0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραίο αλλά το θεωρώ ακριβό σε σχέση με αντίστοιχου ύφους ανταγωνιστικά citizen.
Επίσης σήμερα πάνω στο χαζεμα της Κυριακής έπεσα πάνω σε αυτά τα διαμαντακια:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εχει σε διαφορα χρώματα, είναι collaboration λέει με το Wired και φυσικά limited και sold out πια. Ξέρουμε τίποτα παραπάνω; Δεν τα είχα ματαδει.
Θα έρθουν εδώ; Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να κάνω ένα research
Mαριε το αδελφακι snj025 το βλεπω μονο σε ενα καταστημα στο σκρουτζ, οποτε δεν γνωριζω αν θα ερθουν εδω. Επισης με καθε επιφυλαξη νομιζω πως δεν υπαρχει επισημος εισαγωγεας στην χωρα μας.Για τις τιμες παντος και στα ξενα φορα παιζει γκρινια.
Παράθεση από: Karthan7 στις Απρίλιος 26, 2020, 17:31:09 μμMαριε το αδελφακι snj025 το βλεπω μονο σε ενα καταστημα στο σκρουτζ, οποτε δεν γνωριζω αν θα ερθουν εδω. Επισης με καθε επιφυλαξη νομιζω πως δεν υπαρχει επισημος εισαγωγεας στην χωρα μας.Για τις τιμες παντος και στα ξενα φορα παιζει γκρινια.Κάποιες από τις εκδόσεις είναι exclusive σε κάποιες αγορές και στις μπουτίκ.Στο skroutz το βλέπω σε πολύ υψηλή τιμή. Εδώ και τα τρία είναι περίπου στα 300 ευρώ που δεν είναι κακή τιμή νομίζω.
Παράθεση από: blah στις Απρίλιος 27, 2020, 02:36:11 πμΠαράθεση από: Karthan7 στις Απρίλιος 26, 2020, 17:31:09 μμMαριε το αδελφακι snj025 το βλεπω μονο σε ενα καταστημα στο σκρουτζ, οποτε δεν γνωριζω αν θα ερθουν εδω. Επισης με καθε επιφυλαξη νομιζω πως δεν υπαρχει επισημος εισαγωγεας στην χωρα μας.Για τις τιμες παντος και στα ξενα φορα παιζει γκρινια.Κάποιες από τις εκδόσεις είναι exclusive σε κάποιες αγορές και στις μπουτίκ.Στο skroutz το βλέπω σε πολύ υψηλή τιμή. Εδώ και τα τρία είναι περίπου στα 300 ευρώ που δεν είναι κακή τιμή νομίζω.300 ευρώ είναι σούπερ τιμή
Ο αντικαταστατης του 007,στα 259 ευρωhttps://www.skroutz.gr/s/20966093/Seiko-SRPD55K3.html
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.