0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 17, 2015, 15:11:49 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)αντι για χυτρα?
Παράθεση από: stelakos στις Ιούνιος 17, 2015, 15:15:05 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 17, 2015, 15:11:49 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)αντι για χυτρα?Η χυτρα που ειχε πεσει μεσα ο Οβελίξ όταν ήταν μικρος είναι.
ΠΑΡΑ πολλά λεφτά ρε συ Βαγγέλη (Ironhawk)!!!!
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 19, 2015, 00:17:01 πμΠΑΡΑ πολλά λεφτά ρε συ Βαγγέλη (Ironhawk)!!!! Στο τέλος Χάρη, βλέπω να αγοράζω ότι link βλέπω μπροστά μου!
Παράθεση από: IronHawk στις Ιούνιος 19, 2015, 20:25:41 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιούνιος 19, 2015, 00:17:01 πμΠΑΡΑ πολλά λεφτά ρε συ Βαγγέλη (Ironhawk)!!!! Στο τέλος Χάρη, βλέπω να αγοράζω ότι link βλέπω μπροστά μου! με όλο τον σεβασμό και όχι ότι μου πέφτει και λόγος αλλα έχω μια εντύπωση ότι καλο θα ηταν να μην αγοράζεις κάθε μερα ρολοι,οχι τπτ αλλο προλαβαίνεις να τα φοράς;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.