...εγώ πάντως στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι τους πρώτους, άσχετα αν δεν μου αρέσουν.
Πάντα για να είσαι πρώτος κάποιος λόγος υπάρχει!
Δεν είμαστε εμείς (που δεν έχουμε) οι έξυπνοι και όλοι οι άλλοι (όσοι έχουν)είναι βλάκες!!
Κάποια πράγματα πρέπει να έχουμε την τόλμη να τα παραδεχόμαστε! Δεν έχουμε πάντα εμείς δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο!
Εγώ προσωπικά μετά την εγγραφή μου στο φόρουμ, έχω αλλάξει γνώμη για πολλά πράγματα και δε ντρέπομαι να το πω.
Κάποιες εταιρείες δεν ήθελα ούτε να τις δω, μόνο και μόνο επειδή δεν είχα τη δυνατότητα να αποκτήσω τα ρολόγια τους, ενώ σήμερα εύχομαι να μπορούσα να το κάνω, γιατί πραγματικά αξίζουν πολύ περισσότερο απ᾽ότι νόμιζα - και σε αυτό με βοήθησαν εκτός από πολλούς φίλους από εδώ μέσα και το γεγονός ότι έχω μάθει να βάζω νερό στο κρασί μου και να μην κρύβομαι πίσω από την αρχική μου γνώμη!!
Ας ξεκολλήσουμε λοιπόν! Ας ανοίξουμε το μυαλό μας και αν δεν έχουμε τη δύναμη να παραδεχτούμε τους καλύτερους, τουλάχιστον ας σεβαστούμε αυτούς που διαλέγουν τα προιόντα τους. Το γιατί τα διαλέγουν ας μη μας αφορά! Ο καθένας διαλέγει για δικούς του λόγους!
Κόμπλεξ δεν είναι να θέλεις να πάρεις κάτι ακριβό, για να το παίξεις κάποιος! Κόμπλεξ είναι να κρίνεις αυτόν που το παίρνει, επειδή δεν μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ!