Αποστολέας Θέμα: Τελικά η περιέργεια σκοτώνει πάντα τη γάτα;  (Αναγνώστηκε 13305 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Τελικά η περιέργεια σκοτώνει πάντα τη γάτα;
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 10, 2014, 21:40:58 μμ »
Καλά εγώ που το είδα κι από κοντά να επιβεβαιώσω ότι είναι πολύ ωραίο ρολόι, το τιτάνιο του πάει φοβερά και έχει το στυλάκι του Πανεράι χωρίς την τιμή του.
Βέβαια δεν έχει την κορυφαία ποιότητα του Πανεριού, αλλά είναι ποιοτικότατο για ρολόι 30 - 40 φορές φθηνότερο και σίγουρα δεν είναι 30 - 40 φορές υποδεέστερο.
Το καλύτερο όμως είναι ότι το φοράς κάθε μέρα, το κοπανάς, το λιώνεις και ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το Πανεράι.

Τώρα βέβαια με τους Κινέζους δεν μπορείς να είσαι και εκατό τοις εκατό σίγουρος, γιατί υπάρχουν πολλές ιστορίες για Dead On Arrival, Ξαφνικούς Θανάτους και κορώνες που μένουν στο χέρι, δείκτες που πέφτουν μέσα στο καντράν και ρότορες που ξεκολλάνε και το ρολόι γίνεται κουρδιστό, και σας βεβαιώνω ότι ΟΛΑ αυτά μου έχουν τύχει με κινεζιές που αγόραζα από πονηρούς ντόπιους "ρολογάδες" πριν μπω στα φόρουμ και συνειδητοποιήσω ότι είναι κινεζιές.

Πιστεύω όμως ότι η ποιότητα του κινέζικου ρολογιού βελτιώνεται, οι μηχανές από κάποια μεγάλα εργοστάσια είναι εφάμιλλες με τις φθηνές ελβετικές και σύντομα οι Κινέζοι θα ξεφύγουν από τη μίμηση και θα βγάλουν δικά τους πρωτότυπα (μάλλον περισσότερα δικά τους πρωτότυπα γιατί ήδη υπάρχουν κάποια).

Εγώ πάντως ζήλεψα από το φίλο μου τον Χάρη και έχω παραγγείλει 3 κινέζικα, μάλλον 2 κινέζικα 100%, ένα για ένα φίλο κι ένα για μένα και ένα αυστραλέζικο με κινέζικη μηχανή!
Οπότε σύντομα θα μπορώ να σας πω και για τη δική μου γάτα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 10, 2014, 22:06:33 μμ »
Καλά εγώ που το είδα κι από κοντά να επιβεβαιώσω ότι είναι πολύ ωραίο ρολόι, το τιτάνιο του πάει φοβερά και έχει το στυλάκι του Πανεράι χωρίς την τιμή του.
Tιτάνιο είναι;;;;;;;;;;;;;;;;
Και μου το λες τώρα;;;;;;;;
Έχασα 5 μέρες δουλέματος!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 10, 2014, 22:31:00 μμ »
Εγω πάντως έχω να πω οτι πιο πολύ χαίρομαι τους ανθρώπους που χαιρονται και υπερηφανεύονται με τα φτηνά τους ρολόγια παρά αυτούς που πουλάνε μούρη με τα πανάκριβα, συλλεκτικά κλπ.και σνομπάρουν τους άλλους με τα φτηνά.
Γι'αυτό ειχα καταχαρεί τον Μπάτμαν με το διάσημο seiko (μέχρι που την ειδε αφέντης της κόλασης και μας τα χάλασε... :D).
Εχεις κολλησει Βαγγελαρα χωρις λογο... Ειλικρινα δε χαλαστηκα μαζι σου δε ξερω πως ηταν το υφος μου στο πμ αλλα ειλικρινα νομιζω οτι μπερδεψες τις λεξεις και γι αυτο η παρεξηγηση... Πιστεψε με μολις σου εστειλα το πμ το ειχα ξεχασει κιολας... ο τεχνιτης με χαλασε πιο πολυ γιατι το υποτιθεμενο ραντεβου δεν ηταν ποτε ραντεβου αλλα ενα τηλεφωνο που εγινε και πιστεψε με εσυ που εισαι εργαζομενος σε εταιρια επρεπε να το καταλαβεις... γιατι ο τεχνιτης λογικα μια ζωη αφεντικο του εαυτου του θα ειναι... ετσι τον εκοψα τουλαχιστον για να μου ειπε οτι χαζα μου ειπε! το να εισαι σε μια εταιρια με συμβαση στις μερες μας και με αρκετα καλα λεφτα για την εποχη επιπεδα και χωρις κονε παρα μονο με την αξια σου μερικες φορες βασικα στην εποχη μας συνεχεια η εταιρια σε εχει σα σκυλακι και πρεπει να το κανεις γιατι δεν θες να βρεθεις στον δρομο ενα και δευτερον πρεπει να δειξεις μερικα πραγματα αν θες να κοιτας ψηλα και οχι να μενεις στα ιδια (εξαλλου εχουμε και ενα πανεραι να παρουμε  :D :D ) λοιπον και επειδη ξερεις τη σημαινει να εχεις κολλησει σε ενα προβλημα πανω σε μια μηχανη και να σε πιεζουνε ολοι οι διευθυνταδες πανω απο το κεφαλι σου και να βλεπουν τι κανεις και συ ενω τα κανεις ολα σωστα η μηχανη να μην λεει να δουλεψει γιατι ξαφνικα μουλαρωσε επειδη δουλευει 27 ωρες το 24ωρο τοτε μερικα πραγματα μενουν πισω... και πιστεψε με ειμαι αρκετα τυπικος και γνωριζω αρκετα καλα τις υποχρεωσεις μου! λοιπον τωρα εσυ αμα χαλαστηκες τοσο μα τοσο πολυ ειναι δικο σου προβλημα να το ξεπερασεις αν θες η αν οχι! ειλικρινα εγω πιστευω οτι ενεργεισα οπως επρεπε τωρα το μπαλακι ειναι σε σενα εδω κανενα προβλημα δεν εχω μαζι σου ουτε κολλησα σε πραγματα τελειως ασυμαντα! και σου ειπα και στο ξαναλεω οταν βρω ευκαιρια θα σε παρω για να κερασω μπυρα καφε οτι θες! απλα πιστεψε με δεν εχω τοσο ελευθερο χρονο ακομα! συγνωμη που τα εστειλα δημοσιως αυτα αλλα δε μαρεσουν τα υπονοουμενα μερικα πραγματα η τα ξεπερνας η οχι! η επιλογη ειναι δικη σου απο την μερια μου ειναι ολα καλα! και πιστεψε με και αδικο να εχω οταν στη μεση μπαινει η δουλεια στις μερες μας για μενα το 90% δικαιολογειτε γιατι ειμαι 28χρ και ολοι οι συμφοιτητες μου ειναι ανεργοι... και δεν εχουν ουτε εισιτηριο για να πανε σε συνεντευξη αμα τους καλεσουν... και επειδη δεν ευθυνομαι εγω για οτι μερικοι μας φτασαν εδω να κανουμε τους "δουλους" απλα οπως σου παιζουν πρεπει να χορεψεις αμα θες να κανεις κατι... τεσπα αρκετα ειπα...

τωρα οσο για τα ρολογια ολα το ιδιο ειναι... το θεμα ειναι να χαιρεσαι και να συνεχιζεις οταν πιανεις τον στοχο σου... και ειδικα οταν ο στοχος σου δεν φαινεται καθαρα λογω υποχρεωσεων... οταν πχ καθε μηνα πληρωνεσαι στις 4 και ξεμενεις στις 10 λογω υποχρεωσεων... ενα ρολοι των 50€ θελει τεραστια υπομονη επιμονη και σωστες επιλογες.... και οταν το αποχτησεις δε χαιρεσαι μονο που το εχεις αλλα και γιατι εκανες ολα τα αλλα σωστα ωστε να το εχεις... γιατι το καθε χομπι δεν ειναι προταιρεοτητα... αλλα διασκεδαση χαμογελο εμπειρια... εξαλλου η διαδρομη λενε εχει καλυτερη θεα...

και παλι συγνωμη σε ολους σας για το off topic

συγνωμη και δημοσια αν χαλαστηκες τοσο πολυ Βαγγελαρα εγω εδω το κοβω και η επιλογη ειναι δικια σου!

Και ελπιζω ο Χαρης να χαρει οταν θα τον κανουμε και επισημα προεδρο των κινεζικων ρολογιων στην Ελλαδα  :P :P :P :P ειναι αυτος που χαραξε τον δρομο και εφερε την ειρηνη και την ισορροπια αναμεσα στα original and homage  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 10, 2014, 22:51:42 μμ »
Βαγγέλη αν με παρακολουθούσες περισσότερο θα το ήξερες από την πρώτη μέρα - τζάμπα χάσιμο χρόνου...άλλο πράμα το τιτάνιο! (άσχετο: έπρεπε να βάλουμε κανένα στοίχημα, να σου πάρω πίσω τα λουριά! :D)

Στράτο και μόνο ότι έχεις παραγγείλει,  δείχνει ότι συμφωνούμε!

Σταύρο πέρα ότι βλέπω τον καρπό μου και χαμογελάω, από χθες το βράδυ γράφω και τους κομπλεξικούς και φιγουρατζήδες εκεί που δεν πιάνει μελάνι  - το ᾽πιασες ε αδερφέ;  :D.
Αααα...και δεν το βγάζω και ποτέ, εκτός από το ντουζ. 8)

Γιώργο trelovet σου το έχω ξαναγράψει ότι χαίρομαι πραγματικά να διαβάζω τις απόψεις σου, γιατί σχεδόν πάντα συμφωνώ με όλα αυτά που γράφεις..

Γιώργο cupra73 τα έχουμε συζητήσει και συμφωνούμε απόλυτα - άλλωστε είσαι κι εσύ ευτυχής κάτοχος..

Δημήτρη σ᾽ευχαριστώ για τις ευχές! Έχεις χάσει όμως επεισόδια! Είμαι ήδη γενικός πρόξενος της Κίνας στη Θεσσαλονίκη! (δε με διαβάζεις φίλε!!)

να διευκρίσω ότι αυτό που έχω γράψει προς το Σταύρο δεν αφορά τα τεκτενόμενα στο φόρουμ!

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 10, 2014, 22:55:56 μμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 10, 2014, 22:56:08 μμ »
Δημήτρη σ᾽ευχαριστώ για τις ευχές! Έχεις χάσει όμως επεισόδια! Είμαι ήδη γενικός πρόξενος της Κίνας στη Θεσσαλονίκη! (δε με διαβάζεις φίλε!!)
Χαρη τρεχω... διαβαζω για την δουλεια διαβαζω για το prof. και για το μεταπτυχιακο... + διαβαζω εδω  :P :P :P ουτε παπας να ημουν...  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 10, 2014, 22:58:10 μμ »
Από manbushijie?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 10, 2014, 23:03:41 μμ »
Από manbushijie?

ακριβώς
και με EMS σε μια βδομάδα στα χέρια σου..
..ευγενέστατοι, απαντάνε σε οτιδήποτε και  πολύ εξυπηρετικοί....έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτούς!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 10, 2014, 23:06:04 μμ »
Χαρη τρεχω... διαβαζω για την δουλεια διαβαζω για το prof. και για το μεταπτυχιακο... + διαβαζω εδω  :P :P :P ουτε παπας να ημουν...  :D :D :D

...καλά το ότι είσαι παπάς το ξέρουμε...τουλάχιστον έχεις το γνώθι σαυτόν!
 :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 10, 2014, 23:06:34 μμ »
Βαγγέλη αν με παρακολουθούσες περισσότερο θα το ήξερες από την πρώτη μέρα - τζάμπα χάσιμο χρόνου...άλλο πράμα το τιτάνιο! (άσχετο: έπρεπε να βάλουμε κανένα στοίχημα, να σου πάρω πίσω τα λουριά! :D)
Eίμαι απαράδεκτος που μου ξέφυγε.

@_Batman_-Inferno master-και ό,τι αποφασίσει αύριο τέλος πάντων: Το  :D σημαίνει "κάνω πλάκα" φίλε...
Με αυτά που γράφεις δημόσια συνεχίζεις να με εκθέτεις και να αποδεικνύεις πόσο ανώριμος είσαι στις συμπεριφορές σου...
Συγγνώμη που σου απευθύνθηκα έκανα ένα αστείο για να σπάσω τον πάγο μεταξύ μας...
Απ'ό,τι φαίνεται δεν άξιζε και δε θα το επαναλάβω στο παρελθόν.
Δε θα ξαναασχοληθώ μαζί σου, σε παρακαλώ να κάνεις το ίδιο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 10, 2014, 23:12:32 μμ »
Ειχα ψηθεί πέρσι να πάρω ένα με sterile dial  αλλά τελικά δεν πήρα τίποτα... Τώρα το ξανασκέφτομαι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 10, 2014, 23:13:07 μμ »
ωραιο θεμα ανοιξες χαρη! σημασια εχει να φορας κατι που σου δινει χαρα οπως και να στην δινει ολα τα αλλα μαματα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 10, 2014, 23:15:13 μμ »
Από manbushijie?

ακριβώς
και με EMS σε μια βδομάδα στα χέρια σου..
..ευγενέστατοι, απαντάνε σε οτιδήποτε και  πολύ εξυπηρετικοί....έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτούς!
Πραγματικά με τόση διαφήμιση θα έπρεπε να σου στείλει και ένα ρολόι τσάμπα!
Εμένα με έχεις πείσει πάντως!
Αν είχε sterile σε καλή τιμή θα τα είχα ήδη κάνει τα τρία κλικ!!!

edit: Τιτάνιο ρε κωλοτούμπα;  :D :D :D
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 10, 2014, 23:17:35 μμ από Vagelis »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 10, 2014, 23:15:45 μμ »
Ειχα ψηθεί πέρσι να πάρω ένα με sterile dial  αλλά τελικά δεν πήρα τίποτα... Τώρα το ξανασκέφτομαι.

το καλό είναι ότι δίνεις λίγα χρήματα και ό,τι κι αν συμβεί δεν τα κλαις ιδιαίτερα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 10, 2014, 23:18:58 μμ »
Πραγματικά με τόση διαφήμιση θα έπρεπε να σου στείλει και ένα ρολόι τσάμπα!

..μα αυτό που έρχεται είναι δώρο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 10, 2014, 23:20:10 μμ »
Κάτω από τα δύο τρομακτικά κοριτσάκια της "Λάμψης", έχεις γράψει I Love China στα κινέζικα;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions