0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου αρέσει η κάσα a-la Tansocean. Αλλά αυτός ο κυκλωπας μου κάθεται στο στομάχι.
Άσχετη ερώτηση....Το καντράν 12-3-6-9 με το date στις 4:30 και οι aviator δείκτες του SRPC31 Landmaster, υπάρχουν σε κάποιο diver;;;Οχι απαραίτητα σε Seiko ......Ξερω για το Spork αλλα δεν υπαρχει που-θε-να
Παράθεση από: Wagner669 στις Νοέμβριος 19, 2019, 02:00:05 πμΆσχετη ερώτηση....Το καντράν 12-3-6-9 με το date στις 4:30 και οι aviator δείκτες του SRPC31 Landmaster, υπάρχουν σε κάποιο diver;;;Οχι απαραίτητα σε Seiko ......Ξερω για το Spork αλλα δεν υπαρχει που-θε-ναΔες το Sinn 857. Σε άλλη κατηγορία τιμής βέβαια, αλλά ρολογάρα... Ίσως και η Bell & Ross να βγάζει κάτι παραπλήσιο.Αν το τεντώσω κι άλλο, ίσως Magrette Moana Pacific...; -Θ.
Υπάρχει πριν χρόνια το versus στο wus νομίζω,657 vs spork, αλλά δεν έχει κορώνα στο 4
Πόσα GS , κυκλοφορούν στο φορουμ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.