petros249 και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Tudor58 στις Μάιος 12, 2019, 10:13:35 πμΜου αρέσει πολύ τελικα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο το ψαροκόκαλο.Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 12, 2019, 18:03:42 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλλά κι αυτό το μπλε!
Μου αρέσει πολύ τελικα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλοριζικο! Εννοειται με μπρασελε η σωστη αγορά !Εξαιρετικο ρολοι!
ΚαλορίζικοΜε την πρώτη ευκαιρία φωτό!
Παράθεση από: criskalts στις Μάιος 12, 2019, 22:35:45 μμΠαράθεση από: Tudor58 στις Μάιος 12, 2019, 10:13:35 πμΜου αρέσει πολύ τελικα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο το ψαροκόκαλο.Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 12, 2019, 18:03:42 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλλά κι αυτό το μπλε!Το δεύτερο το αγόρασα προχτές (samurai save the ocean Edition) και έχω ξετρελαθεί πραγματικάΑπίστευτο μπλε πραγματική ομορφιάΤο έχω με μπρασελε βέβαια Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Παράθεση από: k.achilleas στις Μάιος 28, 2019, 22:31:25 μμΠαράθεση από: criskalts στις Μάιος 12, 2019, 22:35:45 μμΠαράθεση από: Tudor58 στις Μάιος 12, 2019, 10:13:35 πμΜου αρέσει πολύ τελικα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο το ψαροκόκαλο.Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 12, 2019, 18:03:42 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλλά κι αυτό το μπλε!Το δεύτερο το αγόρασα προχτές (samurai save the ocean Edition) και έχω ξετρελαθεί πραγματικάΑπίστευτο μπλε πραγματική ομορφιάΤο έχω με μπρασελε βέβαια Sent from my SM-G975F using TapatalkΦίλε Αχιλλέα, εσύ αγόρασες Samurai. Αυτό στη φωτογραφία δεν είναι samurai. Εκτός κι αν έγραψες κάτι διαφορετικό και δεν τον κατάλαβα, οπότε ζητάω συγγνώμη για την παρέμβαση. Όπως και να έχει καλορίζικο το samurai!
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 12, 2019, 18:03:42 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτό ( στη φωτό από πάνω) δεν είναι samurai. Αυτό λέω. Αυτό που αγόρασες είναι samurai (αλλά δεν είναι στην πάνω φωτό, είναι αυτό στο λινκ που έβαλες).
Sus 35 mm 180-250$ quartz
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.