Α ωραια..Το δικο μου το φοραω τις 4-5 τελευταιες ημερες και ειμαι στο +18...Ας ελπισουμε οτι θα πεσει...
Επανέρχομαι μετά από σχεδόν 6 μήνες και το δικό μου με την 4R36 μηχανή από το +24 που ήταν στην αρχή τώρα βρίσκεται στο +5!!!
Γι' αυτήν την κατηγορία είναι εκπληκτικό μπορώ να πω, σε σχέση και με τα ελβετικά επίσης. Δεν ξέρω τι κάνουν εκεί οι Ιάπωνες.
Όσον αφορά για την μετακίνηση του δευτερολεπτοδείκτη όταν το ανακινούσα για να κουρδίσει, και είχε μετακινηθεί σχεδόν 10 δεύτερα μπροστά, το έδωσα σε τεχνικό για παρακολούθηση (εξουσιοδοτημένο σέρβις στην περιοχή μου) μου είπε ότι μπορεί να ήταν τυχαίο, και με συμβούλεψε καλύτερα να το φοράω απλά, να μην κουνάω για να κουρδίσει και επίσης να μην το κουρδίζω από το κουρδιστήρι εκτός αν έχει σταματήσει τελείως, γιατί έχει δει και σπασμένα κουρδιστήρια.
....με το κούνημα κουρδίζει, είτε στο χέρι, είτε ΜΕ το χέρι. Τυχαίο δεν είναι, ή ολισθαίνει ο δείκτης στον άξονα, ή ξεφεύγει από το γρανάζι.
Τα άλλα είναι ......παραμύθια. Και δεν το λέω για να σε στεναχωρήσω .

...και τα κουρδιστήρια, είναι για να κουρδίζεις. Αν το παραβιάσεις, πχ κούρδισες, αυξήθηκε η αντίσταση, και συνεχίζεις, τερματίζει, και συνεχίζεις, ε, ναι μπορεί και να σπάσει. Αλλά σε φυσιολογική χρήση, γιατί να σπάσει ?
Σίγουρα ο τεχνίτης ξέρει ?