Αποστολέας Θέμα: 1 εως 40κ  (Αναγνώστηκε 26187 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
Απ: 1 εως 40κ
« Απάντηση #135 στις: Απρίλιος 02, 2014, 18:26:51 μμ »
Θα δίνατε τέτοιο ποσό για Zenith ? ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Απρίλιος 02, 2014, 18:33:53 μμ »
Θα δίνατε τέτοιο ποσό για Zenith ? ::)
όχι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vc222

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Απρίλιος 03, 2014, 00:30:25 πμ »

Σωστά ανέφερες στην αρχή AP ROyal Oak "δεν". Το ίδιο και με τα περισσότερα VC (ειδικά τa Overseas). Προσωπική άποψη ότι η Patek είναι μονόδρομος στις Ναυαρχίδες μαζί με A. LANGE.

Βέβαια στη κατηγορία των 30-50.000 Euro θα πήγαινα κατευθείαν σε ανεξάρτητο ωρολογοποιό. Καλές οι PP, VC, JLC, LANGE, BLANCPAIN αλλά είναι ρολόγια (περιορισμένης) παραγωγής (εκτός εάν πας στα 200k+ Euro).

Δες τους ανεξάρτητους, όπως είχε ξεκινήσει ο Dufour..τι πιο ουσιαστικό από ένα εντελώς χειροποίητο ρολόι και μάλιστα γνωρίζοντας προσωπικά τον καλλιτέχνη-τεχνίτη...
Ναι,  τα ονόματα Aaron Becsei, Kari Voutilainen, De Bethune δεν είναι αναγνωρίσιμα αλλά είναι μονόδρομος όταν μιλάμε για τη μαγική λέξη "exclusivity".
Πάρε το αεροπλάνο για Τόκυο (και όχι Ζυρίχη ή Λονδίνο), επισκέψου το εργαστήριο του Hajime Asaoka και ξέχνα τη λίμνη της Γενευης όπου θα κάθεσαι στη Boutique παρέα με Ρώσους και Κινέζους...

http://www.hajimedesign.com/2014/sam.html

http://www.ahci.ch/the-ahci/

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #138 στις: Απρίλιος 03, 2014, 02:37:45 πμ »
Εγώ πάντως αν έφτανα σε αυτά τα ποσά θα ήθελα η επιλογή μου να είχε αρκετή δόση αναγνωρησιμότητας  ;) Καλοί οι ανεξάρτητοι, αλλά για μεγιστάνες τύπου Αμπράμοβιτς που μπορούν να τα έχουν όλα και ψάχνοθν και το διαφορετικό . Για έναν απλό φίλο του ρολογιού που θέλει να επενδύσει 40000 ευρώ για να αποκτήσει την ναυαρχίδα της συλλογής του , νομίζω ότι οι επώνυμοι μεγάλοι οίκοι τύπου Patek, VC κλπ είναι μονόδρομος ! Αποψή μου βέβαια  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Απρίλιος 03, 2014, 07:03:50 πμ »
συμφωνω φιλε μου.καλυτερα να παρεις κατι απο μια γνωστη μαρκα ωστε να εισαι καλυμενος και απο αποψη σερβις.καλες και οι ανεξρτητες αλλα αν παθει τιποτα(πολυ πιθανο γιατι εχω διαβασει αρκετες ιστοριες)καλο ειναι να μπορεις να απευθυνθεις καπου γρηγορα

Στάλθηκε από το ALCATEL ONE TOUCH 8020D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

vlasis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #140 στις: Απρίλιος 03, 2014, 09:30:42 πμ »
τα ρολογια των ανεξάρτητων ωρολογοποιων ειναι εξαιρετικα κ μοναδικα,φτιαχνονται ειδικα για σενα κ αυτο μετραει,ομως δεν νομιζω οτι ειναι για εμας,τετοια ρολογια παιρνει καποιος που εχει ηδη μερικα ΡΡ,VC,LANGE,AP κλπ.αν ειχα τετοια λεφτα εκτος των αλλων θα ειχα κ  DUFOUR k CHRISTOPHE CLARET k FP JOURNE,αλλα τωρα οταν μιλαμε για ενα κ μοναδικο ρολοι νομιζω πως οι επιλογες ειναι οι 2-3 γνωστες μαρκες YΩ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vc222

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Απρίλιος 08, 2014, 01:43:56 πμ »
...καλυτερα να παρεις κατι απο μια γνωστη μαρκα ωστε να εισαι καλυμενος και απο αποψη σερβις....

Εννοείς ότι θα πάρεις από ανεξάρτητο ωρολογοποιό ένα μοναδικό ρολόι και δεν θα σου κάνει και το service μετά τα 4-5 έτη;

Αν ποτέ γνωρίσεις τον Stern έλα να μου το πεις όταν πάς για service το πολυπόθητο PP.  :-\

Καλά λέω ότι δεν ρισκάρει κανείς στην Ελλάδα. Μοναδικότητα για τον Έλληνα τελικά είναι η αναγνωρισιμότητα, γι' αυτό θα συνεχίσει με Panerai & Daytonas και τα καλά κομμάτια θα συνεχίζουν να αγοράζονται από Ελβετούς-Γερμανούς και Ασιάτες (άντε και Β. Αμερικάνους...) 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions