0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
[2 μπανάνες και 2 μανταρίνια. Μετά είδα τις φωτογραφίες σας και έφαγα 1 μπανάνακαι 1 μήλο ακόμα αλλά και μαιμού να γίνω από τις μπανάνες οι εικόνες καρφώθηκαν στομυαλό μου. Μάλλον με βλέπω να πέφτω νωρίς σήμερα για ύπνο αλλιώς με βλέπωνα φτιάχνω κάνα ταψί παστίτσιο, να σας δείχνω τις φωτογραφίες και μετά να το τρώω όλο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
2 μπανάνες και 2 μανταρίνια.
Παράθεση από: Nick στις Απρίλιος 09, 2020, 19:41:43 μμ2 μπανάνες και 2 μανταρίνια. Αν θυμάμαι καλά από μια "κυρία" μου που έζαγε με φρούτα και σαλάτες, ( .....μακρυά από εμάς (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)), μπανάνα με ξυνά, δεν συνιστάται. Μπορεί να σου κάνεις κακό, με τον συνδυασμό. Για ψάχτο .
Κι εγώ παλιά, μια ολόκληρη μέρα την έβγαλα με ένα μόνο φρούτο.Καρπούζι 16 κιλά.
Θα έπρεπε να είναι το πρωινό μου!!!!
Παράθεση από: P.I.T. στις Απρίλιος 27, 2020, 14:39:07 μμΘα έπρεπε να είναι το πρωινό μου!!!!Τα θέλω όλα. (Εκτός από το χέρι )
Έκπληξη της γυναίκας μου για τα σημερινά γενέθλια μου... ούπς τα νούμερα έβαλε λάθος (θα ήθελα)😱
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.