0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανετε καλαμπουρι?
εχετε υπομονη?
Λίγο αγνό τρολάρισμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν
πρεπει να φτιαχτουν "οροι"
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 24, 2014, 15:54:47 μμπρεπει να φτιαχτουν "οροι"για ποιο?
Λοιπον αν χειαστειτε Grand Seiko ο Higuchi ειναι πολυ γνωστος μου.Θα σας κανονισω 25% εκπτωση.
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 24, 2014, 15:59:48 μμΠαράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 24, 2014, 15:54:47 μμπρεπει να φτιαχτουν "οροι"για ποιο?Μεχρι ποσες φορες μπορει να κερδιζει το ιδιο μελος?Λεω τωρα εγωΜπορει και ναναι λαθος η σκεψη μου
Νικόλα τα έχουμε ξαναπεί και για να μιλήσω για τον εαυτό μου και όχι γενικά, τα Grand Seiko τα κοιτάς μόνο όταν έχεις φτιάξει συλλογή δυνατή, έχεις ικανοποιήσει τα ωρολογιακά σου πάθη και σου περισσεύουν λεφτά......
Παράθεση από: PanosI στις Νοέμβριος 24, 2014, 15:36:30 μμΝικόλα τα έχουμε ξαναπεί και για να μιλήσω για τον εαυτό μου και όχι γενικά, τα Grand Seiko τα κοιτάς μόνο όταν έχεις φτιάξει συλλογή δυνατή, έχεις ικανοποιήσει τα ωρολογιακά σου πάθη και σου περισσεύουν λεφτά......Ή όταν απλά δεν ασχολείσαι με συλλογές και αλλάζεις ρολόγια σαν τα πουκάμισα, παρά θες κάτι μοναδικό, ξεχωριστό και καλό που θα το κρατήσεις για τα επόμενα 20-30χρόνια!