Όμορφα, αλλά καλύτερα τα σπιτικά
Πες τα.
Το καλύτερο φαγητό, είναι φτιαγμένο στο σπίτι. Ολα τα άλλα, είτε ουσιώδη, είτε "δήθεν", είναι για τον ......κουβά.
Δεν αντιλέγω, ότι υπάρχουν και κάποια μαγαζιά, σε όλη την επικράτεια, που η κουζίνα τους, παίρνει αστέρια, σαμπρέλες και λάστιχα χιονιού της Μισελέν.
Αλλά πάμπολα, πουλάνε μούρη χωρίς ουσία, και στην ποιότητα, αλλά και στις τιμές. Υψηλή μαγειρική σου λένε. Μπούρδες.
Οποιος έχει βιώσει και μαγαζιά στο εξωτερικό, έχει άμεσες συγκρίσεις, και στις ποιότητες, αλλά και στις τιμές.
Εγώ, ασχολούμαι αρκετά, πολλά χρόνια τώρα, με "παρτιτούρες", και με τον αχώριστο βοηθό μου. Το θερμόμετρο.
Απαραίτητη προϋπόθεση, τα απλά αλλά και καλά υλικά, γνώση των βασικών κανόνων χειρισμού, και το αποτέλεσμα είναι πάντα καλό.