Η αληθεια ειναι οτι επειδη προσπαθησε γρηγορα να επιταχυνει την ανοδο της στα σαλονια , μπηκε με πιο fvnakladika μεγεθη και σχεδια και υψηλες τιμες (ειδικα για τις ΕΤΑ που χρησιμοποιουσε) και γι αυτο εκανε γρηγορα "κακο" ονομα στους χομπιστες.
Ειχε ομως στοχευσει που θελει να παει, στα oversized "technical" λουκ ρολογια, με εξωτικα υλικα, skeleton dial etc. και, εμπορικα το πετυχε. Και μια χαρα πουλαει σε αρκετα υψηλες τιμες και ειναι αρκετα γνωστη -ειδικα για εταιρεια χωρις ιδιαιτερες ιστορικες περγαμηνες.
Μαζι με το RO Offshore ηταν η επιτομη του ραπερ-μπασκετμπολιστα- σελεμπριτι ρολογιου. Εσχατως βγηκε η Richard Mille με ακομη πιο κραυγαλεα overpriced ρολογια και τους εκοψε την πιτα....
Εχουν ομως χωρο και κοινο και σιγουρα και ωρολογιακα εχει κανει σημαντικα βηματα -μπορει να μην ειναι του γουστου μου, αλλα καταλαβαινω το γιατι καποιοι την προτιμαν.
Σε αυτο το λουκ/ φιλοσοφια, θα ηθελα να εχω ενα ρολοι ( που να ναι modern/ technical skeletonised και οχι παιλου στυλ dress etc) αλλα πιο πολυ θα με πηγαινε ταμειο ενα Zenith Defy skeleton η, ιδανικα οπως εχω πει, ενα JLC extreme lab 2