Δύσκολη επιλογή... Όλα είναι εξαιρετικά και οι διαφορές είναι στις λεπτομέρειες. Με ανάποδη σειρά προτίμησης:
6. Alpinist: Χαρακτήρας και Ιστορία. Θα το πάρω κάποια στιγμή, αλλά μάλλον δε θα το φοράω συχνά. Θα το πάρω για να το έχω...
5. SARB033: Κλασσικό dress. Poor Man's GS. Αν και είμαι μεγάλος, νομίζω πως δεν έχει φτάσει ακόμα η ώρα να φορέσω κάτι τόσο συντηρητικό...
4. SARG013: Φανταστικό! Κρίμα για τους δείκτες, συμφωνώ με τον Ηλία. Θα το έπαιρνα όμως, είναι πολύ ωραίο, συνολικά.
3. SARG009: Θα το επέλεγα άνετα αν η γραμματοσειρά ήταν ισομεγέθης. Το dial μου θυμίζει έντονα έναν ευσεβή πόθο μου, το "Θεϊκό" Brightz (SAGL001):
2. SARG007: Μ' αρέσει! Καντράν και δείκτες σε κλασσικό military στυλ (αδυναμία μου), που όμως το βρίσκεις σε πολλά ρολόγια.
Μου άρεσε η βουρτσισμένη στεφάνη και το ιδιαίτερο, υπόλευκο χρώμα που έχουν οι αριθμοί. Πολύ κοντά στο Νο1 "μου".
1. SARG003: Τα έχει όλα: Λιτό, απέριττο, με DNA από Alpinist, sport αλλά και "σοβαρό". Δείχνει ακριβότερο. Ιδανικό για κάθε μέρα, στη δουλειά ή στη βόλτα.
Έχει αυτό το απροσδιόριστο "κάτι" που σε κάνει να σκέφτεσαι "πώς το κάνανε πάλι...;" Νικόλα, αυτό! -Θ.
Ωραίο ποστ Θοδωρή!
α.Τι εννοείς ότι στο 009 η γραμματοσειρά δεν ειναι ισομεγέθης.
Δεν το καταλαβαινω στις φωτο.
β.Εσύ φταις για όλα
Κανονικά πρέπει να μου πάρεις ένα sarg δώρο
edit : οκ, τώρα το είδα σε μια πιο καλή φωτό
το 12 και το 6 έχουν πιο μεγάλη γραμματοσειρά