0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα πάρω 2 από τα δικά σου
Diameter: 42mmHeight: 14.9mmWaterproof: 100mMovement: 8R48 Power
Το τελευταίο απόκτημα είναι το seiko snj025 Ακολουθούν φωτογραφίες με το ρολόι στον σχεδόν 17cm καρπό μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 10, 2020, 17:12:14 μμΠολύ ωραία συνεργασία με το μοναδικό Studio Ghibli! .... Και φυσικά με την 8R μηχανή, τον μοναδικό πλέον μηχανικό χρονογράφο στη γκάμα της εταιρείας (δυστυχώς). Βλέπουμε επίσης και το Spring drive να παίρνει τον δρόμο του και σε άλλες σειρές στο "πάνω ράφι" , εκτός από τα LX μοντέλα!
Έχει σήμερα η seiko,κάποιο κλασσικό χρονογραφο σε παραγωγη?
Οι spring drive χρονογράφοι είναι υπέροχες μηχανές, σε λειτουργία και σε αίσθηση.Βέβαια τα μοντέλα που τροφοδοτούν εμένα προσωπικά δεν είναι του γούστου μου. Έχοντας όμως δεί σε λειτουργία αυτή την μηχανή, μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.