0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος ξέρει. Νομίζω ότι σιγά σιγά θα πρέπει να στραφούμε όλοι σε microbrands μπας και την «ξεδούν» λίγο όλοι αυτοί οι ρολογοκρατορες, και δεν εννοώ μόνο την seiko.
Παράθεση από: panos_ioannou στις Φεβρουάριος 27, 2019, 18:59:01 μμΠοιος ξέρει. Νομίζω ότι σιγά σιγά θα πρέπει να στραφούμε όλοι σε microbrands μπας και την «ξεδούν» λίγο όλοι αυτοί οι ρολογοκρατορες, και δεν εννοώ μόνο την seiko.Ενα δικιο το εχεις,αλλα αυτη την εποχη υπαρχει μια αλλη πιο μεγαλη μαχη ,εχει να κανει με ενα μεριδιο που δεν ασχολειται ο κοσμος στην Ελλαδαsmartwatches
Είναι όμως πολύ όμορφος ο χελώνοβασιλιάς ...
Παράθεση από: panos_ioannou στις Φεβρουάριος 27, 2019, 18:53:46 μμΕίναι όμως πολύ όμορφος ο χελώνοβασιλιάς ...Και αυτό όμως δεν πάει πίσω ε(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάρτιος 04, 2019, 21:38:33 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραία φωτό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.