Καλημερα σε ολους,λοιπον σας βρισκω και εδω...να σας ενημερωσω οτι εκατσα και διαβασα ολες τις σελιδες του νηματος αυτου!
Εχω στην κατοχη μου ενα seiko chronograph SSB239P1 και Seiko Premier Perpetual SNQ145P1.
Ο WhiteLionR και ο Giorgos_I με πολυ καλες πληροφοριες με βοηθησαν και με ενημερωσαν για 3 παλια seiko(που το ενα μαλλον ειναι ιμιτασιον και δεν θα ασχοληθω).Θελω να αναπαλαιωσω τα αλλα δυο.Ακομα δεν τα εχω παει σε μαστορα αν και εχω βρει δυο,εναν στον Χαλανδρι που λεγεται Κ....ς Σ......ς και εναν στο κεντρο που λεγεται Σ.......Σ.(Δεν τα γραφω για λογους διαφημισης).Θα ηθελα με π.μ. οποιος μπορει να μου στειλει αν αυτοι οι δυο ειναι αξιολογοι ωστε να παω και αν ξερει και καποιους αλλους που να ξερει το τι δουλεια κανουν και να ασχολουνται με αναπαλαιωσεις!(Γιατι στην επισημη αντιπροσωπεια εχω πολυ ασχημη εμπειρια απο μια αλλαγη μπαταριας,αλλα ευτυχως ολα καλα απλα δεν θελω να ξαναπαω!)
Τωρα παμε σε δευτερο θεμα,εχω κολλησει ασχημα με αυτο γιατι θελω ενα kinetic seiko srg019p1 μου αρεσει παρα πολυ!!!Θα ηθελα οποιος μπορει να μου γραψει για αυτο το ρολοι πληροφοριες (οσες πιο πολλες αν γινεται).Ποτε ακριβως βγηκε γιατι δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ προσφατο..για την μηχανη του..?Την τιμη δεν την βλεπεται λιγο up?Σε καταστημα που πηγα πριν προλαβω να κανω παζαρι μου το κατεβασε -40ευρω δεν ξερω αν επεφτε και αλλο γιατι το ειχε σε δευτερο καταστημα του και δεν το εχω δει απο κοντα.Το βρηκα στο ebay μονο απο αυτον τον πωλητη και παραθετω και το link αμα εχει αγορασει καποιος απο αυτον?Στα συν ειναι οτι ειναι απο Αγγλια και δεν εχει τελωνειο και μαλλον εχει και φυσικο καταστημα.
https://www.ebay.com/itm/Seiko-Sportura-Kinetic-Mens-Watch-SRG019P1/332828387172?epid=2254531496&hash=item4d7e1e2764:g:7wMAAOSwoW1btT0d:rk:1:pf:0#shpCntIdΣτο creation το ειχα βρει (τωρα δεν το εχει) κανα μηνα περιπου πριν στα 380 αν θυμαμαι καλα με μπλε καντραν και λουρακι και δεν προχωρησα και μαλλον κακως γιατι θα του εβαζα εδω μπρασελε.
Στα αλλα internetικα καταστηματα οπως dutyfree,watcheszon,watches88 δεν το βρισκω.
Ευχαριστω παρα πολυ γιατι το ξερω οτι κουρασα με το σεντονι αλλα επρεπε να τα πω ολα..χαχαχαχα