Χάχα Νίκο ακόμα Αθήνα είμαι, ελέω καραντίνας. Μάλλον από βδομάδα θα ανέβω πάνω.
Είναι το επόμενο βήμα Γιώργο, σπιτική μουστάρδα και κέτσαπ (πιο δύσκολη).
Αλλά η μαγιονέζα λόγω ευκολίας καιβ πολυχρηστικοτητας είναι μαστ.
Πατατουλες κάνω και γω παρόμοιες, δλδ τις βράζω πρώτα, μετά λεπτή ροδέλα αντί για σπάσιμο (είπαμε, είσαι μπρουταλ αγόρι εσύ!) και μετά γκριλ η δυνατό αέρα με χοντρό αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο και λίγο ελαιολ3και γίνονται όντως σαν τηγανητές. Αλλά σαν τις ζεστές τηγανητές, δεν έχει πανάθεμα τες!
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk