συνεβη κ τωρα.

ας μην λησμονουμε οτι, η συζητηση αρχισε απο ενα νεο μελος και θεωρω
οτι οι απαντησεις-εξηγησεις που εδοθησαν κ οι αποψεις που επαρετεθησαν υπηρξαν,
αρκετα σαφεις για να μην μεινει κανενα σκοτεινο σημειο, σχετικως με το πως αντι-
μετωπιζουμε το θεμα "ρεπλικα" στην συντροφια μας.

τελικως, εχω την αποψη οτι το φορουμ εχει τοσο ξεκαθαρη θεση για το συγκεκρι-
μενο θεμα, ωστε να μην φοβαται να κανει μια συζητηση και για το συγκεκριμενο
θεμα!

απο την αλλη θεωρω προς τιμη του φορουμ το οτι, δεν περιμενει με το
"σκουποξυλο" ποτε, καποιο παλιο ή νεο μελος θα υπερβει τα εσκαμμενα
για να το επανεφερει στην ταξη με ιεροεξεταστικες μεθοδους..  :)

ας χαλαρωσουμε λοιπον, συζητωντας για αναλαφρα θεματακια,
που ολους μας ενωνουν..
πχ ROLEX!!!!!!!!   :D :D

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 09, 2014, 22:35:11 μμ από gsb »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουάριος 09, 2014, 23:16:35 μμ »
Αυτό είναι ένα forum για χομπίστες που έχουν ως hobby το ρολόι.

Καλησπερα σας
δε φοραω ρολογια σχεδον ποτε
Mου ειχε ερθει αυτο το διαφημιστικο
Αξιζει τιποτα η ειναι της πλακας ?

Μπαίνοντας εδώ με αυτή την πρόταση τι απαντήσεις περιμένεις να πάρεις? Σου απαντάνε τα πρώτα μέλη και μετά αρχίζεις τα σχόλια, πόσα λεφτά δεν θα έδινες εσύ για ρολόι και πόσα δεν θα έδινες αν ήσουν Ωνάσης. Ε αφού δεν φοράς ρολόγια και 10euro να δώσεις πολλά είναι.

Και σε αυτό το forum υπάρχουν debates περί αξίας ρολογιών. Άλλος δεν θα έδινε ούτε 2000euro για Submariner, αλλά μπορεί να έδινε 600euro για συλλεκτικό Casio Frogman, και αντίστοιχα κάποιος που δίνει 11000euro για Rolex Daytona να μην χαλαλίζει ούτε 50euro για ένα συλλεκτικό Swatch Sam Francis έστω ότι το έβρισκε σε αυτήν την τιμή.
Υπάρχουν και άλλα debates Ποσότητας ρολογιών vs Ένα και ακριβό. Τι αξίζει και τι δεν αξίζει?
Όλα αυτά τα θέματα όμως έχουν την ίδια βάση, την αγάπη για το ρολόι όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας και από τον τρόπο που θέλει και μπορεί να καλύψει την ανάγκη αυτή. Όλα είναι αποδεκτά. Θα δεις να θαυμάζεται εδώ μέσα από Casio των 20euro http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=36991
( αυτό είναι το ρολόι της Debra Morgan από την γνωστή σειρά DEXTER ) από όλους και ότι μπορεί ο καθένας πληρώνει για το hobby του. Δεν έχω δει ακόμα να σνομπάρεται φθηνό ρολόι στο "τι φοράμε σήμερα" γιατί δεν νομίζω ότι νοιάζουν κανέναν τα λεφτά εδώ μέσα, αλλά μόνο τα ρολόγια. Ούτε σε καμία συνάντηση έχω δει να θαυμάζεται περισσότερο αυτός με το πιο ακριβό ρολόι ή να τον βάζουν σε καλύτερη θέση να καθίσει.

Εσύ μπήκες εδώ μέσα και άρχισες τις κρίσεις για το hobby μας, χωρίς καμία αγάπη για το θέμα εκτός αν κατάλαβα λάθος.

Δεν μπορείς να μπαίνεις:
1) Σε fhttp://www.kynigos.net.gr/: Nα λες ότι το λεφτά για το δίκαννο τον εξοπλισμό, η βενζίνη, ο κίνδυνος, ο σκύλος, δεν αξίζουν τον κόπο είναι βάρβαρο σπορ και αν αξίζει καλύτερα να αγοράσεις μια στολή από το Μοναστηράκι και ένα λαγό από το κρεοπωλείο.

2) To ίδιο και σε forum ψαράδων, ψαροντουφεκάδων. Πόσο ακριβός είναι ο εξοπλισμός και πόσο χαμένος χρόνος είναι να περιμένεις να τσιμπίσει το ψάρι.

3) Σε forum κοντράκιδων και ήχου λέγοντας ότι δεν οδηγάς το αυτοκινητό σου σχεδόν ποτέ και ότι τα γρήγορα και δυνατά αμάξια είναι πεταμένα λεφτά, αφού τα όρια ταχύτητας είναι χαμηλά και η ένταση του ήχου τιμωρείται με αυστηρά πρόστιμα.
Και καλύτερα όλοι αυτοί να αρχίσουν να πηγαίνουν με το λεωφορείο και το μετρό και να κρατήσουν τα λεφτά τους.

4) Σε forum δικυκλιστών και να λες ότι δεν αξίζει μπουφάν Dainese γιατί έχεις βρεί ένα σχεδόν ίδιο στα Lidl με 19.99euro και κράνος κινέζικο όλα μαζί σετ και δεν πειράζει να είναι κινέζικο το κράνος αν δεν πηγαίνεις γρήγορα.

5) Στο bodybuilding.gr και να πεις

6) Σε forum μοντελισμού και να πεις πόσο χαραμισμένος χρόνος είναι να κάνεις τον πύργο του Άιφελ με οδοντογλυφίδες εσύ δεν θα το έκανες ποτέ και σε αυτούς που βάφουν μολυβένιες φιγούρες αν κάτι έτοιμες κινέζικες από ebay αξίζουν τον κόπο απόκτησης, γιατί θέλεις να έχεις μερικές στο ράφι σου αλλά δεν θέλεις να τις φτιάξεις. Επίσης μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις πόσο ακριβά είναι μπογιές, πινέλα, αερογράφοι και ότι βάφοντας μια μια λεπτομέρεια χαλάνε τα μάτια τους.
Ακόμη σε αυτούς που ασχολούνται με τα μη στατικά μοντέλα αλλά με τα τηλεκατευθυνόμενα, βενζινοκίνητα πίστας, αεροπλάνα ότι έχει προσφορά ελικοπτεράκι στα Jumbo με 9.99euro και άμα φυσήξει δυνατά και πέσει δεν κλαίς τα λεφτά σου.

7)  Σε forum καπνιστών πίπας

ότι εσένα δεν σου χρειάζεται σετ πίπες ( οι πίπες ξεκουράζονται για όποιον γνωρίζει ), αλλά εσύ μπορείς με μια πίπα από το Μοναστηράκι στα 15euro να κάνεις χαβαλέ το καλοκαίρι πάνω στη βάρκα με τους φίλους σου φορώντας ναυτικό καπέλο. Επίσης ότι είναι πολύ ακριβός ο Δανέζικος καπνός που κάνει 30+ το πακέτο και εσύ από τον περιπτερά της γειτονιάς σου την βγάζεις με χύμα καπνό 10euro το κιλό.

8 ) Στο fragrantica.com και να λες ότι η ασχολία με τα αρώματα δεν είναι πολύ αντρικό hobby, μετά τα 2-3 λεπτά ο άνθρωπος σταματά να μυρίζει και εσύ την βγάζεις με το χύμα 10euro τα 100ml και μόλις τελειώσει και έχεις πλέον μπουκαλάκι το refill κάνει 7euro.

Το hobby του ο καθένας το διαλέγει σύμφωνα με την ψώρα του, το πληρώνει με το περίσσευμα ή πολλές φορές με το υστέρημά του.
Το 99% των hobbies έχουν κόστος και απαιτούν χρόνο το οποίο για τον hobbista είναι δικαιολογημένο και αξίζει 1000% από την χαρά που του δίνει ενώ για οποιονδήποτε άλλο είναι πεταμένα λεφτά.

Και όταν λέω δεν μπορείς να μπαίνεις δεν εννοώ ότι στο απαγορεύει κανείς δικαίωμά σου είναι να κάνεις ότι θέλεις και να ρωτάς ότι θέλεις.
Αλλά αφού έχεις τα κότσια και μπαίνεις και λες κάτι από τα παραπάνω να περιμένεις και τις ανάλογες απαντήσεις και ειρωνείες.
Και όποιο μέλος πιστεύει ότι θα έπρεπε να τον αγνοήσω, είναι δικαίωμά μου να απαντήσω όταν ένα παρόμοιο θέμα εμφανίζεται μια φορά στο δίμηνο/τρίμηνο σε forum στο οποίο γράφω και διαβάζω σε μόνιμη βάση, ώστε τον επόμενο να τον στείλω κατευθείαν σε αυτό το νήμα με link να ενημερωθεί, όταν και όποτε σκάσει μύτη ο επόμενος με την ίδια απορία.
Και ευγενικά του απάντησα νομίζω.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 09, 2014, 23:42:12 μμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions