Καλά εγώ που το είδα κι από κοντά να επιβεβαιώσω ότι είναι πολύ ωραίο ρολόι, το τιτάνιο του πάει φοβερά και έχει το στυλάκι του Πανεράι χωρίς την τιμή του.
Βέβαια δεν έχει την κορυφαία ποιότητα του Πανεριού, αλλά είναι ποιοτικότατο για ρολόι 30 - 40 φορές φθηνότερο και σίγουρα δεν είναι 30 - 40 φορές υποδεέστερο.
Το καλύτερο όμως είναι ότι το φοράς κάθε μέρα, το κοπανάς, το λιώνεις και ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το Πανεράι.
Τώρα βέβαια με τους Κινέζους δεν μπορείς να είσαι και εκατό τοις εκατό σίγουρος, γιατί υπάρχουν πολλές ιστορίες για Dead On Arrival, Ξαφνικούς Θανάτους και κορώνες που μένουν στο χέρι, δείκτες που πέφτουν μέσα στο καντράν και ρότορες που ξεκολλάνε και το ρολόι γίνεται κουρδιστό, και σας βεβαιώνω ότι ΟΛΑ αυτά μου έχουν τύχει με κινεζιές που αγόραζα από πονηρούς ντόπιους "ρολογάδες" πριν μπω στα φόρουμ και συνειδητοποιήσω ότι είναι κινεζιές.
Πιστεύω όμως ότι η ποιότητα του κινέζικου ρολογιού βελτιώνεται, οι μηχανές από κάποια μεγάλα εργοστάσια είναι εφάμιλλες με τις φθηνές ελβετικές και σύντομα οι Κινέζοι θα ξεφύγουν από τη μίμηση και θα βγάλουν δικά τους πρωτότυπα (μάλλον περισσότερα δικά τους πρωτότυπα γιατί ήδη υπάρχουν κάποια).
Εγώ πάντως ζήλεψα από το φίλο μου τον Χάρη και έχω παραγγείλει 3 κινέζικα, μάλλον 2 κινέζικα 100%, ένα για ένα φίλο κι ένα για μένα και ένα αυστραλέζικο με κινέζικη μηχανή!
Οπότε σύντομα θα μπορώ να σας πω και για τη δική μου γάτα!