0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1) Vagelis2) george_3) WhiteLionR4) tetos5) chris56) Actorius7) nicolasg8 ) dgl9) Ilias-G10) Ανδρέας11) stelakos12) g_squared13) jimkar14) charisps15) mandrakoukos16) capt-dim17) PK7318) constantine19) george_fl7420) PanosI21)stavros 198222)typos23) Elvetoast24)nostradamus25) damokles26) marios27) συμφορουμιτης128) συμφορουμιτης229) aboulafia30) time_ keeper
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 08, 2014, 22:26:21 μμΠαράθεση από: time_ keeper στις Νοέμβριος 08, 2014, 22:19:50 μμΔε θελω να τα γραψω ακομα. Αν ομως συμφωνήσει το φορουμ και δεχτει την προταση μου. Θα ενημερώσω τη λίστα με τα νικνεημ.Γεια σου φιλε αποστολη.Δεν εχω προβλημα να μην γραψεις τα ονοματα τους προς το παρων,αν ομως ενας απο τους 2 κερδισει, νομιζω ολοι θα θελαμε να ξερουμε ποιος ειναι και να μας πει και δυο λογια για το ρολοι!
Παράθεση από: time_ keeper στις Νοέμβριος 08, 2014, 22:19:50 μμΔε θελω να τα γραψω ακομα. Αν ομως συμφωνήσει το φορουμ και δεχτει την προταση μου. Θα ενημερώσω τη λίστα με τα νικνεημ.Γεια σου φιλε αποστολη.Δεν εχω προβλημα να μην γραψεις τα ονοματα τους προς το παρων,αν ομως ενας απο τους 2 κερδισει, νομιζω ολοι θα θελαμε να ξερουμε ποιος ειναι και να μας πει και δυο λογια για το ρολοι!
Δε θελω να τα γραψω ακομα. Αν ομως συμφωνήσει το φορουμ και δεχτει την προταση μου. Θα ενημερώσω τη λίστα με τα νικνεημ.
Παράθεση από: time_ keeper στις Νοέμβριος 08, 2014, 22:39:33 μμΠαράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 08, 2014, 22:26:21 μμΠαράθεση από: time_ keeper στις Νοέμβριος 08, 2014, 22:19:50 μμΔε θελω να τα γραψω ακομα. Αν ομως συμφωνήσει το φορουμ και δεχτει την προταση μου. Θα ενημερώσω τη λίστα με τα νικνεημ.Γεια σου φιλε αποστολη.Δεν εχω προβλημα να μην γραψεις τα ονοματα τους προς το παρων,αν ομως ενας απο τους 2 κερδισει, νομιζω ολοι θα θελαμε να ξερουμε ποιος ειναι και να μας πει και δυο λογια για το ρολοι!Τα ονοματα Νικολα πολυ ευχαρίστως να τα μάθουν οι ιδιοκτητες του φορουμ.Στα υπολοιπα μελη δε θα ηθελα να ειναι γνωστό Μεχρι το τέλος. Θα σου στειλω με πμ τα ονόματα και σε ποιον αντιστοιχεί το 1 και το 2. (Να εχει και λιγο σασπενς)!
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 08, 2014, 22:26:21 μμΠαράθεση από: time_ keeper στις Νοέμβριος 08, 2014, 22:19:50 μμΔε θελω να τα γραψω ακομα. Αν ομως συμφωνήσει το φορουμ και δεχτει την προταση μου. Θα ενημερώσω τη λίστα με τα νικνεημ.Γεια σου φιλε αποστολη.Δεν εχω προβλημα να μην γραψεις τα ονοματα τους προς το παρων,αν ομως ενας απο τους 2 κερδισει, νομιζω ολοι θα θελαμε να ξερουμε ποιος ειναι και να μας πει και δυο λογια για το ρολοι!Τα ονοματα Νικολα πολυ ευχαρίστως να τα μάθουν οι ιδιοκτητες του φορουμ.Στα υπολοιπα μελη δε θα ηθελα να ειναι γνωστό Μεχρι το τέλος. Θα σου στειλω με πμ τα ονόματα και σε ποιον αντιστοιχεί το 1 και το 2. (Να εχει και λιγο σασπενς)!
Υπαρχει και η περιπτωση να εχουν βαλει και απο μονοι τους?