0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αν και από τα λιγότερο δημοφιλή στα φόρα, το θεωρώ όμορφο και πολύ ιδιαίτερο ρολόι με αναφορές στην ιστορία της σέικο.(παρά τις όποιες αντιρρήσεις για το κάπως περίεργο κουτάκι της ημερομηνίας..)SARX019.
Παράθεση από: Svl στις Οκτώβριος 09, 2016, 19:38:03 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αν και από τα λιγότερο δημοφιλή στα φόρα, το θεωρώ όμορφο και πολύ ιδιαίτερο ρολόι με αναφορές στην ιστορία της σέικο.(παρά τις όποιες αντιρρήσεις για το κάπως περίεργο κουτάκι της ημερομηνίας..)SARX019.Οι λατινικοι αριθμοί δεν χαιρουν δημοφιλιας.
Αντίθετα, τα καντράν με ΠΛΗΡΕΙΣ αραβικούς, μου θυμίζουν παιδικό, που προσπαθεί να μάθει τις ώρες.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 09, 2016, 21:01:30 μμΑντίθετα, τα καντράν με ΠΛΗΡΕΙΣ αραβικούς, μου θυμίζουν παιδικό, που προσπαθεί να μάθει τις ώρες. Συμφωνώ απόλυτα Γιώργο.Δε ξέρω τι λένε τα φόρα...μ αρέσει πολύ το αυτό σεικο με τους λατινικούς.
http://www.lug2lug.eu/2016/10/09/padi-seiko-lineup-is-expanding/Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.