Αποστολέας Θέμα: Mε το μυαλο μου στην επομενη αγορα....  (Αναγνώστηκε 6112 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
Απ: Mε το μυαλο μου στην επομενη αγορα....
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 04, 2015, 00:53:56 πμ »

Γιωργο gkblues, κατά πρώτο, το Precista prs18q ειναι quartz και κάνει 255 €, όχι 310.
Κατά δευτερο, οι κασες του precista & Hamilton aviation ειναι παρόμοιες αλλά το Ηamilton μου αρεσει περισσότερο ως πιο οριτζιναλ σε σχήμα κάσας και σχεδιαση καντράν, και αυτό ψηφίζω.

Το hamilton military ειναι πολύ όμορφο και αυθεντικό ως σχεδιο (το εχω δει στον Βαγγέλη και μου αρεσε) αλλά τελικά παραείναι μικρό για μενα...

Το 007 δεν συγκρινεται με τα υπόλοιπα γιατί είναι το μόνο καταδυτικό, ενώ τα άλλα (όλα) είναι military σε διαφορες εκδοχές.
Ηλία με 27 λίρες μεταφορικα βγαίνει περιπου 310€!!!!

Φιλικά .......Γιωργος
Χμμ, 185+27=212 GBP, δηλ. 291 €, αλλά ο.κ., μικρή η διαφορά.
Πάντως για να ξερεις, μετά το hamilton chrono θα επαιρνα σιγουρα το precista. To οποίο εχω φτάσει αρκετες φορές στο παρα ενα να το πάρω, αλλά επειδή πρωτον δεν εχει ημερομηνία και δευτερον επειδη θα ήθελα το αυτόματο αλλά φτάνει αρκετά ψηλά για homage, 374 €, δεν το εχω τολμήσει...
Σκέψου ότι με 50 € παραπάνω παίρνεις sumo!!
Σιγουρο επισης ειναι ότι με τα λεφτά που δίνει καποιος για το 007, όχι μόνο δεν χάνει στο χρόνο, αλλά για μενα, κερδίζει... αυτό το ρολόι σου δίνει τόσα πολλά με τόσα λίγα...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 04, 2015, 00:56:59 πμ από Ilias-G »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 04, 2015, 00:56:22 πμ »

Γιωργο gkblues, κατά πρώτο, το Precista prs18q ειναι quartz και κάνει 255 €, όχι 310.
Κατά δευτερο, οι κασες του precista & Hamilton aviation ειναι παρόμοιες αλλά το Ηamilton μου αρεσει περισσότερο ως πιο οριτζιναλ σε σχήμα κάσας και σχεδιαση καντράν, και αυτό ψηφίζω.

Το hamilton military ειναι πολύ όμορφο και αυθεντικό ως σχεδιο (το εχω δει στον Βαγγέλη και μου αρεσε) αλλά τελικά παραείναι μικρό για μενα...

Το 007 δεν συγκρινεται με τα υπόλοιπα γιατί είναι το μόνο καταδυτικό, ενώ τα άλλα (όλα) είναι military σε διαφορες εκδοχές.
Ηλία με 27 λίρες μεταφορικα βγαίνει περιπου 310€!!!!

Φιλικά .......Γιωργος
Χμμ, 185+27=212 GBP, δηλ. 291 €, αλλά ο.κ., μικρή η διαφορά.
Πάντως για να ξερεις, μετά το hamilton chrono θα επαιρνα σιγουρα το precista. To οποίο εχω φτάσει αρκετες φορές στο παρα ενα να το πάρω, αλλά επειδή πρωτον δεν εχει ημερομηνία και δευτερον επειδη θα ήθελα το αυτόματο αλλά φτάνει αρκετά ψηλά για homage, δεν το εχω τολμήσει...

Σιγουρο επισης ειναι ότι με τα λεφτά που δίνει καποιος για το 007, όχι μόνο δεν χάνει στο χρόνο, αλλά για μενα, κερδίζει... αυτό το ρολόι σου δίνει τόσα πολλά με τόσα λίγα...
Ποιο χρωμα θα διαλεγες για το Hami;

Φιλικά .......Γιωργος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 04, 2015, 01:01:12 πμ »
Μάλλον με το σαμπανί καντράν, αλλά όχι με Nato, μάλλον με δερματινο λουρί ή ακόμα και με μπρασελέ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Actorius

• Sr. Member
  • Κωνσταντίνος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 04, 2015, 08:35:43 πμ »
Με τη μία απορρίπτω το skx, οχι επειδή προσωπικά το απεχθάνομαι, αλλά επειδή έχεις ήδη δύο καταπληκτικά ρολόγια της κατηγορίας του.
Επίσης, με βάση τα υπόλοιπα τρία της ψηφοφορίας δείχνεις οτι θέλεις κάτι με πιο ιδιαίτερη παρουσία.

Απορρίπτω και το Hamilton chrono. Δε μου αρέσει ο τρόπος που αναβίωσαν το issued Pioneer του 70. Σα να έχασε το χαρακτήρα του, σα να το έκαναν πολύ ανάλαφρο... Ίσως είναι κ το συγκεκριμένο χρώμα που με ενοχλεί. Στο μαύρο είναι κάπως καλύτερο για μένα.

Το κουρδιστό Khaki που έχω δει απο κοντά του Βαγγέλη αν και είναι εξαιρετικό, δεν αντέχω την ασυμμετρία του dial με την ημερομηνία.
Αν δεν έχεις τέτοια ψυχαναγκαστικά θέματα, δες το ζεστά.  :)
Δεν το βρίσκω μικρό, αλλά αν μπορείς δοκίμασε το για να έχεις σωστή εικόνα του πως κάθεται στο χέρι σου. Χωρίς να το δοκιμάσεις, μην το απορρίψεις λόγω μεγέθους πάντως.

Οπότε έμεινε το Precista που έτσι κ αλλιώς το βρίσκω κουκλί κ διαφορετικό και ωραία προσθήκη στην υπάρχουσα συλλογή σου!

Και ένα μικρό off topic.
Είχα πετύχει, νομίζω στο wus, κουβέντα για εναλλακτικές για το Hamilton Pioneer Chrono και μια πολύ πετυχημένη ήταν το Seagull 1963
Ιστορική επανέκδοση και αυτή και μέσα στο budget σου.

http://www.watchunique.com/seagull-1963.html

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
When I was a baby, an evil fairy cursed me with expensive taste and no money.

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 04, 2015, 08:44:03 πμ »
Kων/νε αυτό τον μικρό κινέζικο μιλιτάρυ χρονογράφο πολύ τον κάνω κέφι αλλά με χαλάνε απίστευτα οι χρυσές ενδείξεις!!!
Όσες φορές βλέπω φωτός και αρχίζω να ψήνομαι πέφτει το μάτι πάνω στα χρυσά και με πιάνει πονοκέφαλος... :D

Όσο για το khaki, ναι είναι μικρό.
Αν το sumo σου κάθεται καλά στο χέρι, ξέχνα το.
Έχεις μικρό καρπό σαν και μένα, αλλά τα ρολόγια είναι θέμα γούστου και όχι καρπού.
Εμένα το sumo μου φαινότανε τεράστιο στο χέρι μου και γι'αυτό πάντα δίσταζα να το αποκτήσω...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Actorius

• Sr. Member
  • Κωνσταντίνος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 04, 2015, 08:51:16 πμ »
Kων/νε αυτό τον μικρό κινέζικο μιλιτάρυ χρονογράφο πολύ τον κάνω κέφι αλλά με χαλάνε απίστευτα οι χρυσές ενδείξεις!!!
Όσες φορές βλέπω φωτός και αρχίζω να ψήνομαι πέφτει το μάτι πάνω στα χρυσά και με πιάνει πονοκέφαλος... :D

Χαχα σε καταλαβαίνω κ εγώ το καλοκοιτάζω. Νομίζω οτι οι στοκ φωτογραφίες το δείχνουν πάντα πιο έντονο κ bling απο όσο πραγματικά είναι...

τα ρολόγια είναι θέμα γούστου και όχι καρπού.

Ακριβώς επειδή είναι θέμα γούστου λεω να μην το κρίνει μόνο λόγω μεγέθους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 04, 2015, 08:59:03 πμ »
Κοία αν κρίνω από το Χάρη που έχει περίπου τον ίδιο καρπό με μένα και το Sumo του φαίνεται ιδανικό, ενώ το Hami ούτε που θα το δοκίμαζε, έτσι πιστεύω και του Γιωργου που του αρέσει η διάσταση του Sumo το Hami δε θα του καθότανε καλά...
To πιο μεγάλο πολλοί το αντέχουν, το πιο μικρό λίγοι... (λίγο gay ακούστηκε αυτό...  :D :D )
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Actorius

• Sr. Member
  • Κωνσταντίνος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 04, 2015, 09:04:42 πμ »

To πιο μεγάλο πολλοί το αντέχουν, το πιο μικρό λίγοι

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 04, 2015, 09:13:32 πμ »

Χαχα σε καταλαβαίνω κ εγώ το καλοκοιτάζω. Νομίζω οτι οι στοκ φωτογραφίες το δείχνουν πάντα πιο έντονο κ bling απο όσο πραγματικά είναι...

Και έτσι είναι...επειδή το έχω δει απο κοντά ΔΕΝ είναι τόσο bling..δυστυχώς δεν εχω φωτό μου....φανταστικό ρολόι...και ΑΝ φαίνεται στον Γιώργο μικρό υπάρχει και επανέκδοση στα 42mm απο εδώ
(http://www.poljot24.de/en/chronographen/seagull-1963-chinese-airforcewatch-acyrl-crystal.html)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 04, 2015, 11:43:20 πμ »

Και έτσι είναι...επειδή το έχω δει απο κοντά ΔΕΝ είναι τόσο bling..δυστυχώς δεν εχω φωτό μου....φανταστικό ρολόι...και ΑΝ φαίνεται στον Γιώργο μικρό υπάρχει και επανέκδοση στα 42mm απο εδώ
(http://www.poljot24.de/en/chronographen/seagull-1963-chinese-airforcewatch-acyrl-crystal.html)
Δεν το ξερω καθόλου.....Αξίζει αραγε τα λεφτα του;

G.K
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 04, 2015, 12:51:12 μμ »
Ψάξε στο φόρουμ και γενικότερα και θα δεις αν αξίζει...για μένα αξίζει..έχουν γραφτεί πολλά...θα βρεις πολύ υλικό..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 04, 2015, 18:59:23 μμ »
Precista από μένα, quartz.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions