0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οταν δεν το φοραω καθεται εκει...για να το βλεπω
Παράθεση από: Wagner669 στις Μάρτιος 25, 2020, 22:29:41 μμ....κρατώντας μας μέσα, θα έχουν πλέον να κάνουν με αλκοολικους, ψυχοπλακωτικούς, χοντρούς, διαζευγμένους, αυτοϊκανοποιούμενους, οικονομικά ξωφλημένους, κλπ, κλπ.Καλύτερα να μας ξαμολούσαν, και όσοι έζαγαν, τέλος πάντων, θα ήταν φυσιολογικοί
Για σήμερα είχαμε παραδοσιακά, μπακαλιάρο με παντζαροσκορδαλιά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
....κρατώντας μας μέσα, θα έχουν πλέον να κάνουν με αλκοολικους, ψυχοπλακωτικούς, χοντρούς, διαζευγμένους, αυτοϊκανοποιούμενους, οικονομικά ξωφλημένους, κλπ, κλπ.Καλύτερα να μας ξαμολούσαν, και όσοι έζαγαν, τέλος πάντων, θα ήταν φυσιολογικοί
functioning αλκοολικος ✔️ψυχοπλακωτικος ✔️χοντρ.... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ! ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ! ✔️διαζευγμενος ❌ (δεν παντρευομαι!)αυτοϊκανοποιούμενος ❌ οικονομικά ξωφλημενος ❌ αλλα κοντευω
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.