Αφού την Αμερική θεώρησαν ως πρωταρχικό στόχο οι Ιάπωνες και ανοίχτηκαν πρώτα εκεί...τί παράδειγμα θα έπρεπε να φέρω δηλαδή, από την Ακτή Ελεφαντοστού???
Τώρα που έχουν και ουσιαστική παρουσία στην Ευρώπη , θα κριθούν και εδώ....
Όσο για την αντικειμενικότητα, ποτέ δεν την επικαλεστηκα στα της Seiko, καθένας έχει τις προτιμήσεις του.( Κάποια στιγμή υπόσχομαι να γράψω για την αδυναμία μου στην συγκεκριμένη εταιρεία )
Όσο για τα του Ναζωραίου, σε βρίσκω υπερβολικό τουλάχιστον , αλλά οκ, άποψη σου.....
Και για πες, σε τί άλλο δεν απάντησα?.....
Και θα σου ξαναπώ, Αμερική δεν ειναι υφήλιος, στον υπολοιπο κοσμο δεν την ξερουν καν, σαν παραδειγμα χρησιμοποιείς την εξαίρεση,που δεν το θεωρώ εξαίρεση αλλα για να προχω ρήσει η συζήτηση, ακομα και σε τοπικό επίπεδο αποτυχια ειναι σε πωλήσεις!!!!
Απάντησες στην ανύπαρκτη υποστήριξη σε ολόκληρη την υφήλιο;
Που αμα κάτι παθει το ρολόι θα το πάρεις πίσω σε κανα εξάμηνο;
Απάντησες στο ότι ο μόνος λόγος που ακόμα συζηταμε για την GS ειναι οτι στεκεται στην πλάτη και στους πελάτες της Seiko και δεν έχει βρει ακόμα το κοινό τής;
Οτι μετά απο τόσα χρονια promotion, συζητήσεων καινοτομιών, διαφημίσεις,limited επί limited, καταιγισμό καινούργιων μοντέλων χωρίς προσανατολισμό, τα πετυχημένα της παγκόσμια μοντελα ειναι ΙΣΩΣ ενα; αν οχι κανένα;
Οσο για την υπερβολή, ακομα και εκει εσυ το ξεκίνησες οταν έλεγες κάτι για μετοχές και .. χαρτοφυλάκια ενώ εγώ απλώς διατυπωνα την αποψη μού ,λάθος η σωστη
Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk