ειπα να κανω μια μικρη παρουσιαση μιας κ δεν εχει καποιος αλλος ρολοι απο την εταιρια, η οποια ειναι μια ιστορικη ωρολογοποιια με ενδιαφερουσα πορεια
εδω το link για την ιστορια της
http://www.junghans.de/en/junghans-news-press/artikel0/31/News/detail.htmlΤο ρολοι που πηρα δεν ειναι απο τα αντιπροσωπευτικα της κοματια,επισης η τιμη ειναι τσιμπημενη,κοστιζει παραπανω απο ενα longines conquest ,η καποιο τισσο με valjoux,η γνωμη μου ειναι οτι θα μπορουσε να ηταν φθηνοτερο
Η ποιοτητα ειναι πολυ καλη στιβαρο κ προσεγμενο,χοντρο κρυσταλο ,εχει την αισθηση μαρμαρο που λεμε,κ ειναι στα 100μ
οι ωρες κ οι δεικτες ειναι μπλε ,το χρωμα γινετε με την τεχνικη της οξειδωσης,που σημαινει οτι δεν ειναι απλα βαμενοι με μπογια,επισης αναλογα με το φως η την γωνια περνουν διαφορες αποχρωσεις του μπλε,απο ανοιχτο γαλαζιο κ οινοπνευματι μεταλικο ,μεχρι σκουρο μπλε
Το καντραν εξαιρετικα ευαναγνωστο ,το Β που εχει θα μπορουσε να λειπει χαλαει λιγο την εικονα της απλοτητας ,επισης το κρυσταλο δεν ειναι αντιανακλαστικο
Η κασα μ αρεσει παρα πολυ ,στεφανη ειναι γυαλισμενη οπως κ το πισω μερος κ η κυρια κασα ματ,η κορωνα ειναι περιεργη ,κουρδιζει ευκολα αλλα δεν βγαινει ευκολα, αν καποιος εχει χοντρα νυχια δεν θα την βγαλει ποτε,θα χρειαστει κατι αιχμηρο κ δεν ειναι βιδωτη,η αισθηση οταν ειναι τραβηγμενη εξω ειναι πολυ καλη ειναι στιβαρη κ δεν εχει περιεργα κουνηματα που εχω δει σε αλλα ρολογια
Ο μηχανισμος ειναι ετα 2824 ,τον εχουν προσεξει ,στο μεγαλυτερο τμημα του ειναι γυαλισμενος κ δειχνει ωραια με το ολο συνολο του πισω μερους
Τελος το λουρακι ειναι μπλε ματ μαλακο απο κροκοδειλο οπως γραφει
Διαμετρος 42 σχεδον ,παχος δεν ξερω αλλα ειναι λεπτο
γενικος ειμαι ικανοποιημενος απο την αγορα