0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 14, 2015, 22:57:24 μμΑφού δε μ' άρεσε, πόσες περίμενες να φάω δηλαδή; Ήτανε και βράδυ, έπρεπε να φάω ελαφριά(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)πάμε αύριο να φάμε καμιά πίτσα παρεούλα να γουστάρουμε...
Αφού δε μ' άρεσε, πόσες περίμενες να φάω δηλαδή; Ήτανε και βράδυ, έπρεπε να φάω ελαφριά(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 14, 2015, 22:58:34 μμΠαράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 14, 2015, 22:58:06 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 14, 2015, 22:56:42 μμΕλλας,καλες οι μακαροναδες?Ναι, πάρα πολύ ωραίες! Και τα παγωτά τους, ίσως τα καλύτερα που έχω φάει ποτέ!μια χαραΚοίτα και παξιμάδια να έτρωγα που λέει ο λόγος, ειλικρινά δε θα με πείραζε! Στο εξωτερικό πηγαίνω για να δω πράγματα, το φαγητό δε με ενδιαφέρει καθόλου! Απλά είπα τη γνώμη μου πώς μου φάνηκε!
Παράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 14, 2015, 22:58:06 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 14, 2015, 22:56:42 μμΕλλας,καλες οι μακαροναδες?Ναι, πάρα πολύ ωραίες! Και τα παγωτά τους, ίσως τα καλύτερα που έχω φάει ποτέ!μια χαρα
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 14, 2015, 22:56:42 μμΕλλας,καλες οι μακαροναδες?Ναι, πάρα πολύ ωραίες! Και τα παγωτά τους, ίσως τα καλύτερα που έχω φάει ποτέ!
Ελλας,καλες οι μακαροναδες?
Παράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 14, 2015, 22:59:57 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 14, 2015, 22:58:34 μμΠαράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 14, 2015, 22:58:06 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 14, 2015, 22:56:42 μμΕλλας,καλες οι μακαροναδες?Ναι, πάρα πολύ ωραίες! Και τα παγωτά τους, ίσως τα καλύτερα που έχω φάει ποτέ!μια χαραΚοίτα και παξιμάδια να έτρωγα που λέει ο λόγος, ειλικρινά δε θα με πείραζε! Στο εξωτερικό πηγαίνω για να δω πράγματα, το φαγητό δε με ενδιαφέρει καθόλου! Απλά είπα τη γνώμη μου πώς μου φάνηκε! απο μια πιτσα
Η πιτσα στην Ιταλια ειναι πεντανοστιμη και ''ελαφρια'',απλα δεν ειναι για χορταση.Τρως για πρωτο πιατο μια Μαργαριτα και μετα χτυπας και παιδακια
Και ένα κλεψιμέικο... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 14, 2015, 23:26:09 μμΚαι ένα κλεψιμέικο... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)πέρυσι στο Κολοσσαίο....έχουν δύο προτομές εκ των οποίων η μία ανήκει στο Δημόκριτο. Η άλλη δε θυμάμαι ποιός ήταν.Έχουν βάλει τις επιγραφές αντίθετα και φυσικά αναγνωρίζω το Δημόκριτο λόγω του 100άρικου κλπ..Το λέω σε κάποιο φύλακα και με αμφισσβητεί. Τον οδηγώ στον υπολογιστή του υπεύθυνου και του δείχνω 500 φωτο του Δημήκριτου και εννοείται και του 100άρικου. Απαίτησα ως Έλληνας να το αλλάξουν και τους είπα ότι δε φεύγω μέχρι να το κάνουν....Τελικά το άλλαξαν άμεσα.....Φέτος θα ξαναπάω να τους τσεκάρω...
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 14, 2015, 23:34:00 μμΠαράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 14, 2015, 23:26:09 μμΚαι ένα κλεψιμέικο... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)πέρυσι στο Κολοσσαίο....έχουν δύο προτομές εκ των οποίων η μία ανήκει στο Δημόκριτο. Η άλλη δε θυμάμαι ποιός ήταν.Έχουν βάλει τις επιγραφές αντίθετα και φυσικά αναγνωρίζω το Δημόκριτο λόγω του 100άρικου κλπ..Το λέω σε κάποιο φύλακα και με αμφισσβητεί. Τον οδηγώ στον υπολογιστή του υπεύθυνου και του δείχνω 500 φωτο του Δημήκριτου και εννοείται και του 100άρικου. Απαίτησα ως Έλληνας να το αλλάξουν και τους είπα ότι δε φεύγω μέχρι να το κάνουν....Τελικά το άλλαξαν άμεσα.....Φέτος θα ξαναπάω να τους τσεκάρω... Άψογος Χάρη!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.