Αποστολέας Θέμα: Grand Seiko vs Swiss made  (Αναγνώστηκε 82649 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

grecellin

• Επισκέπτης
Απ: Grand Seiko vs Swiss made
« Απάντηση #285 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 15:39:19 μμ »
... δε γερνάει, δεν παλιώνει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 15:49:15 μμ »
Τα κανει ολα και συμφερει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #287 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 16:07:36 μμ »
...εγώ πάντως στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι τους πρώτους, άσχετα αν δεν μου αρέσουν.
Πάντα για να είσαι πρώτος κάποιος λόγος υπάρχει!
Δεν είμαστε εμείς (που δεν έχουμε) οι έξυπνοι και όλοι  οι άλλοι (όσοι έχουν)είναι βλάκες!!
Κάποια πράγματα πρέπει να έχουμε την τόλμη να τα παραδεχόμαστε! Δεν έχουμε πάντα εμείς δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο!
Εγώ προσωπικά μετά την εγγραφή μου στο φόρουμ, έχω αλλάξει γνώμη για πολλά πράγματα και δε ντρέπομαι να το πω.
Κάποιες εταιρείες δεν ήθελα ούτε να τις δω, μόνο και μόνο επειδή δεν είχα τη δυνατότητα να αποκτήσω τα ρολόγια τους, ενώ σήμερα εύχομαι να μπορούσα να το κάνω, γιατί πραγματικά αξίζουν πολύ περισσότερο απ᾽ότι νόμιζα - και σε αυτό με βοήθησαν εκτός από πολλούς φίλους από εδώ μέσα και το γεγονός ότι έχω μάθει να βάζω νερό στο κρασί μου και να μην κρύβομαι πίσω από την αρχική μου γνώμη!!
Ας ξεκολλήσουμε λοιπόν! Ας ανοίξουμε το μυαλό μας και αν δεν έχουμε τη δύναμη να παραδεχτούμε τους καλύτερους, τουλάχιστον ας σεβαστούμε αυτούς που διαλέγουν τα προιόντα τους. Το γιατί τα διαλέγουν ας μη μας αφορά! Ο καθένας διαλέγει για δικούς του λόγους!
Κόμπλεξ δεν είναι να θέλεις να πάρεις κάτι ακριβό, για να το παίξεις κάποιος! Κόμπλεξ είναι να κρίνεις αυτόν που το παίρνει, επειδή δεν μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 05, 2014, 16:11:30 μμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 16:11:49 μμ »
...εγώ πάντως στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι τους πρώτους, άσχετα αν δεν μου αρέσουν.
Δεν είμαστε εμείς (που δεν έχουμε) οι έξυπνοι και όλοι  οι άλλοι (όσοι έχουν)είναι βλάκες!!
Κάποια πράγματα πρέπει να έχουμε την τόλμη να τα παραδεχόμαστε! Δεν έχουμε πάντα εμείς δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο!
Εγώ προσωπικά μετά την εγγραφή μου στο φόρουμ, έχω αλλάξει γνώμη για πολλά πράγματα και δε ντρέπομαι να το πω.
Κάποιες εταιρείες δεν ήθελα ούτε να τις δω, μόνο και μόνο επειδή δεν είχα τη δυνατότητα να αποκτήσω τα ρολόγια τους, ενώ σήμερα εύχομαι να μπορούσα να το κάνω, γιατί πραγματικά αξίζουν πολύ περισσότερο απ᾽ότι νόμιζα - και σε αυτό με βοήθησαν εκτός από πολλούς φίλους από εδώ μέσα και το γεγονός ότι έχω μάθει να βάζω νερό στο κρασί μου και να μην κρύβομαι πίσω από την αρχική μου γνώμη!!
Ας ξεκολλήσουμε λοιπόν! Ας ανοίξουμε το μυαλό μας και αν δεν έχουμε τη δύναμη να παραδεχτούμε τους καλύτερους, τουλάχιστον ας σεβαστούμε αυτούς που διαλέγουν τα προιόντα τους. Το γιατί τα διαλέγουν ας μη μας αφορά! Ο καθένας διαλέγει για δικούς του λόγους!
Κόμπλεξ δεν είναι να θέλεις να πάρεις κάτι ακριβό, για να το παίξεις κάποιος! Κόμπλεξ είναι να κρίνεις αυτόν που το παίρνει, επειδή δεν μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ!
μαζι σου ειμαι και φυσικα υπαρχει λογος που η ρολεξ παει τοσο καλα και την σεβομαι απολυτα!πολυ απλα θεωρω οτι αν ειχα να επιλεξω ενα ρολοι στα 5-10 χιλιαρικα δεν θα περνα ρολεξ τοσο απλα το γιατι το απανταει ο καθενας διαφορετικα αλλοι λενε οτι δεν το θελουν επειδη θεωρουν οτι καποιος το αγοραζει μονο για επειδιξη εγω δεν θα το αγοραζα επειδη θελω λογου χαρη open case back και αλλα complications πχ moonphase που δεν παιζουν τα ρολεξ εκει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #289 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 16:22:21 μμ »
μαζι σου ειμαι και φυσικα υπαρχει λογος που η ρολεξ παει τοσο καλα και την σεβομαι απολυτα!πολυ απλα θεωρω οτι αν ειχα να επιλεξω ενα ρολοι στα 5-10 χιλιαρικα δεν θα περνα ρολεξ τοσο απλα το γιατι το απανταει ο καθενας διαφορετικα αλλοι λενε οτι δεν το θελουν επειδη θεωρουν οτι καποιος το αγοραζει μονο για επειδιξη εγω δεν θα το αγοραζα επειδη θελω λογου χαρη open case back και αλλα complications πχ moonphase που δεν παιζουν τα ρολεξ εκει.

δε διαφωνώ πουθενά!
Απλά εν ολίγοις αναφέρω: πάρτε ό,τι ρολόι γουστάρετε, αλλά σταματήστε να τα βάζετε με τους άλλους που (για τους δικούς τους λόγους) διαλέγουν κάτι διαφορετικό από εσάς !
εννοείται ότι δεν αναφέρομια σε κανέναν προσωπικά!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 16:25:19 μμ »
Ο george εχει τη μοναδικη ικανοτητα να στρεφει σιγα-σιγα οποιοδηπτε θεμα στο ''.....περι Rolex''.

Η Ρολεξ πουλαει  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #291 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 16:27:46 μμ »
Ο george εχει τη μοναδικη ικανοτητα να στρεφει σιγα-σιγα οποιοδηπτε θεμα στο ''.....περι Rolex''.

Η Ρολεξ πουλαει  ;D

Όχι μόνο ο Γιώργος....όλοι φταίνε...
 :-[
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 16:29:01 μμ »

Η Ρολεξ πουλαει  ;D
περιεργο...πολλα δυνατα θεματα,δεν εχουν καν τη λεξη Ρολεξ! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 16:31:20 μμ »

Τοτε θα ΄ναι η ιδεα μου  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 16:37:21 μμ »

Τοτε θα ΄ναι η ιδεα μου  ;D
ψαξε το φορουμ,θα μεινεις εκπληκτος! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #295 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 16:41:27 μμ »
Μα τι να κάνουμε; Για όλους γράφουμε αλλά δεν "τραβάνε". Δείτε τη Graham London. Μόνο ο Αποστόλης τη συμπαθεί και ενδιαφέρεται.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 16:42:29 μμ »
Μα τι να κάνουμε; Για όλους γράφουμε αλλά δεν "τραβάνε". Δείτε τη Graham London. Μόνο ο Αποστόλης τη συμπαθεί και ενδιαφέρεται.
καλο   :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 16:43:52 μμ »
Φαγωθηκατε λιγο...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 16:45:00 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Ιανουάριος 05, 2014, 16:47:00 μμ »
οτι αυτο ειναι ας πουμε οτι καλυτερο μπορεις να παρεις με τα λεφτα που ζηταει? μπορει...αφηστε καποιους να διαφωνουν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions