0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γύρισε ο Χρονοκράτωρ? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 22, 2014, 22:32:41 μμΓύρισε ο Χρονοκράτωρ? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Γιατί έφυγε ποτέ;;;;
Παράθεση από: cupra73 στις Φεβρουάριος 26, 2014, 15:01:43 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 22, 2014, 22:32:41 μμΓύρισε ο Χρονοκράτωρ? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Γιατί έφυγε ποτέ;;;; έφυγα για μια εβδομαδα!!
νιώθω εξαπατημένος, θελω τα ποστ μου πισω!!! γεια σου γιωργο, καλως σας ξαναβρηκα (για 3 φορα!)
θα σας κουρασω πολυ μεχρι να με ξεφορτωθείτε!!
Παράθεση από: time_ keeper στις Φεβρουάριος 26, 2014, 23:24:56 μμθα σας κουρασω πολυ μεχρι να με ξεφορτωθείτε!! ήρθες για να μεινεις
Καλώς σας βρήκα! Νίκος!
Παράθεση από: TOUTOULA_ στις Μάρτιος 29, 2014, 15:40:50 μμΚαλώς σας βρήκα! Νίκος!νατος ο φιλος! καλωςηρθες στην φορουμαραΟ νικος ειναι φιλος μου απο το σχολειο ! κατωπαυλα δεν του αρεσουν τα ρολεξ
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 29, 2014, 15:44:24 μμΠαράθεση από: TOUTOULA_ στις Μάρτιος 29, 2014, 15:40:50 μμΚαλώς σας βρήκα! Νίκο :Dς!νατος ο φιλος! καλωςηρθες στην φορουμαραΟ νικος ειναι φιλος μου απο το σχολειο ! κατωπαυλα δεν του αρεσουν τα ρολεξ υπαχει χωρος για ολους!φιλικαRolex!
Παράθεση από: TOUTOULA_ στις Μάρτιος 29, 2014, 15:40:50 μμΚαλώς σας βρήκα! Νίκο :Dς!νατος ο φιλος! καλωςηρθες στην φορουμαραΟ νικος ειναι φιλος μου απο το σχολειο ! κατωπαυλα δεν του αρεσουν τα ρολεξ
Καλώς σας βρήκα! Νίκο :Dς!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.