Αποστολέας Θέμα: πιθανή αγορά Zenith. Τι λέτε;  (Αναγνώστηκε 8252 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• Jr. Member
  • *
  • 233, El Primero
    • Προφίλ
Απ: πιθανή αγορά Zenith. Τι λέτε;
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 04, 2015, 11:38:10 πμ »
Ναι αλλά 6500+, μεταχειρισμένο...

Έχει στις αγγελίες μας ένα ευκολοφόρετο και διαχρονικό
http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=7986.0
σωστός σκέψου το

Nαι, το είδα, ωραίο ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
  • 233, El Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 04, 2015, 11:41:01 πμ »
Oχι ρε συνονοματε ,μην το παρεις ,el primero εχει και αλλους πιο ομορφους , κανε λιγη υπομονη ,θαψε τα λεφτα στον κηπο προς το παρον και θα βρεις αυτο που πρεπει ,κατι σαν αυτο που σου δειξαν οι συντροφοι απο πανω .Απο περιεργεια ποσο κανει αυτος που μας εδειξες ?
Στον κήπο, φοβάμαι μήπως μου τα μυρίσει κανένας ειδικός σκύλος-φοροεισπράκτορας του Σόιμπλε και τα τσιμπήσει  :) :). Η πρώτη τιμή: 3250.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 04, 2015, 12:19:42 μμ »
Oχι ρε συνονοματε ,μην το παρεις ,el primero εχει και αλλους πιο ομορφους , κανε λιγη υπομονη ,θαψε τα λεφτα στον κηπο προς το παρον και θα βρεις αυτο που πρεπει ,κατι σαν αυτο που σου δειξαν οι συντροφοι απο πανω .Απο περιεργεια ποσο κανει αυτος που μας εδειξες ?
Στον κήπο, φοβάμαι μήπως μου τα μυρίσει κανένας ειδικός σκύλος-φοροεισπράκτορας του Σόιμπλε και τα τσιμπήσει  :) :). Η πρώτη τιμή: 3250.

Καταλαβαινω την προτιμηση σου σε el primero αλλα προσωπικα εαν δεν μπορουσα να παρω κατι σαν αυτο που πωλειται εδω μεσα και αν δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι να τα μαζεψω θα πηγαινα σε κατι αλλο ,3250 ειναι χρηματα που αγοραζουν κατι καλυτερο απο αυτο που μας εδειξες .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
  • 233, El Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 04, 2015, 14:40:22 μμ »

Καταλαβαινω την προτιμηση σου σε el primero αλλα προσωπικα εαν δεν μπορουσα να παρω κατι σαν αυτο που πωλειται εδω μεσα και αν δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι να τα μαζεψω θα πηγαινα σε κατι αλλο ,3250 ειναι χρηματα που αγοραζουν κατι καλυτερο απο αυτο που μας εδειξες .

Δεν είχα σκοπό για ρολόι αυτή την περίοδο, τυχαία είδα κάποιες αγγελίες και άρχισα να το σκέφτομαι. Άλλο ρολόι δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, ο El Primero είναι ο επόμενος στόχος. To αν και πότε θα πραγματοποιηθεί, θα δείξει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
  • 233, El Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 04, 2015, 23:46:09 μμ »
Η σκέψη μου δηλαδή είναι: και το συγκεκριμένο ρολόι και το striking 10th μου αρέσουν αισθητικά (το striking 10th περισσότερο). Και τα δύο έχουν El Primero. Aξίζει να δώσω τα διπλά λεφτά για το striking 10th;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος costas

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 05, 2015, 00:22:40 πμ »
Νικο γεια,

Μου αρεσουν και εμενα τα el primero κυριως τα stratos (απλο και 1/10) αλλα οταν εφτασα τα λεφτα που αναφερεις προτιμησα καινουργιο breitling (super avenger chrono) και μεχρι τωρα δεν το μετανιωσια.
νομιζω προτιμω ενα καινουργιο απο ενα μεταχειρισμενο ρολοι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 05, 2015, 00:27:21 πμ »
Νικο γεια,

Μου αρεσουν και εμενα τα el primero κυριως τα stratos (απλο και 1/10) αλλα οταν εφτασα τα λεφτα που αναφερεις προτιμησα καινουργιο breitling (super avenger chrono) και μεχρι τωρα δεν το μετανιωσια.
πολλα κλικ πανω ο primero
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 05, 2015, 00:30:13 πμ »
Καταλαβα οτι ο Νικος θελει Primero,αλλα ακομα δισταζει,καποια στιγμη στο μελλον,που θα ειναι και καλυτερα τα πραματα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
  • 233, El Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 05, 2015, 00:35:46 πμ »
Νικο γεια,

Θα διαφωνήσω. Το μεταχειρισμένο ρολόι (αν η προέλευση είναι αξιόπιστη) είναι μια χαρά επιλογή και σε σαφώς καλύτερη τιμή. Έχω αγοράσει δύο μεταχειρισμένα Πανέρια μέχρι τώρα (το ένα το έχω πουλήσει για να πάρω το δεύτερο) και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επίσης, ο El Primero είναι κομμάτι της ιστορίας της ωρολογοποιίας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος costas

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 05, 2015, 01:05:57 πμ »
Δεν διαφωνω για την αξια του ρολογιου.
και εμενα μου αρεσει το stratos.
απλα προτιμω να παρω ενα 'υποδεεστερο' καινουργιο (πχ το avenger) παρα ενα 'καλυτερο'  μεταχειρισμενο.
οσο προσεγμενο και να ειναι το μεταχειρισμενο νομιζω με ενοχλει που το εχει φορεσει αλλος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions