Αποστολέας Θέμα: Grand Seiko vs Swiss made  (Αναγνώστηκε 82748 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Grand Seiko vs Swiss made
« Απάντηση #195 στις: Ιανουάριος 04, 2014, 23:58:25 μμ »
Δεν αναφέρθηκα στους Έλληνες, αλλά στους Νεοέλληνες.
Επίσης δεν αναφέρθηκα στους ρολογόφιλους αλλά σε αυτούς που αρέσκονταν να κυκλοφορούν με bmw 316, mercedes c180, rolex submariner όλα αγορασμένα με δάνεια και στο πορτοφόλι 10πιστωτικές για να αγοράζουν και ρούχα gant και ralph lauren με το 10μέτρα άλογο για στάμπα. Ήξερα πολλούς τέτοιους που ευτυχώς η κρίση τους κατέστρεψε.

Έμειναν οι άλλοι βέβαια που έχουν λεφτά χωρίς παιδεία....
Και πάντα υπάρχουν και λίγοι αυθεντικοί που ξέρουν τί αγοράζουν και για ποιόν λόγο όπως είσαι εσύ !

Μην το παίρνεις προσωπικά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 00:02:20 πμ »
Η ερώτηση ήταν, τα υπόλοιπα εκατοντάδες εκατομμύρια Ρόλεξ που έχουν παραχθεί, ποιοι τα έχουν αγοράσει, εκτός από τους δήθεν ματσό Έλληνες και για ποιο λόγο ;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #197 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 00:32:46 πμ »
ρε παιδιά έλεος πια με τα Rolex!!
Στο θέμα δε βλέπω πουθενά τη λέξη Rolex...Υπάρχουν τόσες ελβετικές εταιρείες....γιατί κολάτε πια σε αυτήν;
Ξέρετε τί λενε ότι είναι το πολύ μίσος - έτσι δεν είναι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 00:53:20 πμ »
Ρε παιδιά καλά, χρυσά, άγια τα GS, δεν μπορούσαν να κάνουν μια θυγατρική εταιρία που να τα πουλάει και να μην έχει μέσα το όνομα σέικο;
Το όνομα σέικο έχει ταυτιστεί με το φθηνό ανθεκτικό ρολόι του φτωχού. Συνειρμικά και μόνο σε απωθεί να το πάρεις.
Και δε φταίμε εμείς που δεν τα παίρνουμε, σιγά μην βγάλω και ενοχές ότι είμαι κομπλεξικός και καλά.
Ένα καλό ακριβό πρέμιουμ προϊόν πρέπει να το διαχωρίζεις από το πάμφθηνο μπάτζετ προϊόν σου αλλιώς δεν ξέρεις να διευθύνεις την επιχείρησή σου.

Δηλαδή αν ο Κωτσόβολος πουλούσε το Sub no date 3000euro αλλά αντί για ρόλεξ έγραφε "Kotsovolos", θα πήγαινα να το πάρω;
Και μετά να εξηγώ ότι "ξέρεις δεν είναι διαφημιστικό του Κωτσόβολου, μου κόστισε 3000" ή να ψάχνω να αλλάξω dial.

Και όφ τόπικ: Δίκιο έχει ο Χάρης. Μόλις μπει η λέξη Ρόλεξ κάπου πλακώνουν οι haters και μετά οι lovers.
Ένα καταναλώτικό προϊόν είναι όποιος το θέλει και μπορεί να το πληρώσει το παίρνει. Γιατί; Το γνωρίζει ο ίδιος.
Στο θέμα δε βλέπω πουθενά τη λέξη Rolex...Υπάρχουν τόσες ελβετικές εταιρείες....γιατί κολάτε πια σε αυτήν;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #199 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 00:58:49 πμ »
Ρε παιδιά καλά, χρυσά, άγια τα GS, δεν μπορούσαν να κάνουν μια θυγατρική εταιρία που να τα πουλάει και να μην έχει μέσα το όνομα σέικο;
Το όνομα σέικο έχει ταυτιστεί με το φθηνό ανθεκτικό ρολόι του φτωχού. Συνειρμικά και μόνο σε απωθεί να το πάρεις.
Και δε φταίμε εμείς που δεν τα παίρνουμε, σιγά μην βγάλω και ενοχές ότι είμαι κομπλεξικός και καλά.
Ένα καλό ακριβό πρέμιουμ προϊόν πρέπει να το διαχωρίζεις από το πάμφθηνο μπάτζετ προϊόν σου αλλιώς δεν ξέρεις να διευθύνεις την επιχείρησή σου.

Δηλαδή αν ο Κωτσόβολος πουλούσε το Sub no date 3000euro αλλά αντί για ρόλεξ έγραφε "Kotsovolos", θα πήγαινα να το πάρω;
Και μετά να εξηγώ ότι "ξέρεις δεν είναι διαφημιστικό του Κωτσόβολου, μου κόστισε 3000" ή να ψάχνω να αλλάξω dial.

Και όφ τόπικ: Δίκιο έχει ο Χάρης. Μόλις μπει η λέξη Ρόλεξ κάπου πλακώνουν οι haters και μετά οι lovers.
Ένα καταναλώτικό προϊόν είναι όποιος το θέλει και μπορεί να το πληρώσει το παίρνει. Γιατί; Το γνωρίζει ο ίδιος.

..δεν έχεις άδικο για την ονομασία των GS, αλλά οι Ιάπωνες έχουν έναν καθαρά δικό τους τρόπο σκέψης....
Μην επιχειρήσεις να τους καταλάβεις, γιατί δε θα βγάλεις άκρη! Η λογική σηκώνει τα χέρια της άπειρες φορές όσον αφορά τα πεπραγμένα τους.
Ίσως γι᾽αυτό να τους αγαπάμε τόσο!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 01:00:15 πμ »

οπως η Lexus π.χ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #201 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 01:05:43 πμ »

Kατά τ'άλλα κολλάνε οι άλλοι με τα Rolex!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 01:12:14 πμ »

οπως η Lexus π.χ?

Η ρόλεξ τα τα φθηνά της τα ονομάζει tudor.
H siemens τα φθηνά της τα ονομάζει pitsos.
H σείκο τα ακριβά της ας τα ονομάσει κάπως, όχι με αυτές τις ονομασίες που θυμίζουν video game, lexus, nexus, κτλ.
Ας τα πει όπως θέλει, δηλαδή διαφωνείς ότι η ίδια υποβαθμίζει το προιόν της;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #203 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 01:15:43 πμ »

οπως η Lexus π.χ?

H σείκο τα ακριβά της ας τα ονομάσει κάπως, όχι με αυτές τις ονομασίες που θυμίζουν video game, lexus, nexus, κτλ.

Εγώ νομίζω ότι προσπαθεί να κάνει ακριβώς το αντίθετο...δηλαδή να αλλάξει την εικόνα που έχει ο κόσμος για την εταιρεία...
Πώς τους κόβεις; Λες να είναι τόσο χαζοί, ώστε να μην έχουν σκεφτεί αυτό που σκεφτήκαμε όλοι, δηλαδή το αυτονόητο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 01:16:06 πμ »
Kατά τ'άλλα κολλάνε οι άλλοι με τα Rolex!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Βαγγέλη είσαι προκατειλημμένος. Δεν έχω εκφραστεί ποτέ ούτε θετικά, ούτε αρνητικά για τη συγκεκριμένη μάρκα.
Απλά έδωσα ένα παράδειγμα...
Αν δηλαδή έβγαινε το ΜΜ Profesional που σου αρέσει 30% φθηνότερο και ονομαζόταν Folie Folie, θα πήγαινες να το πάρεις;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #205 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 01:16:50 πμ »

Kατά τ'άλλα κολλάνε οι άλλοι με τα Rolex!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Άντε ρε......κρυφοROLEXάκια και κρυφοFOLIEFOLάκια!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 01:21:05 πμ »
Εγώ νομίζω ότι προσπαθεί να κάνει ακριβώς το αντίθετο...δηλαδή να αλλάξει την εικόνα που έχει ο κόσμος για την εταιρεία...
Πώς τους κόβεις; Λες να είναι τόσο χαζοί, ώστε να μην έχουν σκεφτεί αυτό που σκεφτήκαμε όλοι, δηλαδή το αυτονόητο;

Χάρη και να κρατήσει τα ρολόγια του κατοστάρικου και να αλλάξει την εικόνα της δε γίνεται.
Δηλαδή η Ω ηλίθια είναι που καταργεί τα quartz?

Δεν το κάνουν από περηφάνια. Σου λένε έχουμε τεράστια ιστορία, έχουμε εξαιρετικό προϊόν. Είμαστε αυτοί, αν σας αρέσουμε.
Αυτή όμως η περηφάνια, δεν χωράει στο μάρκετινγκ του εικοστού πρώτου αιώνα. Είναι βλακώδης.
(κατά τη γνώμη μου, για να μην παρεξηγούμαστε)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 01:22:55 πμ »
Άντε ρε......κρυφοROLEXάκια και κρυφοFOLIEFOLάκια!

Με κατάλαβες!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #208 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 01:24:03 πμ »

οπως η Lexus π.χ?

Κοίτα...
Για κάποιους που ψωνίζουν κυρίως με το όνομα, ναι τα υποβαθμίζει (αυτοί ας πάρουν Rolex :D )...
Για κάποιους που κοιτάνε και λίγο παρακάτω, σαν εμάς, δε θα έπρεπε να μας νοιάζει...

Kαι ναι θα το έπαιρνα το Follie Follie...
Και μένα μου αρέσουν οι μάρκες αλλά όσο γερνάω προτιμώ το είναι από το φαίνεσθε...
Φαντάζομαι φίλε μου, στο αντιστρέφω, αν η Folie Folie έβγαζε ένα ρολόι με το brand Rolex και 30% φθηνότερα από Rolex εσύ θα έτρεχες να το πάρεις...
(έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα...  ;))
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #209 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 01:26:14 πμ »

Χάρη και να κρατήσει τα ρολόγια του κατοστάρικου και να αλλάξει την εικόνα της δε γίνεται.
Δηλαδή η Ω ηλίθια είναι που καταργεί τα quartz?

Δεν το κάνουν από περηφάνια. Σου λένε έχουμε τεράστια ιστορία, έχουμε εξαιρετικό προϊόν. Είμαστε αυτοί, αν σας αρέσουμε.
Αυτή όμως η περηφάνια, δεν χωράει στο μάρκετινγκ του εικοστού πρώτου αιώνα. Είναι βλακώδης.
(κατά τη γνώμη μου, για να μην παρεξηγούμαστε)

δε διαφώνω ούτε στο ελάχιστο μαζί σου...
σου λένε κατάμουτρα; Εμείς που βγάζουμε ρολόγια του κατοστάρικου, κοίτα τί μπορούμε να βγάλουμε!
Πρόσεξε όμως....έλα στη θέση κάποιων καταναλωτών που βλέπουν πχ την PP σαν κάτι ξένο και μακρινό προς αυτούς, πώς βλέπουν οι ίδιοι την GS!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions