Αποστολέας Θέμα: Seiko  (Αναγνώστηκε 1765223 φορές)

0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Alexandros00

• Επισκέπτης
Απ: Seiko
« Απάντηση #15165 στις: Ιούλιος 16, 2020, 18:52:07 μμ »
Αφού την Αμερική θεώρησαν ως πρωταρχικό στόχο οι Ιάπωνες και ανοίχτηκαν πρώτα εκεί...τί παράδειγμα θα έπρεπε να φέρω δηλαδή, από την Ακτή Ελεφαντοστού???
Τώρα που έχουν και ουσιαστική παρουσία στην Ευρώπη , θα κριθούν και εδώ....
Όσο για την αντικειμενικότητα, ποτέ δεν την επικαλεστηκα στα της Seiko, καθένας έχει τις προτιμήσεις του.( Κάποια στιγμή υπόσχομαι να γράψω για την αδυναμία μου στην συγκεκριμένη εταιρεία )
Όσο για τα του Ναζωραίου, σε βρίσκω υπερβολικό τουλάχιστον , αλλά οκ, άποψη σου.....

Και για πες, σε τί άλλο δεν απάντησα?.....
Και θα σου ξαναπώ, Αμερική δεν ειναι υφήλιος, στον υπολοιπο κοσμο δεν την ξερουν καν, σαν παραδειγμα χρησιμοποιείς την εξαίρεση,που δεν το θεωρώ εξαίρεση αλλα για να προχω ρήσει η συζήτηση, ακομα και σε τοπικό επίπεδο αποτυχια ειναι σε πωλήσεις!!!!
Απάντησες στην ανύπαρκτη υποστήριξη σε ολόκληρη την υφήλιο;
Που αμα κάτι παθει το ρολόι  θα το πάρεις πίσω σε κανα εξάμηνο;
Απάντησες στο ότι ο μόνος λόγος που ακόμα συζηταμε για την GS ειναι οτι στεκεται στην πλάτη και στους πελάτες της Seiko και δεν έχει βρει ακόμα το κοινό τής;
Οτι μετά απο τόσα χρονια promotion, συζητήσεων  καινοτομιών, διαφημίσεις,limited επί limited, καταιγισμό καινούργιων μοντέλων χωρίς προσανατολισμό,  τα πετυχημένα της παγκόσμια μοντελα ειναι ΙΣΩΣ ενα; αν οχι κανένα;
Οσο για την υπερβολή, ακομα και εκει εσυ το ξεκίνησες οταν έλεγες κάτι για μετοχές και ..  χαρτοφυλάκια ενώ εγώ απλώς διατυπωνα την αποψη μού ,λάθος η σωστη

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος geezerv

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15166 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:10:45 μμ »
Άλεξ στα περί αυτοκίνησης δεν ανακατευομαι. Δηλαδή  τα Grand Seiko είναι γνωστά μόνο στο Αμέρικα? Στην Ευρώπη και Ασία δεν την ξέρει ούτε η μάνα της?
Αν δεν κάνω λάθος η GS παράγει γύρω στις 60.000!Δεν πουλούσε ούτε θα πουλήσει ποτε εκατομμύρια...
Τεσπά στο μόνο που συμφωνώ ειναι στο 4 με τα limited edition.Οντως δειχνει να το παρατραβάει...
Δηλαδή η GS πάει για ξαφνικό θάνατο ενώ έχει επενδύσει και επενδύει μέχρι τώρα?
Το αν θα έχουν τύχη εν ολίγοις θα φανεί αργά η γρήγορα.Εσύ τους έστειλες στο άλλο κόσμο! Μου θυμισες Άγγελο Αναστασιάδη έτσι που έγραφες για θάνατο! ;D
ΥΓ: Για τα Spring Drive εισαι λάθος. Απάντησε με σαφήνεια ο Gnl1977.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #15167 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:13:06 μμ »
Μα και για την υποστήριξη απάντησα...
Κάθε εξουσιοδοτημένο κατάστημα αναλαμβάνει τα του σέρβις. Όσο για τους 6 μήνες που λες, πού το είδες αυτό?? Γιατί εγώ ξέρω για περιπτώσεις μέχρι 3 μήνες...
Τώρα για το σε ποιες πλάτες στηρίζεται, θεωρώ πως δεν χρειάζεται απάντηση.... Έγραψα παραπάνω ότι η εταιρεία είναι είναι το luxury παρακλάδι της Seiko. Και για να το πώ και αλλιώς, η GS είναι η Seiko! ....

Τα "τόσα χρόνια" που λες είναι τα μόλις 10, από το 2010 που η φίρμα κυκλοφόρησε και εκτός Ιαπωνίας...... Και 3 μόλις, από το 2017 που λανσαρίστηκε με δικό της Logo....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #15168 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:14:38 μμ »
Τις υπερβολές δεν τις ξεκίνησα εγώ, άλλος ανέφερε για "αποτυχία" μιας εταιρείας που συνεχώς κάνει επεκτατικά ανοίγματα....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15169 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:19:17 μμ »
Alex τα luxury watches απευθύνονται σε niche markets. Είναι αδύνατον μια εταιρία που κατασκευάζει προϊόντα πολυτέλειας να προσπαθήσει να πουλήσει σε αγορές που ο βασικός καταναλωτής παλεύει για τον βιοπορισμό του. Οπότε για τα ρολόγια, το παράδειγμα της Β.Αμερικής θα είναι πάντα Υπερατού.

Και μην συγχέεις τα αυτοκίνητα με τα ρολόγια.
Επί τη ευκαιρία να θυμίσω ότι κινητήρα Ferrari έχουμε δει στις Dino 246 που δεν είχαν καν το badge της Ferrari πάνω, στο Fiat Dino, στην Lancia Thema 8.32 και Stratos. Είδες καμία ξεφτίλα;
Δεν αναφέρω καν περιπτώσει Maserati 4200GT, GranTurismo, MC12, Alfa Romeo 8C, Giulia & Stelvio Quadrifoglio που είχαν και έχουν είτε αυτούσια μοτέρ Ferrari ή μπλοκ της οικογένειας των κινητήρων της Ferrari.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15170 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:20:50 μμ »

Άλεξ στα περί αυτοκίνησης δεν ανακατευομαι. Δηλαδή  τα Grand Seiko είναι γνωστά μόνο στο Αμέρικα? Στην Ευρώπη και Ασία δεν την ξέρει ούτε η μάνα της?
Αν δεν κάνω λάθος η GS παράγει γύρω στις 60.000!Δεν πουλούσε ούτε θα πουλήσει ποτε εκατομμύρια...
Τεσπά στο μόνο που συμφωνώ ειναι στο 4 με τα limited edition.Οντως δειχνει να το παρατραβάει...
Δηλαδή η GS πάει για ξαφνικό θάνατο ενώ έχει επενδύσει και επενδύει μέχρι τώρα?
Το αν θα έχουν τύχη εν ολίγοις θα φανεί αργά η γρήγορα.Εσύ τους έστειλες στο άλλο κόσμο! Μου θυμισες Άγγελο Αναστασιάδη έτσι που έγραφες για θάνατο! ;D
ΥΓ: Για τα Spring Drive εισαι λάθος. Απάντησε με σαφήνεια ο Gnl1977.

Δεν ειπα κάτι για ξαφνικό θάνατο.  Κανονικό θανατο αναφέρθηκα ,οπότε και αν έρθει αυτός.
Δεν νομιζω οτι πρέπει να σου κανει εντύπωση ότι την GS δεν την ξέρει κανείς. Δεν είναι κοινό μυστικό...
Για τις μηχανές spring driveδεν είπα κάτι ρε παιδιά!!! Είναι φανταστικές quartz μηχανές

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15171 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:22:00 μμ »
Μα και για την υποστήριξη απάντησα...
Κάθε εξουσιοδοτημένο κατάστημα αναλαμβάνει τα του σέρβις. Όσο για τους 6 μήνες που λες, πού το είδες αυτό?? Γιατί εγώ ξέρω για περιπτώσεις μέχρι 3 μήνες...
Τώρα για το σε ποιες πλάτες στηρίζεται, θεωρώ πως δεν χρειάζεται απάντηση.... Έγραψα παραπάνω ότι η εταιρεία είναι είναι το luxury παρακλάδι της Seiko. Και για να το πώ και αλλιώς, η GS είναι η Seiko! ....

Τα "τόσα χρόνια" που λες είναι τα μόλις 10, από το 2010 που η φίρμα κυκλοφόρησε και εκτός Ιαπωνίας...... Και 3 μόλις, από το 2017 που λανσαρίστηκε με δικό της Logo....
Αυτόν τον τροπο μέτρησης σου Γιώργο....
Σε λίγο θα λέμε οτι η GS δεν έχει ιδρυθεί ακομα,ειναι στα σπάργανα.. 

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15172 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:25:03 μμ »
Η Seiko...ειναι η Seiko...
Μην τρελαθούμε κιολας...
Κανε ένα γκάλοπ σε χίλιους κανονικούς από γνωσεις ρολογιών ανθρώπων και ρωτα τους για Grand  Seiko και για απλή Seiko και κρίνε μόνος σού..

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #15173 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:25:15 μμ »
....
Επί τη ευκαιρία να θυμίσω ότι κινητήρα Ferrari έχουμε δει στις Dino 246 που δεν είχαν καν το badge της Ferrari πάνω, στο Fiat Dino, στην Lancia Thema 8.32 και Stratos. Είδες καμία ξεφτίλα;
Δεν αναφέρω καν περιπτώσει Maserati 4200GT, GranTurismo, MC12, Alfa Romeo 8C, Giulia & Stelvio Quadrifoglio που είχαν και έχουν είτε αυτούσια μοτέρ Ferrari ή μπλοκ της οικογένειας των κινητήρων της Ferrari.

Άψογος! Σε ένα πόστ ανέφερες μερικούς από τους θρύλους της αυτοκίνησης!
Τιμάς το nick σου φίλε!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15174 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:30:20 μμ »
Alex τα luxury watches απευθύνονται σε niche markets. Είναι αδύνατον μια εταιρία που κατασκευάζει προϊόντα πολυτέλειας να προσπαθήσει να πουλήσει σε αγορές που ο βασικός καταναλωτής παλεύει για τον βιοπορισμό του. Οπότε για τα ρολόγια, το παράδειγμα της Β.Αμερικής θα είναι πάντα Υπερατού.

Και μην συγχέεις τα αυτοκίνητα με τα ρολόγια.
Ωπα.... οσο αφορα τα αυτοκίνητα, μίλησα με συγκεκριμένο παράδειγμα.
Παρακαλώ μην αλλάζετε τα λεγόμενα μού, ήμουν επαγγελματιας στα αυτοκινητα για αρκετα χρονια με πολλές γνώσεις.
Ας προσέχουμε λίγο.
Είπα,πάρε ένα φιατ και βάλε τον κινητηρα της La Ferrari. ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ στη σημερον εποχή

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #15175 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:33:28 μμ »
Όταν παίρνεις τον κινητήρα από Φίατ και τον βάζεις σε Φερράρι τί είναι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15176 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:36:37 μμ »
Και γιατί είναι ξεφτίλα αυτό; αλήθεια δεν σε καταλαβαίνω.

Το αρτιότερο 4τροχο που κατασκευάστηκε ποτέ, η McLaren F1, είχε κινητήρα BMW. Είδες να ξεφτιλίστηκε;

Ξεφτίλα για μένα είναι να έχεις σήματα Ferrari και να μην έχεις κινητήρα Ferrari.

https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/ferraris-30k-fiat-500-abarth

Το αν ήσουν επαγγελματίας στο χώρο, δεν μου λέει κάτι. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να αποδείξεις αυτό που υποστηρίζεις, το παλαιότερο ιδίωμά σου, δεν αποδεικνύει και τα λεγόμενά σου. Θα έχεις τις γνώσεις σου σίγουρα σε τομείς αγοραπωλησιών.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15177 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:36:44 μμ »
Κάτι το φυσιολογικό.
Το αντίθετο δεν ειναι φυσιολογικό, και καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ .

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15178 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:39:17 μμ »
Η Ferrari στην Fiat ανήκει!

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15179 στις: Ιούλιος 16, 2020, 19:40:19 μμ »
Αν ειναι δυνατον να συζητάμε το γιατι ειναι ξεφτίλα να βάλεις τον κινητηρα της La Ferrari σε ενα Fiat και οχι τίποτα άλλο...να βγαίνω και υπερβολικος ...Έλεος ειλικρινά.
Ρε συ Busso ολα τα άκυρα παραδειγματα με τα αμάξια τι μου τα λές;
Ενα παράδειγμα έφερα και πας να γράψεις τομο τι γινόταν στα αυτοκινητα προ 20ετιας...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions