Αποστολέας Θέμα: Panerai homage για δωρο.  (Αναγνώστηκε 9606 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apostolosg

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Panerai homage για δωρο.
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 13:40:32 μμ »
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...απλα πιστευω σε θεμα design ειναι πολυ πιο ομορφο το nautica...κατι αλλο παρομοιο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 14:02:13 μμ »
Πάρε αυτό που σου έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή, μην ακούς τους κολλημένους εδώ μέσα , εσύ θα το φοράς και θα το χαίρεσαι  ;) Μια χαρά είναι το ρολόι όμορφο , μοντέρνο κι επώνυμο.
Αν ήσουν ρολόι-freak θα άλλαζαν ίσως οι επιλογές και το πιθανότερο δεν θα ρωτούσε καν. Από την στιγμή που δεν είσαι τέτοιος κάνε απλά το κέφι σου  8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 14:05:47 μμ »
Δεν λεω πολυ καλα τα οριεντ και τα σεικο αλλα σε αλλο επιπεδο...Νομιζω σε θεμα design και ομορφιας υστερουν αρκετα παντα βεβαια με βαση το nautica που ανεφερα...το ειδα απο κοντα και ειναι πανεμορφο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 14:09:22 μμ »
Πάρε αυτό που σου έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή, μην ακούς τους κολλημένους εδώ μέσα , εσύ θα το φοράς και θα το χαίρεσαι  ;) Μια χαρά είναι το ρολόι όμορφο , μοντέρνο κι επώνυμο.
Αν ήσουν ρολόι-freak θα άλλαζαν ίσως οι επιλογές και το πιθανότερο δεν θα ρωτούσε καν. Από την στιγμή που δεν είσαι τέτοιος κάνε απλά το κέφι σου  8)
Για να μπήκε στο φόρουμ, να έκανε εγγραφή και να ρωτάει τη γνώμη μας προφανώς θέλει να ακούσει κάτι παραπάνω από το "πάρε ό,τι σου αρέσει...".
Κι εγώ αν έψαχνα κάτι και ρωτούσα σε φόρουμ, θα προτιμούσα τις απόψεις των "κολλημένων" παρά να μου λέγανε "πάρε ό,τι θες, ρε μεγάλε...(και μη μας ζαλίζεις, κατά προέκταση)"
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 14:16:34 μμ »
Μα αφού ότι και να του προτείνουμε από ενδιαφέροντα (από ωρολογιακή άποψη) κομμάτια δεν τον συγκινούν , το κριτήριο του είναι η εμφάνιση και πιθανώς το brand. Πιθανώς ο φίλος είναι αδιάφορος από μηχανές , τεχνολογίες ,VFM και λοιπά που ασχολούμαστε οι υπόλοιποι. 
Ο φίλος κατ'εμέ ήδη έχει κατασταλάξει , απλά επιζητούσε την επιβεβαίωση της απόφασής του από τα μέλη του φόρουμ.
Αν κάνω λάθος μπορεί , αλλά έτσι κατάλαβα , οπότε γιατί να τον μπερδεύω και να τον προβληματίζω ??
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 14:36:10 μμ »
1) Γιατί αυτό ζήτησε. Αν δε θέλεις να ασχοληθείς μην απαντάς καν.
2) Γιατί είσαι πιο έμπειρος στο θέμα ρολόι και ξέρεις τί σημαίνει vfm. Aν κάποτε ασχοληθεί θα σε ευγνωμονεί.
3) Γιατί στην ουσία δεν ξέρει τί θέλει οπότε είναι προτιμότερο, αν θέλεις να ασχοληθείς, να τον ρωτήσεις και να του δώσεις κατευθυντήριες.
4) Αν επιζητούσε απλά την επιβεβαίωση, μην του τη δίνεις τουλάχιστον, εκτός κι αν συμφωνείς με την επιλογή του (δε νομίζω ότι πολλοί εδώ μέσα θα συμφωνούσαν, πάντως...)
5) Όταν ο Γαλιλαίος έλεγε ότι η γη γυρίζει γιατί δεν άφηνε τον κόσμο ήσυχο παρά τους μπέρδευε και τους προβλημάτιζε;  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 14:55:16 μμ »
Δεν χρειαζεται παιδια να λογομαχουμε..εγω ρωτησα απλα εαν το nautica αξιζει και αν υπαρχουν γνωμες για κατι αλλο αλλα σε παρομοιο design..ειμαι αρκετα  γνωστης των ρολογιων,και αυτοματα και quartz απλα θα ηθελα κατι που να μοιαζει σε panerai η κατι τετοιο τελος παντων..με δερματινο λουρακι γυρω στα 44-45μμ ,ομορφο σαν το nautica πιστευω κατα τη ταπεινη μου αποψη...
στη παρουσα φαση δεν με ενδιαφερει τοσο η μηχανη αλλα το design..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 14:59:36 μμ »
Απάντησε ο Απόστολος μόνος του  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 16:23:35 μμ »
Δεν χρειαζεται παιδια να λογομαχουμε..εγω ρωτησα απλα εαν το nautica αξιζει και αν υπαρχουν γνωμες για κατι αλλο αλλα σε παρομοιο design..ειμαι αρκετα  γνωστης των ρολογιων,και αυτοματα και quartz απλα θα ηθελα κατι που να μοιαζει σε panerai η κατι τετοιο τελος παντων..με δερματινο λουρακι γυρω στα 44-45μμ ,ομορφο σαν το nautica πιστευω κατα τη ταπεινη μου αποψη...
στη παρουσα φαση δεν με ενδιαφερει τοσο η μηχανη αλλα το design..
Άποψή μου, αλλά αν ήξερες από ρολόγια όπως λες θα σε ενδιέφερε και η μηχανή και το design.
Aν λοιπόν σε ενδιαφέρει μόνο το design πάρε αυτό που σου αρέσει...
Ο τίτλος, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι αποπροσανατολιστικός αφού το συγκεκριμένο ρολόι που επέλεξες δε μοιάζει με panerai...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 16:24:07 μμ »
Απάντησε ο Απόστολος μόνος του  ;)
Aν σε κάλυψε...πάσο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 17:04:48 μμ »
Από την στιγμή που ο ίδιος ξεκαθάρισε τι θέλει από την συγκεκριμένη αγορά , με κάλυψε πλήρως. Γιατί θα πρέπει να αποδείξει κάποιος ότι ξέρει από ρολόγια αγοράζοντας μόνο SEIKO, ORIENT ή CITIZEN μέχρι 200 ας πούμε   ευρώ? Υπάρχουν δεκάδες μάρκες που μπορεί να ικανοποιούν απείρως περισσότερο τα αισθητικά του κριτήρια τα οποία να είναι πρωτεύοντα στην επιλογή του.Φυσικά και μπορεί να είναι Quartz  ::)  Αλλά αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα που ίσως πρέπει να γίνει αλλού !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 21:13:21 μμ »
Οτι λεει και ο τιτλος.για δωρο σε κολλητο φιλο.Εχετε κατι να προτεινετε?εγω βρηκα αυτο το PARNIS..καποια εμπειρια αναλογη?ειναι καλα ρολογια?

http://www.ebay.com/itm/301093242410?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Σας ευχαριστω για το χρονο σας.

Στα λεφτά και στο είδος που θέλεις και από την στιγμή που μιλάμε για δώρο με το παραπάνω ρολόι είσαι μια χαρά, τα parnis έχουν βγει σκυλιά στο σύνολό τους, τα μόνα ''κουσούρια'' που έχουν είναι η χαμηλή υδατοστεγανότητα (ονομαστική 30 μ που αντιστοιχεί στην πράξη μέχρι πλύσιμο χεριών) δεν κάνουν για θάλασσα δηλαδή αλλά και όσον αφορά στην μηχανή που φοράει το συγκεκριμένο (την DG3804...γκουγλάρισέ την για περισσότερες πληροφορίες)  μπορεί από καινούριο (ακόμη και μετά το στρώσιμο του ενος μηνα) να έχει μεγάλες αποκλίσεις στην χρονομετρία.....κάτι που είναι καθαρά θέμα ρύθμισης και λύνεται πανεύκολα με ελάχιστο κόστος (5 εως 10 ευρώ) σε οποιονδήποτε τεχνικό με ανάλογο μηχάνημα ρύθμισης, βέβαια δεν είναι απόλυτο μιας και είναι καθαρά θέμα τύχης (όπως και με άλλα ρολόγια και μηχανές βεβαίως).

Από υλικά έχουμε να κάνουμε με ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα (γυαλιστερή η βουρτσισμένη...ανάλογα το μοντέλο), τζάμι καλής αντοχής mineral αντι ανακλαστικό, case back επίσης ατσάλινο ανοξείδωτο και λουράκι δερματινο πολύ καλής ποιότητας και υφής.

Είχα αγοράσει κι εγω ενα παρόμοιο και κάπου το έχω παραπεταμένο τον τελευταίο καιρό, οταν καθήσω κι ασχοληθω να το βρω θα βάλω και live φωτογραφίες.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 21:21:43 μμ »
Παράθεση
....απλα θα ηθελα κατι που να μοιαζει σε panerai....

Φίλε Αποστολε, συγγνώμη κιόλας, αλλά το nautica δεν μοιάζει σε panerai, δεν έχει ούτε καν παρόμοια κάσα. Γνώμη μου, πιο πολύ μοιάζει με το καντράν και τους δείκτες των panerai το παρακάτω. Γι'αυτό στο πρότεινα, επειδή ζητάς κάτι που να "φέρνει"-έστω και αμυδρά- σε Πανεράι.

Ζητώ συγγνώμη από τους paneristi για την "ιεροσυλία".....  ;D

Εννοείται ότι τελικά παίρνεις ό,τι σου κάνει κλικ και σε μας δεν πεφτει λόγος.... να βοηθήσω ήθελα με κάποιες αντικειμενικά καλύτερες επιλογές. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 21:45:20 μμ »
Δεν έχει σχέση με πανέρι, σωστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 21:46:34 μμ »

Ο τίτλος, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι αποπροσανατολιστικός αφού το συγκεκριμένο ρολόι που επέλεξες δε μοιάζει με panerai...
Του το είπα 5 ποστ παραπάνω...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions