0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nαι ρε Αλέκο...Εύκολα βρίσκεται.Και κατά καιρούς σκάνε μεταχειρισμένα στο reckon με κάνα $150..
Παράθεση από: Vagelis στις Φεβρουάριος 24, 2015, 22:14:10 μμNαι ρε Αλέκο...Εύκολα βρίσκεται.Και κατά καιρούς σκάνε μεταχειρισμένα στο reckon με κάνα $150..δεν ξέρω τι είναι τούτο που λες και το λινκ που εβαλε ο Γιώργης είναι απο Αμέρικα και δεν στέλνει Ελλάδα.. θα το δούμε γιατί πάντα μου άρεσε ..όταν το πάρω απόφαση τότε θα μου το βρείτε εσείς καμάρια μου
ρε συ Νίκο βγαίνει και σε πορτοκαλί ρε φίλε... ...(ιδέα δεν είχα)
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 24, 2015, 20:46:06 μμρε συ Νίκο βγαίνει και σε πορτοκαλί ρε φίλε... ...(ιδέα δεν είχα)Δεν θα το προτιμούσα.
σιγά μη σε άφηνα να το πάρεις!! ...όταν βγει το πορτοκαλί Pelagos μάλιστα!! Με τις ευχές μου τότε!
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 25, 2015, 00:48:55 πμσιγά μη σε άφηνα να το πάρεις!! ...όταν βγει το πορτοκαλί Pelagos μάλιστα!! Με τις ευχές μου τότε! Xρειάζεται προσωπικότητα για να υποστηρίξει πετυχημένα μια εταιρεία πορτοκαλί ρολόι.Η tudor δεν την εχει, η seiko την έχει
Ρε συ Νικόλα, είναι που είναι άσχημο το Tudor, εσύ το αποτελείωσες...!
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 24, 2015, 22:32:59 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Φεβρουάριος 24, 2015, 22:14:10 μμNαι ρε Αλέκο...Εύκολα βρίσκεται.Και κατά καιρούς σκάνε μεταχειρισμένα στο reckon με κάνα $150..δεν ξέρω τι είναι τούτο που λες και το λινκ που εβαλε ο Γιώργης είναι απο Αμέρικα και δεν στέλνει Ελλάδα.. θα το δούμε γιατί πάντα μου άρεσε ..όταν το πάρω απόφαση τότε θα μου το βρείτε εσείς καμάρια μου http://www.watchrecon.com/
Παράθεση από: WhiteLionR στις Φεβρουάριος 25, 2015, 01:19:10 πμΡε συ Νικόλα, είναι που είναι άσχημο το Tudor, εσύ το αποτελείωσες...! Κι όμως σε vs ξέρεις πόσοι θα το ψήφιζαν, μόνο και μόνο που είναι θυγατρική;;; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.