Η μπουγατσα οπως ξερεις εχει να κανει με το φυλλο, το λαδι και το ψησιμο στο οποιο υποβαλλεται το μειγμα..Η κρεμα λιγο πολυ ευκολα την πετυχαινεις, κατι σαν τα τριγωνα Πανοραματος που ανεφερες, στα οποια πρωτοστατησε ο Ελενιδης, και αν δεν κανω λαθος ειχε και την πατεντα..Ο "Τασος" αποτελει ενα απο τα πιο γνωστα ζαχαροπλαστεια στη Θεσνικη, απ τα λιγα που ειχαν μεινει με την μορφη του καλου παλιου ζαχαροπλαστειου οπου απολαμβανες καθημενος την παστα σου...Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος, αυτα γνωριζω απο ιδιαν εμπειρια και απο πληροφοριες πρεσβυτερων..