Σας είχα αναφέρει το περιστατικό που είχα μπεί σε κοσμηματοπωλείο να χαζέψω κάτι orient.
-Σε αυτόματο τί έχετε;
-Τί το θες το αυτόματο καλέ; ( με κοίταξε και ο άντρας και η γυναίκα σε φάση λες και τους είχα βγάλει καραμπίνα)
Μου δείχνει το orient mako. Το κοιτούσα λοιπόν και μου κάνει ο π@π@ρ@ς:
-η orient είναι σαν την nissan, ένα κλικ κάτω από την toyota που είναι η seiko δηλαδή. Πάρα πολύ καλά ρολόγια. Και φυσικά το ρολόι αυτό μοιάζει στο rolex το γνωστό ξέρεις..
- το submariner λέτε ναι.
Του λέω καληνύχτα, αφήνω το ρολόι από τα χέρια μου και μέσα σε λιγότερο από 5δευτερόλεπτα είχα φύγει από το μαγαζί.
Καλώς ή κακώς η συμπεριφορά και η αντιμετώπιση κάποιων ανθρώπων σε συνδυασμό με το προσωπικό μου γούστο με έχουν κάνει να βλέπω rolex και να θέλω να κάνω εμετό. Μόνο το explorer 1 και το date just μου αρέσουν και αυτά αν με το ζόρι με ανάγκαζες να αγοράσω από την συγκεκριμένη φίρμα. Δεν μου αρέσουν. Και πιστεύω πως είναι πολλοί οι Νεοέλληνες που αγοράζουν rolex χωρίς να τους αρέσει, απλά επειδή έχει χτίσει έναν μύθο. Πιστεύω πως αν τους δείξεις ένα omega, longines, iwc θα βρέξουν το βρακάκι τους πολύ περισσότερο.