Τέλεια είναι.
Η "κουζίνα" του Ακη, είναι πολύ μπερδεμένη, πολλά μπλιμπλίκια, και χάνεται η ουσία.
Προτιμώ "κουζίνες" μαγείρων ΧΩΡΙΣ τατουάζ,
, με ξεκάθαρες γεύσεις.
Το πολύ μπαχαρικό, είναι για κουζίνες που τα βασικά υλικά "σαπίζουν", λόγω έλλειψης σωστών συνθηκών.
Βαζεις μπαχάρι, και για συντήρηση, αλλά και για να "σκεπάσεις" την κακή ποιότητα της βασικής ύλης.
Οταν δεν υπήρχαν ψυγεία ( εννοώ τεχνητή παραγωγή ψύξης ), η συντήρηση βασιζόταν σε κάποια μπαχαρικά, το πάστωμα, το κάπνισμα.
Μετά την εφεύρεση και έλεχγο της ψύξης, κάποιες τεχνικές άλλαξαν.
Και άλλο να έχεις το Χ με "νότες" αρωματικών, και άλλο, μόνον αρωματικά.
Πάντα μου άρεσε η κουζίνα, αλλά και σε δεδομένη στιγμή, βοήθησα σε επαγγελματική κουζίνα για 3+ χρόνια.
Πολλά τα μυστικά μεν, αλλά η ποιότητα της πρώτης ύλης, δεν παραγράφεται.