0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλώς ήρθες Πέτρο! Παρεμπιπτόντως αυτό που έχεις δεν είναι Moonwatch. Έπρεπε να έχεις το αυθεντικό...
Καλώς όρισες και καλές δημοσιεύσεις εύχομαι!
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιούλιος 28, 2015, 19:54:28 μμΚαλώς ήρθες Πέτρο! Παρεμπιπτόντως αυτό που έχεις δεν είναι Moonwatch. Έπρεπε να έχεις το αυθεντικό... Κάποιο λάθος κάνετε κύριοι....Κι εσύ φίλε Vangelis, και ο άλλος...(ξέρει αυτός ποιος είναι )ΜΟΝΟ το δικό μου είναι αυθεντικό Moonwatch ..... image sharing
Θα τη βάλω στο προφίλ μου τη φώτο,έτσι για να τη βλέπεις συνεχώς και να στη σπάω....
Παράθεση από: Petros1 στις Ιούλιος 29, 2015, 22:10:46 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Ιούλιος 28, 2015, 19:54:28 μμΚαλώς ήρθες Πέτρο! Παρεμπιπτόντως αυτό που έχεις δεν είναι Moonwatch. Έπρεπε να έχεις το αυθεντικό... Κάποιο λάθος κάνετε κύριοι....Κι εσύ φίλε Vangelis, και ο άλλος...(ξέρει αυτός ποιος είναι )ΜΟΝΟ το δικό μου είναι αυθεντικό Moonwatch ..... image sharingΈλα ρε! Έχουν και τα άλλα τα" δήθεν" moon, το ίδιο Caseback; Δεν το ξερα... Μήπως το έβαλες εσύ;
http://chronomaddox.com/moonwatch_casebacks.html
νομιζω οτι ολα το γραφουν,μαλλον ολες οι εκδοσεις
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 29, 2015, 23:46:55 μμνομιζω οτι ολα το γραφουν,μαλλον ολες οι εκδοσειςΌχι το AND ONLY Γιώργο....Σ αυτό αναφέρομαι.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.