Με τη μία απορρίπτω το skx, οχι επειδή προσωπικά το απεχθάνομαι, αλλά επειδή έχεις ήδη δύο καταπληκτικά ρολόγια της κατηγορίας του.
Επίσης, με βάση τα υπόλοιπα τρία της ψηφοφορίας δείχνεις οτι θέλεις κάτι με πιο ιδιαίτερη παρουσία.
Απορρίπτω και το Hamilton chrono. Δε μου αρέσει ο τρόπος που αναβίωσαν το issued Pioneer του 70. Σα να έχασε το χαρακτήρα του, σα να το έκαναν πολύ ανάλαφρο... Ίσως είναι κ το συγκεκριμένο χρώμα που με ενοχλεί. Στο μαύρο είναι κάπως καλύτερο για μένα.
Το κουρδιστό Khaki που έχω δει απο κοντά του Βαγγέλη αν και είναι εξαιρετικό, δεν αντέχω την ασυμμετρία του dial με την ημερομηνία.
Αν δεν έχεις τέτοια ψυχαναγκαστικά θέματα, δες το ζεστά.
Δεν το βρίσκω μικρό, αλλά αν μπορείς δοκίμασε το για να έχεις σωστή εικόνα του πως κάθεται στο χέρι σου. Χωρίς να το δοκιμάσεις, μην το απορρίψεις λόγω μεγέθους πάντως.
Οπότε έμεινε το Precista που έτσι κ αλλιώς το βρίσκω κουκλί κ διαφορετικό και ωραία προσθήκη στην υπάρχουσα συλλογή σου!
Και ένα μικρό off topic.
Είχα πετύχει, νομίζω στο wus, κουβέντα για εναλλακτικές για το Hamilton Pioneer Chrono και μια πολύ πετυχημένη ήταν το Seagull 1963
Ιστορική επανέκδοση και αυτή και μέσα στο budget σου.
http://www.watchunique.com/seagull-1963.html