0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:52:43 μμΔεν εχεις δει τι γινεται στο Παρίσι?Δεν ειμαστε για να μπλεκουμε τώρα.....απάτη seikάκιας είσαι!!Ούτε μια θυσία για τον Ιάπωνα δεν κάνεις!
Δεν εχεις δει τι γινεται στο Παρίσι?Δεν ειμαστε για να μπλεκουμε τώρα.....
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:54:21 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:52:43 μμΔεν εχεις δει τι γινεται στο Παρίσι?Δεν ειμαστε για να μπλεκουμε τώρα.....απάτη seikάκιας είσαι!!Ούτε μια θυσία για τον Ιάπωνα δεν κάνεις! Θα πάμε ένα μήνα εκπαίδευση στους καταδρομείς και μετά βουρ για Παρίσι.Μη μας λάχει τίποτα να είμαστε λίγο προτετοιμασμένοι βρε αδερφέ Παναγιώτης
Παράθεση από: aboulafia στις Ιανουάριος 21, 2015, 23:15:20 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:54:21 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:52:43 μμΔεν εχεις δει τι γινεται στο Παρίσι?Δεν ειμαστε για να μπλεκουμε τώρα.....απάτη seikάκιας είσαι!!Ούτε μια θυσία για τον Ιάπωνα δεν κάνεις! Θα πάμε ένα μήνα εκπαίδευση στους καταδρομείς και μετά βουρ για Παρίσι.Μη μας λάχει τίποτα να είμαστε λίγο προτετοιμασμένοι βρε αδερφέ Παναγιώτηςκαλυτερα να μπουμε στο ψυγειο,πιο σιγουρο
και βιεννη εχει πιο κοντα ειναι και πιο ομορφη και δεν εχει και επικυνδες ιστοριες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ναι βρε αυτο το χερακι μου ειναι δεν το αναγνωριζεις
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 21, 2015, 23:38:54 μμναι βρε αυτο το χερακι μου ειναι δεν το αναγνωριζεις οχι,πως τα ειδες?
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 21, 2015, 23:39:26 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 21, 2015, 23:38:54 μμναι βρε αυτο το χερακι μου ειναι δεν το αναγνωριζεις οχι,πως τα ειδες?ρολογαρα ειναι το dial του συγκεκριμενου ειναι αλλου.η κασα φοβερη το μπρασελε θυμαμαι ηταν απλα καλο ισως κανω λαθος ομως δεν το περιεργαστηκα πολυ ωρα
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:36:45 μμΠαράθεση από: aboulafia στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:35:41 μμΌσο τα βλέπω τόσο θέλω να πάρω ένα! Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά τα Grand Seiko ε? Για να το έβλεπα από κοντά...ΠαναγιώτηςΤο πιο κοντινό μέρος που μπορείς να τα βρεις, είναι το Παρίσι.Και εγω θελω σαν τρελος να δω GS!τί φόρουμ ρολογιών είμαστε; Μόνο κληρώσεις ξέρουμε να κάνουμε!Ας κάνουμε και μια εκδρομή στο Παρίσι στη boutique
Παράθεση από: aboulafia στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:35:41 μμΌσο τα βλέπω τόσο θέλω να πάρω ένα! Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά τα Grand Seiko ε? Για να το έβλεπα από κοντά...ΠαναγιώτηςΤο πιο κοντινό μέρος που μπορείς να τα βρεις, είναι το Παρίσι.Και εγω θελω σαν τρελος να δω GS!
Όσο τα βλέπω τόσο θέλω να πάρω ένα! Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά τα Grand Seiko ε? Για να το έβλεπα από κοντά...Παναγιώτης
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:46:38 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:36:45 μμΠαράθεση από: aboulafia στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:35:41 μμΌσο τα βλέπω τόσο θέλω να πάρω ένα! Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά τα Grand Seiko ε? Για να το έβλεπα από κοντά...ΠαναγιώτηςΤο πιο κοντινό μέρος που μπορείς να τα βρεις, είναι το Παρίσι.Και εγω θελω σαν τρελος να δω GS!τί φόρουμ ρολογιών είμαστε; Μόνο κληρώσεις ξέρουμε να κάνουμε!Ας κάνουμε και μια εκδρομή στο Παρίσι στη boutiqueΜεσα για την εκδρομή
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 22, 2015, 00:00:48 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:46:38 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:36:45 μμΠαράθεση από: aboulafia στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:35:41 μμΌσο τα βλέπω τόσο θέλω να πάρω ένα! Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά τα Grand Seiko ε? Για να το έβλεπα από κοντά...ΠαναγιώτηςΤο πιο κοντινό μέρος που μπορείς να τα βρεις, είναι το Παρίσι.Και εγω θελω σαν τρελος να δω GS!τί φόρουμ ρολογιών είμαστε; Μόνο κληρώσεις ξέρουμε να κάνουμε!Ας κάνουμε και μια εκδρομή στο Παρίσι στη boutiqueΜεσα για την εκδρομή καλυτερα Λονδινο,που δεν εγινε ακομα τπτ
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 22, 2015, 00:03:24 πμΠαράθεση από: bost στις Ιανουάριος 22, 2015, 00:00:48 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:46:38 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:36:45 μμΠαράθεση από: aboulafia στις Ιανουάριος 21, 2015, 22:35:41 μμΌσο τα βλέπω τόσο θέλω να πάρω ένα! Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά τα Grand Seiko ε? Για να το έβλεπα από κοντά...ΠαναγιώτηςΤο πιο κοντινό μέρος που μπορείς να τα βρεις, είναι το Παρίσι.Και εγω θελω σαν τρελος να δω GS!τί φόρουμ ρολογιών είμαστε; Μόνο κληρώσεις ξέρουμε να κάνουμε!Ας κάνουμε και μια εκδρομή στο Παρίσι στη boutiqueΜεσα για την εκδρομή καλυτερα Λονδινο,που δεν εγινε ακομα τπτΔεν το είχα σκεφτεί αυτό.....ναι μην φάμε και καμιά αδέσποτη....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.