0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστευω οτι στο συγκεκριμενο μοντελο θα παιξει πολυ παιχνιδι με μενταρισματα απο τους κατοχους
Έπεσε το μάτι μου πριν λίγο στο facebook. James Bond...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: astra στις Απρίλιος 27, 2020, 22:56:13 μμΈπεσε το μάτι μου πριν λίγο στο facebook. James Bond...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο facebook Marketplace εχψει αρχισει να συναγωνιζεται στα ισα τις αγγελιες στο insomnia...
Είναι σε άψογη κατάσταση! Σπάνιο λογω της ηλικίας του.Ένα από τα πιο δύσκολα κ προβληματικά modules στην ιστορία των ψηφιακών! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 27, 2020, 23:16:41 μμΕίναι σε άψογη κατάσταση! Σπάνιο λογω της ηλικίας του.Ένα από τα πιο δύσκολα κ προβληματικά modules στην ιστορία των ψηφιακών! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπελαλιδικο?
Roger!
Τα AGAM που πόσταρα τις προάλλες είναι προσπάθεια για αναγέννηση και εκμοντερνισμό του 007.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.